Through The Mirror
פרק 23

Little McMickey

New member
../images/Emo73.gifThrough The Mirror../images/Emo223.gifפרק 23../images/Emo101.gif

אין לי הרבה זמן על המחשב אז אני יעשה את זה מהר חח אוף אין לי זמן אפילו להוריד ת'שירים החדשים...
תקציר קצר קצר:דאגי והארי הגיעו לבית הבנות כדי לצפות בסרט אימה שהפך להיות מציאות, בעיית עכברושים בבית שהפחידה את כולם. אחרי הטיפול בהם כולם נרדמו בבית הבנות. יום ההופעה הגיע וכולם התרגשו נורא. לאחר ההופעה הנפלאה שהייתה להם הם השתכרו וחגגו בבית עד התעלפות[
]. בבוקר התעוררו כולם ומיקי הלכה לעשות סידורים יחד עם דני. שורות אחרונות: "שלום, אני מיקי לנינג, מחכה לי פה---" לפני שמיקי יכלה להוסיף עוד מילה אחת, היא נעצרה.. היא הרגישה משהו נועץ בגבה, הסתובבה וראתה אותו, את אביה. "תעזי לנשום ואת מתה" הוא אמר. הפרקים הקודמים למטה בדף
פרק מס' 23 בפרק הזה אתם תגלו מה קרה למיקי. "בבקשה, לא" מיקי לחשה לו. "מה אתה רוצה?". "בואי איתי" הוא אמר לה ולקח אותה לאחת הפינות במקום. "בוב, לא" ברגע שמיקי ראתה מי זה היא קראה לו בשמו הפרטי, זה היה אבא שלה והיא לעולם לא יכלה לקרוא לו אבא מאז שהייתה בת 13. מאז שהייתה בת 13, אביה התעלל בה ובאמה עד כדי כך שאימה נהרגה, אביה רדף אחריה ורצח אותה. מאז מיקי הייתה לקורבן הראשי שלו, מכות ואונס היו חלק משגרת החיים שלה. היא גרה פעם במנצ'סטר וכשהגיעה לגיל 18 היא ברחה מהבית ללונדון ופה פגשה את הבנות, אביה התקשר אליה יום אחד כשמצא את המספר שלה והבטיח לה שהיא לא תצא מזה בחיים, שהבריחה הייתה החלטה מאוד גרועה. "ברחת ממני, אה? חשבת שתוכלי? לעולם לא תוכלי. איך היו העכברושים?" בוב צחק צחוק מרושע. "זה היית אתה?!" היא כיווצה את עיניה. "בוב, אני לא יכולתי יותר! אתה מפלצת! ... בבקשה אני אתן לך כסף מה שתרצה" מיקי התחננה. "אני לא רוצה כסף. אני רוצה אותך, איתי... איך שאת גדלת..." הוא הסתכל עליה מכף רגל ועד ראש. "נו, מיקי איפה את..." דני חשב לעצמו לבנתיים במכונית, הוא ידע שמה שהיא עושה הולך להיות תהליך מהיר. מיקי הוציאה את הפלאפון שלה מכיסה האחורי במכנס.. וכתבה לדני SMS. 