התפקדות ספטמבר

B a m b o o k

New member
../images/Emo74.gifהתפקדות ספטמבר../images/Emo74.gif

שם: מיקום: גיל: משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: עולה לכיתה\צבא\עומד למות: תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: תמונה

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. מיקום: שוהם. גיל: 14. משהו טוב שקרה החודש: אוגוסט? אממ.. היו מספיק.
משהו רע שקרה החודש: יש יותר מידי.
עולה לכיתה\צבא\עומד למות: ט'. תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: חופשים. D: תמונה:

ססילייה

New member
למה לא אמרת שאחותך יפה ממך?../images/Emo8.gif

שם: ליל. מיקום: קריית ביאליק לנד. גיל: 19.5 משהו טוב שקרה החודש: החודש, כלומר אוגוסט?כי ספטמבר רק התחיל.אז..בנוגע לאוגוסט-הרבה ת"א.הרבה נסיעות.הרבה לילות הזויים.
משהו רע שקרה החודש:שוב, בנוגע לאוגוסט-תובנות כאלה ואחרות, מכות מנטאליות ועוד. עולה לכיתה\צבא\עומד למות: צבא. תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: קצת תל-אביב, אולי מד בליס. ב23.9 יש הופעה חגיגית של נועם בתיטארון תמונע בת"א!תבואו!!!
לשכנע את אורן לעבוד אצלו שוב במרפאה הוטרינרית.כי אני מתגעגעת ;[ תמונה חחחחחחחחחח אוי, אלוהים, יצאתי כל כך מסוממת.אבל קלטו את היצור האלוהי בנמצא בידיי!

animal bar

New member
מי זה? ../images/Emo211.gif

חוץ מזה, את חייבת להודות שהוא נראה יותר מסומם..

ססילייה

New member
התינוק שלי :]

סתם נו, זה איתי והוא מותק אמיתי.
הוא היה מהופנט מהעוגה שהייתה שם D:

AvtipuS

New member
אברום בורג

שם: רז מיקום: קריות גיל: 17 משהו טוב שקרה החודש: וואלה המון דברים משהו רע שקרה החודש: אנערף עולה לכיתה\צבא\עומד למות: י"ב תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: 29.9 בהאנגר הופעת השקה של היהודים ואולי אולי טסט תמונה

B a m b o o k

New member
וואקה

שם: צליל מיקום: באר שבע גיל: 16 וחצי משהו טוב שקרה החודש: אממ וואו המון דברים.. ניצנים, אנשים חדשים, הופעה של יוני בלוך, הופעה של שלומי שבן ומה שהיה אח"כ ויש עוד מלא
משהו רע שקרה החודש: אממ לא זכור לי משו... אולי זה שלא נסעתי לווליום בסוף עולה לכיתה\צבא\עומד למות: י"א תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: לעבור אותו תמונה

a d i 8

New member
אמאלה...יב'../images/Emo12.gif

שם:עדי מיקום:ר"ג גיל:17.4 משהו טוב שקרה החודש:הופעה של יוני והופעה של קספר
משהו רע שקרה החודש:איבוד התמונות המיסתורי מההופעה של קספר
עולה לכיתה\צבא\עומד למות:יב'
תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:אמממממממממממממ לשרוד?....וחופשיםםםםם תמונה רגע מאושר!

O0NoNi0O

New member
רגע מה את יוצאת עם יוני בלוך?

~סמויה פה אבל הייתי חייבת לדעת~

למעלה