איחולים לשנה החדשה

../images/Emo74.gifאיחולים לשנה החדשה ../images/Emo75.gif

אז מה הייתם מאחלים לשנה החדשה? להורים שלכם? לילדים שלכם? והכי חשוב- לכם???

יפיופי

New member
לעצמי../images/Emo68.gif

אאחל שתהיה לי שנה של בריאות , ואיזון שנה של פריחה ולבלוב.שנה בה אפעל ואגשים את מטרותיי לשנה זו.ולנסיכת הלב שלי
שתהיה לה שנה מוצלחת בלימודים, ועם החברים החדשים.שתמשיך לחייך ולהיות מאושרת.ושתפסיק להגיד "למה דווקא אני"וכל חברי הפורום המקסים שנה טובה,שנת פריחה ושגשוג.

Breaking Wave

New member
קודם כל להורים שלי

הורים מדהימים, נפלאים, תומכים ואוהבים
תודה לכם. מאחלת לכם בריאות, נחת, שלווה, אושר ושקט נפשי, שתלמדו לאהוב ולקבל אותי בכל דרך שאבחר, למרות שאתם כבר עושים זאת מצויין. לעצמי מאחלת לגלות מי אני, מה אני, מה אני רוצה, ולהשיג את זה
להציב לעצמי מטרות ושאיפות ולהשיג אותם. לחזק את הכוח רצון שלי, להתבגר קצת יותר, ללמוד לסלוח ולשכוח למען השקט שלי. להיות פחות סגורה ומפונמת, וקצת יותר פתוחה ומשתפת. לקבל תפקיד טוב בצבא ולעשות אותו על הצד הטוב ביותר, וכמובן שתהיה שנה טובה ומוצלחת לי, לכם, ולכל השאר.

וואו הרבה... הלוואי והכל יתגשם!

לאמא- שלא יכאב לה הגב, שיהיה לה רק נחת בחיים.. שרכישת מקום העבודה שלה תשפיע עליה, ובריאות ואושר כל החיים. לאבא- שיהיה בריא, שיילך לו טובכ שיעבור למקום העבודה החדש שלו בינואר. לאחותי הבכורה- שתלד ילד/ה בריא/ה, ושלושת ילדיה יעשו לה רק נחת וטוב בחיים.. שיגדלו להיות ילדים בריאים, מקסימים, ויפים.. לאחותי השניה- שתיכנס להריון ותביא בן זכר לעולם, ולה ולבעלה יהיה טוב בחברה שלהם, וכמובן בריאות!! לאחי- שיתגייס למקום טוב בצבא, שה' ישמור עליו בזמן השירות ובכלל.. והרבה הצלחה בחיים וגם-הכי חשוב- בריאות.. ולעצמי- בריאות, הצלחה בבגרויות (שנה אחרונה סוף סןף), אהבה, והמון אושר וכיף בחיים.. שלכולםםםם תהיה השנה הכי טובה שיכולה להיות! והלוואי וכל משאלותינו ואיחולינו יתגשמו--- אמן!!

האיחולים שלי...

לילד המתוק שלי: שתמשיך להיות מתוק. שתמשיך ללמד אותי מי אני. שתמשיך להראות לי את הדברים בתוכי שקשה לי איתם. שתמשיך לעשות דברים שבחיים לא הייתי עושה ואני שמחה שאתה עושה. שתמשיך להיות אתה. אמיתי עם עצמך ונאמן לעצמך. להורים שלי: לאבא שלי- שתמצא את עצמך, ותפסיק לוותר על החלומות שלך בתירוצים שונים. לאמא שלי- בהצלחה באוניברסיטה. זה אכן הזמן להתחיל ולהגשים עוד כמה חלומות. לעצמי: שימשיך להיות לי כייף פה. שאני אמשיך לגדול ולהתפתח ושכל הדברים הטובים שאני רוצה ויכולה להכיל יקרו.

האיחולים שלי

להורים שלי - שתהיה להם שנה טובה, שיהיו בריאים ושיחיו המון שנים טובות ביחד. לילדים שלי- שתהיה להם שנה טובה ומתוקה. לרלי הצלחה בלימודים, לגל שנה טובה בגן ולאריאל שימשיך לגדול ולהתפתח ושכולם ימשיכו להיות מקסימים כמו שהם. לעצמי - שאמשיך לגדל את הילדים ולהנות מהם. שתהיה שנה טובה יותר מקודמתה ושנהיה בריאים ומאושרים. אמן.

yaronxx

New member
רק דבר אחד

שכבר לא אצטרך ליהיות במתח עד שיענו לטלפון אחרי כל ידיעה בחדשות.

השנה החדשה

עוד הזדמנות לפתוח דף חדש אבל פתחתי כל כך הרבה דפים חדשים שאני מיואשת מדף חדש. לעצמי אני לא מאחלת כלום אני מאחלת לאמא שתמצא שלווה ולאבא אני מאחלת שיתפוס את עצמו בידיים. ולכם, אני מאחלת בהצלחה בדף החדש ואם הדף הזה יוכתם אל דאגה, דפים תמיד יוכתמו השאלה איך תקבלו את זה. בהצלחה הדר.

Breaking Wave

New member
מרוב דפים חדשים שכבר פתחתי

יש לי קלסר. הגעתי למסקנה שפשוט צריך לזרום עם מה שהחיים מביאים לי. [נ.ב, גם אני הדר!!] *מתלהבת*

rmodai

New member
למצוא את דרכי ולהיות שלמה איתה

כלכך מחפשת תעסוקה ורוצה לעבוד כדאי לא להרגיש אבודה. מאוד מאחלת לעצמי להרגיש גאה במה שאני עושה ומשתכרת ומתוגמלת. מאחלת את אותם דברים ועוד לכל מי שקורא וחושב על כך. שנה טובה - שנת אושר והגשמה עוצמה ואמונה.

למעלה