'תעזור לי דני, הוא פה' "אויש מי מציק לי עכשיו" דני אמר לעצמו והוציא את הפלאפון שלו. "מה?!" דני יצא במהירות מן המכונית כשראה את ההודעה, הוא לא היה בטוח מי זה 'הוא' אך הוא היה חייב לגלות. "מיקי!" דני צעק את שמה בבניין וחיפש אותה בעיניו. "מי זה?!" בוב שאל. "חבר שלי! תעזוב אותי עכשיו!" מיקי חבטה בראשו ברגע אחד שלא שם לב וברחה ממנו הישר אל זרועות דני. "הו, דני! הוא שם" היא הצביעה לכיוונו. דני החל לרדוף אחריו אבל נתקע בכמה וכמה אנשים ובוב אבד משדה הראייה שלו. "לעזעזאל!" דני אמר לעצמו . "את בסדר? מה זה היה?" הוא חזר אל מיקי. "אתה לא רוצה לדעת" מיקי אמרה לו. "אני דווקא כן... איך אוכל להגן עליך מפני משהו שאיני יודע" דני רצה לדעת. "אספר לך בבית" מיקי יצאה איתו החוצה אל תוך המכונית. הם הגיעו לביתה של מיקי ונכנסו במהירות לחדרה, דני התיישב על הכיסא שהיה על יד השידה של מיקי, שם יש לה מחשב נייד ולוח הודעות ותזכורות. "אני מחכה" דני אמר לה. "אוקיי" מיקי התיישבה על מיטתה מולו. "זה התחיל כשהייתי בת 13, אבא שלי תקף את אמא שלי ורצח אותה" מיקי נעצרה לרגע ולקחה אוויר. "ואוו, אממ.. אני מצטער" דני אמר לה והחזיק את ידה. "זה בסדר, זה קרה ממזמן" מיקי אמרה לו. "לאחר מכן, מכיוון שהוא היה האפוטרופוס החוקי שלי נאלצתי להישאר איתו". "איך חשבו על זה בכלל?!" דני שאל. "אף אחד לא ידע, לא ידעו שהיא נרצחה ונאסר עליי לומר משהו, הייתי מפוחדת, הוא איים עליי כל יום... שאם אספר הוא יעשה לי את אותו הדבר. הייתי מעדיפה למות ולא לחוות את הדברים שעשה לי" מיקי סיפרה בכאב. "אני יהרוג אותו" דני אמר. "איבדתי את בתוליי כשהייתי בת 13 וחצי" דמעה זלגה על לחיה. "ומאז כל פעם שהיה רוצה את זה הייתי רואה אותו מכין פנקייקים כדי שיאכל אחרי זה, כך הייתי יודעת שהוא רוצה. ניסיתי לברוח כמה פעמים אך הוא תפס אותי והכה אותי במטריה ובשוט, מאז אני לא מתקרבת למטריות ובטח לא לשוטים". "אלוהים" דני מלמל. "באמת תהיתי מהי הצלקת שיש לך בגב... הרגשתי ולא העזתי לשאול". "כן, זה מזה. זו הייתה שיגרת החיים שלי במשך 5 שנים עד שנהייתי חוקית ואזרתי את האומץ להתמודד מולו ולברוח, כך פגשתי את הבנות. חיפשתי דירה והן חיפשו שותפה" מיקי סיפרה לו, היא החלה לבכות. "הוא לא יעזוב אותי עד שהוא יהרוג אותי, יגרום לי לשלם". "לא, אין מצב שהוא יפגע בך כל עוד אני איתך. סבלת מספיק, אני כל כך מצטער" דני קם אליה וחיבק אותה חזק. "אני לא יכול לראות אותך בוכה". "אני פוחדת" מיקי אמרה בקול רועד. "אני פה, מיקי, אני פה" דני ומיקי נשכבו על המיטה מחובקים. דני הרגיש את דמעותיה נופלות עליו. "אני נשבע לך, הוא לא יצא מזה" דני אמר בשקט אליה. "ראית איך הם נכנסו?" מאי אמרה לאלכס. "כן, מעניין אותי מה קרה... מיקי נראתה נסערת" אלכס ענתה לה. "זה בטח כלום" דאגי אמר וחזר לצפות בטלוויזיה. "בנים, אני חושבת