רשימת ציוד לקראוון

ophirn

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo82.gifרשימת ציוד לקראוון../images/Emo73.gif../images/Emo82.gif

כל מי שיש לו טיפ קצר וחשוב של ציוד אותו יש לקחת מכאן לקראוון באירופה מוזמן להוסיף לשרשור. אני מצפה שדר' קראוון ינעץ את ההודעה עליה לא קיבלתי כל מענה מפורט במספר פורומים אך בהחלט קיבלתי מסרים וטלפונים ובהמשך השרשור יופיע כרשימה או רשומה במאמרים או בכותרות הפורום.יאללה תנו לו ב..בואו נעיר את הפורום!

wildcat6

New member
סכום צלחות וכלים

ניתן לשכור ביחד עם הקראוון ונראה לי שווה אני לא אסחוב סיר ומחבת מהארץ למרות שפינג'ן לא כתוב וזה שווה כשאין קומקום חשמלי

יופי של יוזמה אבל...

אני ממש לא מציע לאנשים לקחת איתם לטיול מחצלת רגליים, כבל חשמלי....., צינורות....קופסאות להקפאה.... מנגל... אני מניח שגם אתה לא לוקח את אלו איתך. גם כך יש מה לסחוב די והותר. אני מניח שלקחת את הרשימה מאתר המתייחס לטיולים של קמפרים עם הקרוואן הפרטי שלהם ולכך זה מתייחס. אתייחס בשרשור לפריטים הרצויים לדעתי.

ophirn

New member
ממש לא מסכים איתך...

כל הטיפים נמסרו והועברו לי טלפונית ממטיילים ששכרו קראוונים באירופה..תתפלא...ולא משום אתר אחרת לא הייתי פותח שרשור. אין לי בעיה לקנות מנגל פח חדש ב-30 ש"ח.אין לי בעיה ל"היסחב "עם צינור מיים או חוט חשמל מאריך.ומה רע בשטיחון או מרבד קטן?! שוב-אני אשמח לקבל טיפים כמו שהבטחת ולא "אבלים"

לא התכוונתי לפגוע חלילה להיפך

פשוט בקרוואנים ששוכרים בחו"ל כל הצינורות והכבל החשמלי מגיעים יחד עם הקרוואן כך שאין צורך להביאם מישראל. דווקא בנושא המנגל- במחשבה שניה אני מוצא שזה דווקא רעיון נחמד. כאחד שאוהב לאכול בע"ח האפשרות של שיפודי פרגית על המנגל באמצע היער השחור עושה טוב. באריזה נכונה המנגל לא תופס הרבה מקום ואינו שוקל הרבה. אוסיף כאן טיפ שראיתי אצל חבר שבחכמתו השכיל לנצל כל מ"מ פנוי בג'יפ שלו. הוא ניסר את רגלי הפח של המנגל וכך הרוויח את גובה הרגליים באריזה.

ophirn

New member
אין בעיה,no hard feelings

אגב מנגל זה בעיקר משום שגם אם יש בקמפינגים פינות מנגל מבאס למצוא אותן לאחר גשם אני מניח... לגבי רגליים למנגל-נשבע לך שיש לי גם מנגל ב-30 ש"ח עם רגליים מתפרקות המוברגות עם 4 ברגים.שתי דקות הרכבה. האמת שאין לי ברירה בעניין כי הבנות מאוד בררניות וחזה עוף על האש פרגית או המבורגר זה המעט שהן מוכנות לאכול חוץ מקורנפלקס...לגבי הצינורות הכוונה לצינורות או כבלים מאריכים.מסתבר שלא תמיד מה שנותנים מתאים וזה שמעתי משני גולשים עימם דיברתי.

טיפים נוספים לרשימה

מניסיון המנגל ממש הכרחי כי מנגל חד פעמי לא עובד טוב נניר כסף ניילון נצמד שטיחון יכול להיות גם מגבת ישנה או כל דבר שאפשר לנגב רגליים בכניסה לקראוון מגבות ישנות ולזרוק מצעים ישנים ולזרוק כריות כרים ולזרוק חבל כביסה אטבים סקוצ' קלין פותחנים אני יוצאת מנקודת הנחה שלא לוקחים את הכלים שלהם או חלקם ארגז ענק עם כלים שברובם לא משתמשים מחבט ועוד בהמשך

למעלה