התוכנית היומית- 6.9

../images/Emo74.gif התוכנית היומית- 6.9 ../images/Emo74.gif

ושוב, כמו בכל יום בשבוע המטורף הזה
, לא ייצא לי גם היום לראות את התוכנית, אז אשמח למתנדב/ת לפתוח דיון בנושא התוכנית- המון המון תודה וסליחה שלא יוצא לי הרבה להיות זמינה לראות את התוכנית- פשוט גם סטודנטית וגם עובדת במקביל, אז אין הרבה זמן, אבל יש הרבה אהבה לתוכנית
תודה מראש

brum

New member
דילמה בנושא ADD

לפני הכל כדאי שתדעו - המפיקים של ערוץ 3 השמיטו פרק אחד שהיה אמור להיות משודר היום והוא על הורים שמפחדים מהילדים שלהם. טוב כאן היו 3 סיפורים אחד על אשה שרק לאחרונה אובחנה כ- ADD והההפרעה גורמת לה קשיים בחיי הנישואין. השני על ילד שהוריו בטוחים שהוא ADD וכך גם הסובבים אותם אולם מבירור יותר מעמיק התגלה שהם פשוט עושים כמה טעויות בהצבת הגבולות לילד השלישי על אמא שמסרבת לתת לבת שלה תרופות כתנאי לעזרה (הבי"ס במיוחד אינו מוכן לתת לה עזרה אם היא לא תתן לה תרופות). בכולם דובר על מספר דברים שאפשר לעשות בכדי להתמודד עם ה- ADD הן באופן טיבעי והן בעזרת תרופות. לאשה מהסיפור הראשון ד"ר פיל העניק לה בדיקה נוירולוגית מיוחדת שתבדוק בדיוק איזה אזור במוח שלה אינו פועל כראוי. להורים של הילד חסר הגבולות ד"ר פיל הציע להם כמה עצות טובות (לדעתי) לגבי הצבת גבולות לגבי הסיפור השלישי ד"ר פיל הרגיע את האם שתרופות הן כלי עזר ועוד כמה עצות לעזור לה בבית הספר (מסתבר שגם כששמעו בבית הספר שהאם הולכת לד"ר פיל הם שינו את דעתם). שוב הופיע שם ד"ר לוליס שכתב ספר על הפרעת ADD (הוא כאילו הרופא של כולם בתוכנית) וגם ד"ר פיל קידם את הספר שלו "משפחה תחילה" - קידום הספרים האלו קצת צרם לי בצפיה בתוכנית.

למעלה