Amitus

New member
../images/Emo73.gif

היי, הגיע הזמן לגייס את כל הכיתה לפעולות ולא מה שהיה עד כה שפשוט הקבוצה הגיעה..ואין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה. יש לכם עצות? דרכים מענינות? שיעורי חברה אולי..? או שבעצם איזה ערב כיתה..? אני יודעת שזה תלוי בקבוצה אבל אני אשמח (ואני בטוחה שעוד כמה ישמחו..) להצעות. עמית

roisa

New member
לי יש רעיון די טוב

שנה שעברה עמדתי בדיוק בנקודה הזאת ואז החלטתי לשתף את המחנכת ואת ועד ההורים של הכיתה.. דיברתי איתם ואירגנו כמה פעילויות שאני מעביר אבל הועד מתאם תאריך+ציוד+כל השאר קיצר.. זה עובד די טוב אבל זה תלוי בועד עצמו וכמה פעולה הוא מוכן לשתף איתך..

לזרושקה

New member
עמיתוש

אני מסכימה עם רועי.. זה יכול להיות רעיון פיצוץ :) מסיבת כיתה זה דבר מגניב ביותר, או ערב קריוקי יכול להיות ממש ממש מגניב. או אפילו להוציא טיול, ולגייס אליו.. הבנתי שטיולי חורף קינים מתקרבים, נראה לי שזו יכולה להיות הזדמנות מצויינת! בהצלחה!

צופלח

New member
לי גם יש רעיון נחמד

בגלל שאני לא יכולה לגייס בביתספר אבל גם אני נתקלתי בבעיית החניכים שלא באים אז החלטתי להקדיש קצת זמן לכיף. אז בנתיים עשיתי להם מסיבת יומולדת עם משחקי יומולדת מגניבים (ולפתע פתאום במהלך הפעולה גיליתי שלשני חניכים שלי יום יומולדת ביום שלמחרת) וגם עשיתי להם מסיבת פיג'מות "רגועה" שזה יכול להיות ממש גדול (אם הקור לא יפריע) אפשר לעשות שקיות עם סבון ונעים כזה, ולשים לק בציפורניים של הרגליים (לבנים!) ודמיון מודרך, ומסז'ים. החניכים שלי ממש נהנו מזה! שיהיהי בהצלחה =]

למעלה