SaberTooth

New member
פשוט...

הקו המפריד היה ארוך מידי ודחף את ההודעה קצת ימינה...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מאסי וגורי! כאילו דה!!!!!!!!! יוווו איך אני מקנא בסם! הוא בן-דוד של אסי נראה לי!!!

SaberTooth

New member
אם כבר אסי וגורי...

"מי שמצא צרור מפתחות, עם צ'ופצ'יק כזה אדום בקצה שכתוב על זה 'שרת', בבקשה שיחזיר... זה שלי... אז מי שמצא שיחזיר. שכבה ו', הורים, מורים, תלמידים, מחזור נ"ד... מחזור נ'. אני לא רוצה לגזול מזמנכם, באמת, אז כתבתי כמה מילים: בית, שולחן, בנק, תודה. שכבה ו', אני זוכר עוד שהגעתם לכן לפני 6 שנים, חוץ מאיציק שהוא כאן כבר 12 שנה... איציק, אבא אוהב אותך. הגעתם לכאן תמימים, לא ידעתם קרוא וכתוב, אבל עם הזמן למדתם ואף לימדתם אותי. והנה הגיע הזמן, לפרוש כנף ולעוף קיבינימט! כי יש כאן כמה קונדסונים שאני כל כך אשמח לא לראות על בוקר! אני לא רציתי להעלות את זה כאן ועכשיו ולכער את האווירה, אבל יש כאן מישהו שמי שיודע על מי אני מדבר הוא יודע על מי אני מדבר (
), שיש לנו בריזיה בבצפר והוא מתנכל לה באופן שותף *עושה תנועה של 'אה, אה, איזה שנון אני...' ומיד אחר כך תנועה של 'אה... לא משנה...'* הוא חושב שהוא מצחיק וזה. הוא שם קיסם או גפרור בזה של הבירזיה ואז יש שני זרמים ככה! ואתה לא יודע במה לבחור. זה מאוד מתסכל הקטע הזה. בקיצור, השם ינקום דמו. ובכן, אנחנו ממשיכים הלאה כדי לא לסיים את הערב במינורי אלא במישורי. יש לנו כאן העונג לארח זמר אורח. עכשיו, אתם עשיתם הצבעה... רגע רגע... בואו נדחה את הקץ. אתם עשיתם הצבעה ואתם בחרתם בשלמה ארצי, אבל הוא לא רצה לבוא... אז גבירותי ורבותי... קבלו בהרבה הרבה אהבה - קוקו
" אהה... זה הקטע שלהם שאני הכי אוהב

למעלה