שהגיע זמן שתלכו" מאי אמרה להם. "כן, אנחנו רוצות לנקות פה ושם ובטח טום דואג" אלכס אמרה מכיוון שהיה כבר צהריים וטום עזב השכם בבוקר. "הדבר היחיד שטום דואג אליו זה שתהיה לו ארוחת צהריים" הארי צחק. "בכל מקרה, בבקשה" אלכס אמרה ודאגי והארי השתכנעו ויצאו. "נתראה, מאי" דאגי נתן לה נשיקה על הלחי והיא הסמיקה. "כן.. נתראה" מאי גיחכה מעט, פניה זהרו. "איזה חמוד" אלכס אמרה לה ברגע שהדלת נסגרה. "אני יודעת, היה לנו רגע בבוקר" מאי סיפרה לה. "באמת?" אשלי פתאום הצטרפה לשיחה. "כן באמת, מה איתך ועם הארי?" מאי שאלה. "כלום, מה איתנו?" אשלי אמרה להן. "אתם נראים ממש צמד חמד, אתם נורא מתאימים" אלכס צחקה. " 'מאמי, איפה הפן שלי?' 'הוו אני משתמש בו' 'טוב אז לבנתיים אני שמה את הקרמים שלך! חשוב היגיינה חהחהחה' " אלכס צחקה. "בדרנית שכמותך" אשלי צחקה וטפחה לה בחוזקה על הגב. "אאוץ'" אלכס הזיזה את כתפה. "מה, רק אמרתי שאתם מתאימים". "אני לא אהיה איתו, בניגוד למיקי, אני אשמור על יחסים מקצועיים" אשלי הבטיחה. "בטח, חוץ מזה שאין יותר יחסים כאלה,אנחנו כבר לא עובדות איתם" מאי הסבירה. "היא צודקת" אלכס אמרה ונגסה במאפה שהיה על השולחן. "שיהיה, אני במקלחת" אשלי אמרה והלכה, כל שיחה שרצתה להתחמק ממנה היא אמרה 'שיהיה'. *בערב* "נו שמישהי תענה לזה" קראה מאי שהייתה בשירותים והטלפון צילצל. "אני יענה" אלכס הכריזה. "הלו?". *נשימות ברקע* "אני שומעת שאתה נושם, מי זה?" אלכס ניסתה לברר. "ניתקו לי, מוזר". "באמת? גם מקודם עניתי לטלפון וניתקו" צעקה לה מאי מן השירותים. "אבל שמעתי נשימות מוזרות כאלה, כבדות" היא אמרה לה ברגע שיצאה. "מי זה היה?" מיקי באה לפתע וגירדה את עיניה. "ישנת?" מאי שאלה. "כן, קצת" מיקי ענתה. "מי זה?". "אין לנו מושג, מישהו מצלצל לפה בלי הפסקה ומנתק" אלכס סיפרה לה. "הנה שוב" מאי אמרה, נשמע קול הטלפון שוב. "אני יענה" מיקי ענתה לטלפון. "הלו, מי זה בבקשה?". "הסיוט הכי גרוע שלך" אמרו מן הצד השני בקול גס. "לא, לא" השפופרת נפלה מידה של מיקי הישר אל הריצפה. "מיקי!" אלכס ניגשה אליה מהר בעוד מאי ניתקה את הטלפון. הן הושיבו אותה על הספה ונתנו לה כוס מים. "תשתי" אלכס הגישה לה. "תודה" מיקי ענתה. "מיקי, מי זה היה?" אלכס הסתקרנה. "הוא, זה היה הוא" מיקי ענתה לה. "מי זה הוא?!" מאי שאלה. "אוקיי, אני חייבת לספר" מיקי אמרה לעצמה. "את בטוחה?" שאלה אלכס. מיקי ענתה בחיוב והביאה גם את אשלי לסלון כדי לספר להן מה קורה. ------------------- עוד פרק מגיע...

