דיון

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo74.gifדיון../images/Emo74.gif

בליעת אוויר
יש לכם סוסים שבולעים אוויר? כתוב איזה- את שמותיהם!!!!!! מה אתם עושים בנידון???????? מכיוון שישנם המון שמות לדבר ששמים להם (לפחות חלק מהחוות) אז איך קוראים לזה אצליכם??? ומה השמות שאתם מכירים לזה?? האם לסוסים שבולעים אוויר יש אופי שונה ומוזר משאר הסוסים? חוץ מלשים את הדבר שחוסם להם את זה, נגיד שאתםם מנקים סוס והוא פתאום בולע אוויר, אז.. מה תעשו? תעשו משו בכלל?????
בליעת אוויר

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo105.gif

כן. פליקס, בוטן, סיני, חוואג', לנסלוט. שמים להם "מפצח" כדי לחסום את זה... אצלינו קוראים לזה- "מפצח", חחחחחחח מפצח, קולר, חוסם, שובר, מנסר, עוצר לא ממש, לא נראה לי, אני לא חושבת.. ברור שנעשה, ניתן לו מכה קטנה על... הבטן התחתונה או הצדדית ונצעק היי..

Juli kleo rullz

New member
אחלה דיון ../images/Emo15.gif

כן... יש סוסים:לקטור, וול-דאן ופעם הייתה את ג'סיקה... שמים להם "חונק" וככה קוראים לזה אצלנו... אין הבדל באופי... אמממ אם אני לידם והם עושים את זה... אז אני צועקת הייייייייייי ואם זה לא עוזר אז מכה קטנה על האף...

../images/Emo13.gif

כן ישנו את וויספר, בעבר היו גם את ג'אמיל..... אצלנו קוראים לזה קולר, פשוט וקל. לסוסים שבולעים אויר יש אופי רגיל כמו לכל הסוסים, הם לרוב דפוקים יותר....חחח. נותנים מכה באף כמובן. סוסים כאלה חיביים ללמוד שאסור להם.

talkk

New member
דיון נחמד ביותר. אהבתי.

יש אצלנו סוס בשם בלאק אנג'ל (black angel) והוא בולע אוויר, קוראים לדבר הזה קולר. הסוס הזה נורא מיוחד מבחינתי, מבחינת האופי. יש לו אופי רגוע, ויש לו קאנטר מ-ד-ה-י-ם! אפשר לעבור לגאלופ בלי להרגיש! והאו מאוד נוח! אני בד"כ לא מנקה סוסים, אבל כשזה קורה, שאני מנקה, אני נותנת מכה על האף. טל

PiKolulo

New member
כןן!

יש את דון פעם סיפרתי עליו...:/ ודון בולע אויר.. אנחנו שמים לנו חגורה כזו על הצוואר...שנקראת ''חנק'' ככה אצלנו לפחות.. ובגלל שהוא כמעט מת מיזה פעמיים כבר כל פעם שרואים אותו שואף הוא חוטף מכות...אלימות...וככה הוא לומד..נגיד כשהמדריכה שלי מתקרבת אליו הוא בחיים לא ישאף כי הוא מקבל ממנה מכות רצח (הצלפה עם חבל, אבן בעיטה וכאלה) אני אוהבת את דון ולא רוצה שהוא ימות:(

אסף 1989

New member
שאלה:

איך יודעים כשסוס בולע אוויר? מה, זה הניפוח הזה שהוא עושה כשמהדקים לו חגורת בטן או מה?

PiKolulo

New member
לא...זה הוא סתם ממפח תבטן

כדיי שלא יחזקו לו תחגורה...הוא מנסה לעבוד עלינו.. כשסוס שואף אויר הוא שם את השיניים שלו על מתכת או ברזל..ושואף..ורואים כזה גולה עוברת בגרון שלו....

זה לא בעיה

אני רוכבת בחוות הרי יהודה וכן היה ונו סוס שבלע אוויר קראו לו טומי הוא היה נורא גבוהה ובהתחלה ניסינו ללמד אותו שלא לעשות את זה וכל פעם שהוא בא לבלוע אוויר אז לא נתנו לו אבל אי אפשר לשמור עליו כל הזמן אז באיזשהו שלוו פשוט ויתרנו אל זה וגם היה לנו עוד סוסים אבל אנהי לא זוחרת ממש איך קוראו להם ומי זה היה בדיוק אני לא חושבת שזה צריך להתריד אותך יותר מידי

למעלה