Chrismakkah convert
New member
../images/Emo73.gif She Has No Time vs. Try Again ../images/Emo133.gif
טוב, אז כבר מתחילות להיגמר לי ההשוואות (למרות שתמיד אפשר למצוא נקודות השוואה מופרכות) בין האלבומים, ונמאס לי שH&F ת-מ-י-ד מנצח (למרות שזה לגמרי בצדק
), הפעם אין כאן ניצחון מוחץ לH&F, ואולי אפילו לא ניצחון בכלל
. אז---- הפעם בדו קרב שלנו 2 שירים שמתחילים מאוד מאוד מאוד שקטים (למרות שזה בטונים מאוד מאוד שונים) ובפזמון מתעצמים יותר, אבל עדיין שניהם נחשבים בין השירים השקטים יותר באלבומים בהם הם נמצאים. וכמובן- שניהם שירים עצובים. הדו-קרב העצוב והשקט של: She Has No Time vs. Try Again She Has No Time לפי טום, השיר הזה מדבר על מישהו שמאוהב במישהי, שלא אוהבת אותו בחזרה. וטים כתב את השיר הזה לטום בגלל שקרה לו כזה מקרה. השיר הזה נכתב כדי לנחם את טום אחרי שזה קרה לו..... Try Again טים מרחיב ומרחיב על השיר הזה, אבל בעיקרון הוא מספר שהשיר הזה ממש מעביר את התחושה שקיימת אצל זוגות שנשואים הרבה זמן- שהאהבה כבר מתחילה להיעלם לה. ובאיזה-שהוא מקום, אדם פוקח את העיניים שלו ורוצה הזדמנות נוספת כדי להחזיר את המצב לקדמותו ולפצות על כל הזמן המבוזבז.
אכן שיר עצוב
אז- שרשרו
בשביל- SHNT ו-
לTA (על משקל ... A LATE NIGHT TRAIN...לא מצאתי רכבת
)
טוב, אז כבר מתחילות להיגמר לי ההשוואות (למרות שתמיד אפשר למצוא נקודות השוואה מופרכות) בין האלבומים, ונמאס לי שH&F ת-מ-י-ד מנצח (למרות שזה לגמרי בצדק