שני דברים מעצבנים היום..

אורניהו

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo7.gif שני דברים מעצבנים היום..

קרו לי..ונפתח בראשון.בבוקר השכם נסעתי למוסך..טיפול 60000 [גדול].הזמנתי תור יומיים קודם,עד כאן הכל בסדר.בשבע ורבע מתחילים שם לעבוד,ובשעה תשע וחצי הרכב מוצא החוצה לחנייה..גמור.ואז,הבוחן אומר לי שהוא עושה סיבוב של בדיקה..אני מצטרף אליו ודרך אגב שואל אותו כמו בגשש..פלגים עשו?[החליפו]הוא משתומם על שאלתי אבל..מתקשר למזכירה ההיא אשר על החשבונות והיא משיבה לו שלא רשום בטופס החלפת החלקים[בקיצור לא החליפו]מחזירים את הרכב פנימה אחר כבוד..אתם מבינים?ואני מחכה שוב כשעה ויותר..כי ככה זה.כל המכונאים כבר תפוסים..ורק לקראת הצהרים סוף כל סוף הרכב בחוץ/גמור!1300 ש'ח..לא נורא ומאז שעות הבוקר אני מרגיש כאב בעין שמאל..לקראת הצהרים כשאני מהלך שם במוסך ההוא שעות אני מבחין שהעין מאדימה וממש לא נראית טוב.חוסר הסובלנות והעצבנות שבעניין הזה עם אותו טיפול וכבר אני מחכה בקוצר רוח לטוס ל'זבולון' למרפאת העיניים.ב 12.00 אני מגיע ורץ לקומה השלישית..ולפקידה שם והיא מביטה בעין ורואה ומפנה אותי לאחות הרופא..היא ניגשת לרופא אחד...אבל לא לא..תבוא מחר!ואני בליבי חושב שמחר שביתה ואני מעיר לה על כך..אין מה לעשות ככה זה אין מקום.אבל אצלי יש דלקת רצינית ואמרתי לעצמי שבשום פנים ואופן אני לא הולך!האחות הרחמניה 'אניה' מצילה אותי ממש ובזכות קישוריה הקרובים[פרוטקציה]הרופא ההוא המומחה מקבל אותי תוך דקות..ואני יוצא עם מרשם לטיפות הגואלות! אז ככה;הידד לאחות 'אניה' במחלקת עיניים בזבולון והידד לרופא העיניים ד'ר 'קרפ' *ומוסר השכל;להתרחק ממוסך ומקופות חולים..ולהתעסק רק עם אחיות נחמדות! ועם יש רופא טוב בסביבה,גם טוב! שלום

MicMik

New member
הצעת יעול

שבכל מוסך יהיה רופא עיניים, כך יחסך הרבה זמן ללקוח. וגם סניף בנק לא יזיק. מתעסק עם אחיות הא?

אורניהו

New member
סניף בנק..אתה צודק בחיי..

אבל מעבר לישיבה הזאת המתמשכת בלובי ההוא שבמוסך אתה מכיר אנשים נחמדים..אחד פנסיונר נודניק..זוג עולים מהקרייה דוקא,האשה נחמדה.בחור צעיר ונחמד מנצרת..וככה העברנו את חצי היום הזה. פלגים אמרתי... כעת כבר חמש..ויש שיפור רציני בדלקת בעין!אני מאושר!

MicMik

New member
עכשיו הבנתי מה קורה, אנשים רוצים

להגיע למוסך לשבת לפטפט קצת, אבל מתבלבלים ומגיעים לקופת חולים ויושבים ומפטפטים שם. עכשיו מגיע אורניהו, שיש לו בעיה אמיתית, אבל לא נשארו מספרים בשבילו. לא נותרה לו ברירה אלא להתחיל עם האחות. כל זה לא היה קורה אם היה שלט בכניסה לקופ"ח : "כאן לא מוסך- אם אתם לא חולים נא ללכת למקום אחר" העיקר שהעין בסדר.

למעלה