= רמזורים בצומת!!!

../images/Emo73.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif = רמזורים בצומת!!!

לאחר מאמצים רבים, לחצים שונים והתמודדות עם מכשולים החלו - בשעה טובה - לפעול הרמזורים בצומת לפיד-446!!!

אכן, ישוב מעניין...

מה היה קורה אם הייתי מכניס הודעה בנושא, נניח, איסוף פרפרים... בטח היה שרשור מה זה ארוך שחבל"ז.... אבל, מה בסה"כ כתבתי? שהרמזורים פועלים בצומת? נראה לך שזה נושא שמעניין את הציבור?... טוב, אז אם כך אולי אני בעצמי אכתוב לעצמי... (מתוך מחשבות שעלו בראשו של מושי). וכדי שאף אחד לא יבין לא נכון, הריני מצרף את הקריצה הבאה:

שגית רם

New member
תודה רבה מושי על המאמצים,

אני בטוחה שלפחות במניעת תאונות הם יועילו. אני גם מקווה שהם מתוזמנים כך שהפקק בבוקר לא יגדל. בקרוב אני אגיע הביתה ואתרשם מהם באופן אישי
שגית אכן אנו ישוב מעניין...... (חה חה חה)

אברהם ג

New member
הרמזורים עובדים בצורה מלאה. האם

גם הפקקים יעבדו בצורה מלאה? זאת נדע בפרק הבא של: "איזו יציאה ! וידויו של פקקיסט..." מזל טוב לנו ולשכנינו !

EliasEsty

New member
../images/Emo54.gifעכשיו צריך ללמד את החתולים

לעבור בירוק...

../images/Emo35.gifהאם יש חיישנים בכביש?

קודם כל אני שמח שיש רמזורים, ובטוח שהמצב כעת טוב לעין ערוך מאשר אתמול. כאשר באתי היום מכיוון צומת שילת, עצר אותי רמזור אדום בצומת הפנייה לכפר רות, ואיפשר פנייה שמאלה לבאים מצפון ואח"כ איפשר ליוצאים מכפר רות לצאת. עד כאן נשמע טוב, אלא שלא באה אף מכונית משני הכיוונים הללו. בד"כ בצמתים מרומזרים בין כביש ראשי לכביש משני נהוג שיש חיישנים בכביש המווסתים את התנועה בהתאם לעומס, ולא כפי שקרה לי היום. האם מישהו יודע אם קיימים כאלה כאן, או ששוב מע"צ עשתה עבודה לא מושלמת? האם זה גם המצב בצומת לפיד? נכון שזה נשמע קצת כמו קיטור של מי שאף פעם אינו מרוצה, אבל כמי שסבלו כ"כ הרבה זמן מגיע שיהיו לנו הרמזורים הכי טובים!

לא, למיטב הבנתי אין חיישנים

ולמיטב הבנתי גם לא יהיו חיישנים כי עלותם איננה מוצדקת שכן תיזמון הרמזורים עדיין לא הוכח כשגוי או כבלתי ניתן לפתרון, וכן אין לשכוח שבעתיד תהיה המנהרה פתוחה והתנועה תזרום ללא רמזורים כלל. ו...כן, מע"צ מאוד השתפרה בשנים האחרונות ואינני יודע למה התכוונת כשכתבת ש"שוב מע"צ עשתה עבודה לא מושלמת". נסיעה טובה!

sagievri

New member
אז תהיה מנהרה בעתיד??

מכל הדיונים בנושא הבנתי שבמע"צ החליטו לבטל את המנהרות, ובמקום זה התקינו את הרמזורים, לא?

sagievri

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף יוצאים מלפיד

יצאתי ב 7:40, שעה בעייתית לכל הדיעות, וחששתי מה יהיה, אבל היה נהדר! יש שני נתיבים ליציאה שמאלה מלפיד וזה מצוין. מזל טוב!!!

טלכספי

New member
|כיפאק היי!

באמת מגיעות שלוש קריאות הידד למי שדחף, תכנן ויזם, ובזכותו הצלחתי לצאת את צומת לפיד הבוקר כ-5 דק' לאחר היציאה מהבית. והעיקר - סעו בזהירות.

ר ו נ ס

New member
תודה על הפירגון

אני יודעת שהועד בלפיד עבד על זה המון זמן וזה לא היה קל. עכשו שיש יציאה נוחה אנא סעו בזהירות בכבשי לפיד ובכלל בכל מקום. לפעמים אני רואה מכוניות נוסעות בספיד ברחוב הזית מהכיוון שלכם שזה ממש פחד. בהצלחה לכולנו רונית השכנה מלמטה.

../images/Emo112.gif הרבה יותר בטוח לצאת לעולם

זה שיפור משמעותי באיכות חיינו ,ותודה לכל מי שהשקיע זמן ומאמצים ! לדעתי גם הכיכר בלפיד עוזרת להאטת התנועה ולביטחון של כלנו, אבל כמובן הכי חשוב להיות מודעים ופשוט ליסוע לאט. שבת שלום ! נטע

zemayesh

New member
אחרית הימים!!!

היום בשבוע: יום ראשון תאריך: 13 פברואר 2005 שעה: 0750 זמן יציאה מכפר האורנים עד כביש 446 : 5 דקות מספר המכוניות הממתינות ברמזור: 6 בלבד !!!!!! רק לפני שבועיים באותו יום באותה שעה לקח 20 דקות (לפחות) וטור המכוניות נמשך והגיע ל95 (כן ספרתי) כאמור -אחרית הימים כל כך מהר מתרגלים לטוב כל הכבוד לכל מי שהיה מעורב בקידום הפתרון! ואולי מישהו ישכיל לשפץ מעט את הכביש במעבר ולפחות לסתום את החורים בכביש ואז בכלל אפשר יהיה לומר "ובא לציון גואל" ויפה שעה אחת קודם. שבוע טוב

nirashalev

New member
../images/Emo51.gifהיציאה מלפיד

פשוט תענוג, לא צריך לקחת מקדם זמן ליציאה לכביש הראשי. תודה רבה לכל העמלים , יש תמורה למאמצים...

למעלה