סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo74.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo74.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שבוע מצויין שיהיה.

The Fantasy

New member
כוסאמאמאמאמאמא של תפוז הזה.

עד שהגבתי להכל זה פשוט לא שלח את ההודעה@#$!@#$@#%#$&^E$%!@#$124
!!!!!!!!!!!!!!!!1 בא לי להרוג אותו!!!

little WhiSper

New member
להלהלה

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: היהודים- אין לך מקום. שוטי הנבואה- קול גלגל. להקת\אמן השבוע: היהודים אלבום השבוע: היהודים- פורטה אדם שעשה לכם את השבוע: משפחה
משהו טוב שקרה השבוע: חמישי בערב, למרות הנסיבות. משהו רע שקרה השבוע: כל השבועיים האחרונים מאכל השבוע: קולה. משהו חדש השבוע?: כלום? ציטוט שמאפיין את השבוע: אין לך, אין לך מקום אין לך, אין לך כבר כוח גם לא להיות גם לא לרצות עוד. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: מי ראה טלויזיה?
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה רע וטוב שנגמר. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר מהר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כל השבוע משהו שאתם מקווים שיקרה: שלאא נסגור את החג. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: משפחה, וההוא..? שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא נפתח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שאין לי כוח ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : לא עשתה לי כלום

למעלה