Little McMickey

New member
../images/Emo223.gifפרק 24../images/Emo223.gif

פרק מס' 24 "אלוהים ישמור" אשלי הופתעה. "מיקי" היא חיבקה אותה יחד עם מאי ואלכס. "למה לא סיפרת?" מאי שאלה. "רק לאלכס סיפרתי, אתן יודעות שהתחברתי יותר אליה, אז היא הראשונה שסיפרתי לה" מיקי סיפרה. "אבל אתן יודעות שאני אוהבת אתכן, נכון?". "גם אנחנו" אשלי חיבקה אותה שוב. "אם הממזר הזה יחזור, אני לא יודעת מה אני יעשה לו". "תירגעי שם, ג'י איי ג'יין" אלכס צחקה וגם מיקי. "יהיה בסדר" מאי אמרה להן. "אנחנו נעבור את זה כמו גדולות". "לא אם הוא יפתיע אותי שוב, למזלי דני היה איתי" מיקי אמרה. "את צריכה ללכת למשטרה" אמרה אשלי. "את לא חושבת שהייתי עושה את זה כבר? הוא הבהיר לי שהוא עוקב אחריי, אני לא יכולה לעשות כלום מבלי שהוא רואה אותי" מיקי הסבירה. "היי, בנות" דני אמר בקול צרוד כשבא אליהן. "דני, בוקר טוב" מאי גיחכה. "גם לך" הוא התיישב ליד אלכס שהייתה על יד מיקי. "את בסדר?". "כן" מיקי ענתה לו. "הייתה לכם טראומה קטנה, אה?" אשלי הזכירה. "הייתי מעדיף לשכוח מזה" דני אמר. "אמ, אני הולכת לדאגי.... את תהיי בסדר מיקי?" מאי שאלה. "כן, לגמרי! לכי תהני" מיקי קרצה לה. "חכי אני באה!" אשלי הלכה יחד עם מאי. "דאגי ומאי? אני לא רואה את זה" דני ציחקק. "אל תהיה מגעיל" אמרה לו אלכס. "אבל את וטום... אני רואה" דני צחק. "באמת?" אלכס שאלה בהתלהבות. "אהא טום צריך מישהי שתרסן אותו" דני אמר לה. "תרסן ממה?" אלכס שאלה. "הוא התחיל לשתות בכמויות והוא גם אוכל הרבה, אבל זה רגיל" דני צחק. "לשתות? שמתי לב לזה עוד בלאס וגאס..." אלכס אמרה. "אוה, אז בכל מקרה הוא חייב להפסיק" דני אמר. "עוד מעט האלבום שלנו יוצא". "יאו איך הזמן עובר מהר" מיקי חשבה לעצמה. "יותר מדיי מהר" אלכס אמרה לה. "אני יוצאת לקחת אוויר" מיקי ניגשה אל המרפסת ודני אחריה. "תפסיקי לחשוב על זה, את תהיי בסדר" דני אמר וליטף את זרועותיה בזמן שהם משקיפים אל הנוף של לונדון, נושמים את האוויר הקריר של לונדון. באותו זמן התחיל החורף, בקרוב גם יתחיל לרדת שלג כי עוד מעט חג המולד. *אצל בית הבנים* "דאגי, תקום מהאקס בוקס הזה שלך ותתחיל לנקות! המקום הזה נראה כמו חורבה!" הארי צעק על דאגי. "נו, המקום מתאים את עצמו לבעליו" דאגי צחק עליו. "את מתכוון אליך, נכון?" הארי עזב לרגע את המגב שאיתו ניקה. "דאגי, בבקשה?". "נו, טוב. רק כי ביקשת יפה" דאגי קם לעזור לו. "אתם יכולים לענות לזה?!" צעק טום כשנשמעה דפיקה בדלת. "תענה אתה! אנחנו מנקים!" ענה דאגי. "אני מחפש את הבקבוק ג'ין שלי!" טום צעק בחזרה. "אוף!" דאגי ניגש לדלת. "אוה, את". "את? שכחת איך קוראים לי במקרה?" מאי עמדה בפתח הדלת. "ואת!" דאגי ראה גם את אשלי שהגיעה באיחור בגלל שעלתה במדרגות, היא שונאת מעליות. "אתה מצחיק" אשלי גיחכה. "מאי, אשלי, אתן מוזמנות להיכנס אל אחוזת הפאר" דאגי הראה להן את הבית. "איזה אחוזה ואיזה פאר" מאי אמרה לעצמה וצחקה. "יותר נכון כמו אזור ומזבלה" אשלי צחקה. "היי! אבל בכל זאת... זה- home sweet home" הארי אמר ותפס את אשלי במותניים. "תוריד אותי!" היא צחקה. "אין לך אישור להרים אותי. עדיין". "באמת?" הארי אמר וניגש לשירותים. "אהא" התהלכה אשלי בבית ונכנסה לחדר שעליו היה כתוב 'החדר המגניב של הארי'. "אז פה אתה מתפנפן". "זה מה יש" הארי נכנס גם הוא. "בא לך משחק חוזר? כמו שהבטחת". "קדימה!" הם הוציאו את השבץ-נא. "אז דאגי... הפכת לעקרת בית מרשימה מאוד" מאי אמרה לו. "ראית מה עשו לי, קלקלו אותי" דאגי הביט אליה לרגע והמשיך לטאטא את הריצפה. "זה לא משנה, אני מחבבת אותך בכל מצב" מאי חייכה אליו והתקרבה. "את... את מחבבת אותי? באמת? בלי התלוצצויות" דאגי עזב את המטאטא. "בטח, התחלת להתחבב עליי עוד קצת לפני וגאס ובמיוחד אחרי המייקאובר הזה, אני חייבת לומר שהמראה הזה כל כך מאפיין אותך" מאי אמרה לו. "תודה" הוא חייך. "טוב, אני חייב לעשות פה משהו אז אם בא לך לעזור". "מה בדיוק?" מאי שאלה. "עוגה" הוא אמר. "עוגה? כלומר... כמו עוגת ריבת חלב, גבינה וכאלה?" מאי שאלה. "כן, רק שפה זו תהיה עוגת שוקולד שכזו, אמא שלי הנודניקית רוצה שאני אלמד את המתכון שלה. היא תמיד רצתה שאהיה שף" דאגי סיפר. "לא מתאים לך" מאי אמרה לו. "אני יודע, נכון? בכל מקרה... אני צריך להכין לה למחר" דאגי אמר. "אני אעזור בשמחה" מאי אמרה והם התחילו. -------- come on! תגובווווות

dougie10

New member
אוך!!..זה כזה מושלם!!..

