QUE HISISTE

../images/Emo73.gifQUE HISISTE

אולי טיפה באיחור חח אבל גיליתי שזה אחד השירים שלה שאני הכי אוהב.. כל החג בזמן שהיה לי (וזה לא היה הרבה חחח) שמעתי אותו אבל תגירסה של הדיסק.. כי הרמיקס חופר והגירסה הישנה לא שומעים טוב.. קיצר אז גיליתי שזה שיר מדהים! אפילו שזה ספרדית ושאני שונא תדיסק החדש שלה- הוא מווושששללםם :) זהו! חח הייתי חייב

חחח אם התכוונת לTISMT

אז אני יקנה אותו באילת מחרתיים! חח חשבתי שאלת על CAUM (את זה אני שונא) חח אין לי פיצול

חחח לא נכון!!

אני מת עליה.. היא היפייפיה שלי. אבל הדיסק הזה באמת מכוער בעיניי! על JLO אני מת מת מת

חחח מה בלאיייייייייי?

כאילו אם אני שונא תדיסק החדש שלה זה אומר שאני לא מת עליה? אני לא חייב לאהוב כל דבר שלה אז ששששששששש פשוט ספרדית וסיגנון השקט הזה לא עושים לי את זה.. אבל היא יפיופה בזמן האחרון כמו בJLO וזה הכי חשוב מת עליההההה

PLAY../images/Emo99.gif

איזה כיף!! הכנתי לעצמי תטרוטון שלו !! אחרי שלימדו אותי להכין טרוטונים לבד חח אני לא תלוי באורנ'ג ברוך ה' והכנתי אותו.. השיר הזה הוא אהבה שלי חח ועכשיו סופסוף טרוטון :)

QueIronia

New member
אני עם Jenny From The Block

תמיד כשהפלאפון מצלצל, מי שלא מכיר את הצלצול שלי מתחיל להעיר הערות..
פעם היה לי את Step Into My World ואחריו את If You Had My Love.

JFDB נשמע יפה

SIMW מעפן.. ו IUHML שיר מדהים אבל לא מתאים לטרוטון ביכלל חח קיצר אין אין על PLAY מתי תבינו כבר???!?!? וחוץ ממנו אני חורש על אהובתי החדשה- נלי פורטאדו- SAY IT RIGHT וכמובן PROMISCOUSES (--> הפאנטון שלי )!

פחחח בלאי אתה הוא שיא שיא שיאא

השיאים לא רק שלהה אלא של המוסיקה והקליפ הכי הכי הכי יפה שלה לא כמו AIF המעפעפןן חחח איכס שיר מציק רק בוכה שמה והקליפ מעפן גם חוץ מההתחלה.. PLAY= השלמות של ג'ניפר אי פעם... ןוגם QH מעלף! אז שתוק יבלאי חח

STILL!!!!!! הבושם )

דוד שלי הגיע מקנדה לביקור וקנה מתנות לכולם וזה.. ולאמא שלי מה הוא קנה?? את הבושם STILL חח בשיא התמימות הוא שואל אותו אם אני מכיר את ג'ניפר ושזה הבוש שלה חח ואז חפרתי לו עליה שעה זה היה מצחיק אני צריך לגנוב אותו לאמא שלי ולהריח :)

QueIronia

New member
כאילו אם לא תגנוב לה אותו לא

תריח אותו אף פעם כשהיא תשים. ואפשר גם ללכת לסופר פארם...

למעלה