השבוע שלי

Helter Skelter1

New member
../images/Emo74.gifהשבוע שלי

דמות השבוע: שחקן/שחקנית השבוע: דעתכם על הפרק השבועי: מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: משהו טוב שעבר עליכם השבוע: משהו רע שעבר עליכם השבוע: סרט/ספר השבוע: שיר/אלבום/להקת השבוע: תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):

Helter Skelter1

New member
וואהה שלא יגמר

דמות השבוע: קיטי! שחקן/שחקנית השבוע: נו איזו שאלה מפגרת. רייצ'ל כמובן
דעתכם על הפרק השבועי: פרק ענק!! מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: שהולי תפסיק להתחיל עם כל מה שזז ושתפסיק להיות כזאת שיכורה כל הזמן
אף אחד לא באמת מבין מה היא רוצה
אה וששרה תחליט לגבי ג'ו! משהו טוב שעבר עליכם השבוע: חזרתי לנגן והיה כייף. משהו רע שעבר עליכם השבוע: אני מעדיפה לא לדבר על זה
סרט/ספר השבוע: לא היה:/ שיר/אלבום/להקת השבוע: הופעה של סטינג
תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם): נו טוב.

Aviyush

New member
מה הופעה של סטינג???!!../images/Emo12.gif

איפה????
איזה עצוב שכל מי שהצביע ראשון בכוכב נולד נוסע לפוליס בפריז
הצבעתי רק פעם אחת כי חשבתי שיהיה לי סיכוי ואז ויתרתי

Helter Skelter1

New member
אני לא זוכרת בדיוק איפה... (דיוידי)

כן, איזה מעצבן זה
אני לא הצבעתי בכלל כי ידעתי שאין מצב שאזכה

Aviyush

New member
יום אחרון לחופש../images/Emo7.gif

דמות השבוע: נורה! אין עליה פשוט
שחקן/שחקנית השבוע: רייצ'ל כרגיל דעתכם על הפרק השבועי: פרק קורע מצחוק! איך אני אתגעגע
מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא: שהתאומים יצאו בסדר! משהו טוב שעבר עליכם השבוע: יומולדת :) כולם זכרו אותי והיה ממש כייף! משהו רע שעבר עליכם השבוע: היו כל מיני דברים קטנים מעצבנים סרט/ספר השבוע: "נודל". אני בדר"כ לא אוהבת סרטים ישראלים אבל מזה נהנתי! שיר/אלבום/להקת השבוע: Waterloo- ABBA
תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם):

Aviyush

New member
ראיתי יום שישי.. חמוד ביותר:)

ג'ון טרבולטה ענקקקק
!! והשחקנית הראשית מתוקה ממש.. שכחתי את השם שלה
ובכלל יש שם שחקנים טובים- מישל פייפר, קוין לטיפה וכריסטופר ווקן.. וגם אמנדה ביינס נחמדה

Helter Skelter1

New member
כן!

השחקנית הראשית לא מוכרת... אני חובת שזה הסרט הראשון שלה. טוב יאללה אני הולכת לראות בשישי!!

../images/Emo74.gif

דמות השבוע: קיטיי שחקן/שחקנית השבוע:מהסדרה? רוב לאו דעתכם על הפרק השבועי:חחח נורא מצחיק מה אתם רוצים שיקרה בפרק הבא:שיחשפו את הזונה הזאת(סליחה) רבקההה
משהו טוב שעבר עליכם השבוע: לא זוכרת.. משהו רע שעבר עליכם השבוע: ביתספררר לאאאאאאא סרט/ספר השבוע:סרט אמאמאמאמ שיר/אלבום/להקת השבוע: וואנ אין א מיליון-מיילי סיירוס\אלבום-האנה מונטנה 2
\להקה..שוגרלנד תמונה סתם שיהיה נחמד(לא חייב שלכם): נחמד

למעלה