כ"כ בא לי עוד פרק...אין לי כח לחכות עד שבת!!.. פליז עוד פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פליז פליז פליז פליז!!!!!!!!!...........

../images/Emo214.gif~תגובה~תגובה~תגובה~

פרקים כ"כ מדהימים!! א.בהלם מהקטע של אבא של מיקי [קריפי לחלוטיןןןןן :S ] ב.הארי והפן XDDDDDDD ג.דאגי ומאי חמודידידידידידידים!! ד.מיקי ודני מושלמימימימימימימימייייייייים
ה.תום שותה?!?! XDDDD כ"כ לא מתאים לו מגניב שעשית אותו מגניב ושונהה! ו.דאגי? שף?! חחחחחחח גדוללל בטח שורף כל דברר ! אפילו דברים שלא ניתנים לשריפה[ XDDD!] מכורהה לפיקים שלךך...פשוטט מדהיםםםםם!! רק אל תהרגי אפחד...בבקשההההההההה XDDDDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחח אל דאגההההה

חכי ותראי, אני לא חושבת שאמית מישהו... נראה אולי יתחשק לי וחעחעחעXDD דאגי יכול להיות שף... מתאים לו דווקא חחח תודה

McFly My Life

New member
פיקי מיקי ../images/Emo9.gif

מדהיים ואין מה להוסיף
!!! אה ומפתיע\מפחיד... "תודה" הוא חייך. "טוב, אני חייב לעשות פה משהו אז אם בא לך לעזור". "מה בדיוק?" מאי שאלה. "עוגה" הוא אמר. "עוגה? כלומר... כמו עוגת ריבת חלב, גבינה וכאלה?" מאי שאלה. דאגי
?עוגה
?שף
? משהו לא מסתדר לי פה
"אז דאגי... הפכת לעקרת בית מרשימה מאוד" מאי אמרה לו. "ראית מה עשו לי, קלקלו אותי" דאגי הביט אליה לרגע והמשיך לטאטא את הריצפה. דאגי וניקיון?! פחח פחחח... דני המתוקון בכל הפיקים שלך הוא הגיבור אעעעאע?!
אבא של מיקי ממש מפחיד אותי מסכנה הילדה לאבד בתולים בגיל 13 וחצי ...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחח דאגי לא הכי טבח שבעולם XD

אבל הוא יכול להיות מתאים לו!! XDD וכן דני חייב להיות הגיבור, הוא הפייב שלי ותמיד יהיה
ודאגי ועניין הניקיון? זה רק בגלל שהארי מכריח אותו

Mcflymylife

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo202.gif ווווווווווואו מיקי ../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif

ממממממש אהבתי (( : את משתבחת עם הזמן 33333 > תווסיפי עוד פרק . P = נננו אווף כל פעם יש משהו שמפריע לדאאגי ולמאי . .......... שמתם לב ? חחח 3 > יישר כוווח תממשייכי ככך
חחח 3 > שנינוווווווול :)

פרקים מדהימים !! :)

פרק 23: יואוו מיקי כזאת מסכנה..דיי הסיפור שלה כלכך עצוב
איזה מנייאק רע אבא שלה גאדדד !! ואיזה פשוש דני שהוא מגן עליה ומנחם אותה :) אני כלכך אוהבת אותם ביחד
פרק 24: "אהא טום צריך מישהי שתרסן אותו" דני אמר לה. "תרסן ממה?" אלכס שאלה. "הוא התחיל לשתות בכמויות והוא גם אוכל הרבה, אבל זה רגיל" דני צחק. טומי שותה?!?!?!
איך אני חולה על הירידות שהוא שמן XDDDDDDD "דאגי, תקום מהאקס בוקס הזה שלך ותתחיל לנקות! המקום הזה נראה כמו חורבה!" הארי צעק על דאגי. "נו, המקום מתאים את עצמו לבעליו" דאגי צחק עליו. תכלססססס
"אתם יכולים לענות לזה?!" צעק טום כשנשמעה דפיקה בדלת. "תענה אתה! אנחנו מנקים!" ענה דאגי. "אני מחפש את הבקבוק ג'ין שלי!" טום צעק בחזרה. מה עובר על טום??? חחחחח "תודה" הוא חייך. "טוב, אני חייב לעשות פה משהו אז אם בא לך לעזור". "מה בדיוק?" מאי שאלה. "עוגה" הוא אמר. i didn't see that coming XDDD אני מתה לדעת איך העוגה הזאת תצא (האמשרופהכמוהגיהנוםהאמ)
קיצררר,פרקים מדהימים שמשתפרים יותר ויותר כל פעם! כבר מחכה ליום שבתתת :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן, כשחשבתי על הסיפור עם מיקי

כמעט נזלה לי דמעה כבר חח כי זה סיפור טראגי ולפעמים גם קורה במציאות.. טום שתיין! XDDD עוד מלאס וגאס חחחח זה הסיפור שלו. שמחה שאהבת ועל המחמאות

../images/Emo204.gifהו, מיקי XD

זה כל כך מתאים לך, לכתוב את אבא שלה בתור מפלצת. *אנחה משועשעת* ו, עד כמה שזה הזוי, אני מחבבת.
[ואין לי כוח לעשות הדגשות כי כרגע קמתי.
*פיהוק*]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמתאים לי, אה?

למה כי אני אוהבת טרגדיות
אני חולה על דברים כאלה רק לסבך עוד ועוד אבל זה קצת נמאס חחחחח הזוי בהחלט
תודה

../images/Emo204.gifאת כאילו לא יכולה לכתוב בצורה אחרת?

*מסוקרנת* אני מתכוונת, לכתוב משהו בצורה לא טרגדית, בלי אנגסט בכלל, רק עם קיטשיות? זה יכוליות ניסיון מעניין, את יודעת..
[בלי להעליב, כמובן!
]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifברור שאני יכולה

אבל אני כל כך אוהבת ליצור טרגדיות וכל פעם לנסות לחשוב על משהו אחר.. אבל אני זוכרת שפעם היו אומרים לי כזה "וואי את כזאת קיטשית!" חחח כאילו "תשני את זה כבר!" אבל יש כאלה שאוהבים וכמובן שאני יכולה לנסות לעשות ועדיין יש לי מלא פיקים שעדיין לא סיימתי שהם על מקפליי... והם יהיו קיטשיים אבל גם קטעים של טוויסטים.. אני בהחלט יכולה לנסות לעשות פיק שמח כיפי עם המון אהבה ללא טרגדיות ועצב חחחח אני אשמח ככה אני לא צריכה לחשוב איזה טרגדיה עכשיו אני יעשה כי זה קשה.... חחחח לא נעלבתייי ברור שלא
אני אשמח לעשות נסיון כלשהו חח

../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

אז אנלוידעת אם את מזוכיסטית או סאדיסטית. שניהם, מן הסתם.
תפרסמי פיק בלי טרגדיות בפעם הבאה. פשוט נתחלף - אני אפרסם את האנגסט ואת את הקיטש. XDD

m o r 1 0 2

New member
עאעא,זה הגיע#$%^&../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מיקמוקי,אל תשאלי אתמול בכלל לא הייתי על המחשב ואת יודעת שאני תמיד מאחרת ביום
אתמול היתנדבתי באירגון ל"תת" והיה ממש כיף:D אז לא קראתיXD מתנצלת
פרק 23
אני בהלם,שוק1@#$%^&*
"מאז מיקי הייתה לקורבן הראשי שלו, מכות ואונס היו חלק משגרת החיים שלה" וואו,מיק הסיפור מתץחיל להיות קצר טרגי,דרמתי וקשה.... אבל את יודעת שאני הכי אוהבת אתזה... אני יודעת שסיפורים ריקים בלי טיפת דרמטיות טרגדיות,עצב וכאב
חח מנצ'סטר@#$%
יונייטד שליטע^^ "איבדתי את בתוליי כשהייתי בת 13 וחצי" דמעה זלגה על לחיה מיק,שמעי אני כמעט בוכה פה,כמעט ירדה לי דמעה
טרגידה בכל המשמעות
וואו,את יודעת שזה ממש קשה לקרוא אתזה! "אני לא יכול לראות אותך בוכה".המשפט שאני אהבתי עד כה
,משפט מעודד ועוזר לפחות במצב הזה! אחח,כמה שהם זוג מדהים@#$%^& ודני בכלל זה מדהים^^ הדבר היחיד שטום דואג אליו זה שתהיה לו ארוחת צהריים" הארי צחק
די לרדת על טומי והבטןXDDDD את שמה
שאת תמיד גורמת למאי ואשלי לסלק את הארי ודאגיXDDD הפכת אותם למתנחלים
הסיוט הכי גרוע שלך" אמרו מן הצד השני בקול גס וואו,את היית פשוט חייבת לראות את ההבעה שלי, שמתי את את היד שלי על הפה והוא היה פתוח,הייתי ממש בהלם!!,ידעתי שזה הוא...זה מתחיל להפחיד אותי!!
פרק 24
דני אמר וליטף את זרועותיה בזמן שהם משקיפים אל הנוף של לונדון, נושמים את האוויר הקריר של לונדון. באותו זמן התחיל החורף, בקרוב גם יתחיל לרדת שלג כי עוד מעט חג המולד. אהבתי מאוד את הקטע
אני מאוד את התיאורים שבפיק שלך
,זה מוסיף המון
'החדר המגניב של הארי'XDDD זה כ"כ כאפה
עוד כאפה לבחורה,אבל דאגי הוא המלךXD חח באלי להרוג את מאיי,סורי אבל אני ממש מקנאה בה
הייתי עושה הרבה כדי להיות עם דאגי
הסיום הכי כאפתי(כאפה) בעולם
דאגי,שף??כ"כ לאXDDDDDD לדאגי מתאים להיות אופנוען\גיטריסט\שחקן חח אני יודעתXD -לרגע שכולם חיכו לו ובמיוחד את.....טמטמטמם:-
דעה סופית
הקטעים בהתחלה היו כ"כ מרתקים
הסיפור של מיקי עם אבא שלה,האמת שידעתי שיש משהו רע בינה לבינו,הבן אדם חולה נפש,למה אפשר לצפותXD דני היה איתה שם,וזה מה שחשוב הוא ממש מתוק
המערכת יחסים של דאגי ומאי היא לדעתי במקום השני אחרי דני ומיקי כמובן, אני מקנאה בה@#$%^&* אבל אני חושבת שמהערכת יחסים שלהם תלך סבבה לגמרי,ועכשיו הם כ"כ חמודים
מיק,הקטע עם מיקי ואבא שלי ממש מזכיר לי את "לא רק ידידים" או שאני טועה
תקני אותי אם כן.. אני זוכרת שגם היא רבה עם מייקל והוא גם עקב אחריה כל הזמן לא?? (אולי רק בדימיון שלי)XD אני מאוד מחכה להמשך,לראות מה יקרה איתה ועם הבוב הרוצח
XD יו,מיק,הפעם כתבתי מגילה אסתר,סורי שובXD טוב את בטח רגילה ומקווה וגם שנהנית,טוב אני בטוחה שאת נהנית^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif~מחייכת~

כן אני יודעת שאני אוהבת טרגדיות וכולם כבר יודעים את זה חח הייתי חושבת שתקנאי אולי דווקא במיקי ודני
לא? חחח אבל כן היחסים בין מאי לדאגי תמיד נראים כיפים כי דאגי הוא כיפי וצעיר כזה והילדותי ומאי.. שדמותה מבוססת על חברה שלי היא גם כיפית וממש צעירה חחחח אני חושבת שאין כל כך הבדל בין "לא רק ידידים" לזה... כאילו מייקל לא היה עוקב אחריה אבל הוא עשה כמה דברים כדי שהיא תהיה שלו... ולא וויתר.. ואחד ההבדלים בין הפיק הזה לההוא.. הוא שפה המערכות יחסים קטנות יותר.. יענו אין הרבה זוגות כרגע יש נגיד רק 2.. כי הארי ושאלי ידידים.. ככה חלטתי לעשות אותם טוב כרגע חחחח נראה כבר
ואיך שהתחלתי לקרוא את התגובה שלך חייכתי
אני יודעת שאת מאחרת וזה בסדר גמור העיקר שאת קוראת ומגיבה בצורה כזו נפלאה

למעלה