סיכום השבוע

../images/Emo74.gifסיכום השבוע../images/Emo74.gif

עוד שבוע עבר, נסכם גם אותו?
הדבר הטוב של השבוע:
הדבר הרע של השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
משהו מצחיק מהשבוע הזה:
תכנית השבוע:
שיר השבוע:
במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:
ושאלת הבונוס-דבש זה דבר טעים?

chagiti

New member
שלי....הדר-מוקדש לך!!

הדבר הטוב של השבוע:השיחות שלי עם הדר!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר הרע של השבוע:ל-י-מ-ו-ד-י-ם!!!! מאכל השבוע:לחמניה בילוי השבוע:אממ בצפר-אי אפשר לקרוא לזה בילוי... משהו מצחיק מהשבוע הזה:אין תכנית השבוע:שיר שלנו שיר השבוע:משהו ממני במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:חרא...חוץ מהשיחות שלי עם הדר!!!!!!!!!! ושאלת הבונוס-דבש זה דבר טעים?כן!מאוד!

ady18

Well-known member
עונה

הדבר הטוב של השבוע:פגשתי חברים הדבר הרע של השבוע:לא היה מאכל השבוע:פסטה בשמנת ופטריות בילוי השבוע:לפגוש חברים משהו מצחיק מהשבוע הזה:לא היה תכנית השבוע:גיא פינס וכדורגל שיר השבוע:כול הציפורים רצה הבייתה פסק זמן איתי איתי ובלעדי שיר אהבה פשוט במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:רגיל ,סביר ושאלת הבונוס-דבש זה דבר טעים?בסדר לא רע

../images/Emo214.gifשיר אהבה פשוט../images/Emo99.gif

שמעתי אותו היום כמה פעמים
וואו, צריך למתוח את איה[!!!!]

:)../images/Emo110.gif

הדבר הטוב של השבוע: *לא פותחת פה לשטן
* הדבר הרע של השבוע: לימודים.. מאכל השבוע: שוקולד בילוי השבוע: מממממממ ישנתי אתמול אצל חברה.. יצאנו בערב.. היה אחלה:] משהו מצחיק מהשבוע הזה: חחחחחחחחחחחח זה בדיחות לא לכאן:p תכנית השבוע: לא ראיתי ככ טלוויזיה נראלי. שיר השבוע: היא יודעת- נינט במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: פסדר. סבבה..

../images/Emo214.gifמיכלללללל../images/Emo2.gif

אני כל היום שמעתי והתמכרתי לשיר :"היא יודעת", של נינטטט

blue and pink

New member
עונה:]../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif

*הדר זאת אפרת פשוט החלפתי כיוני מפוסה
* הדבר הטוב של השבוע:שגיא ומאשה זכוו!! הדבר הרע של השבוע:ב-צ-פ-ר האסון הבא אפשר להגדיר
מאכל השבוע:לא משהו מיוחד.. בילוי השבוע:איפה יכולתי לבלות בדיוק? משהו מצחיק מהשבוע הזה:נכנסו לכיתה שלנו ילדים ושאלו איפה המורה שלנו[ליליאן] והיא מורה לתנ"ך אז המורה לאנגלית אמרה השומר ליליאן אנוכי
תכנית השבוע:רוקדים עם כוכבים שיר השבוע:שיר אהבה פשוט במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:בסדר. ושאלת הבונוס-דבש זה דבר טעים?מאוד

blue and pink

New member
כן..../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif

אני אתחיל לכתוב פה שוב היה לי לחץ אדיר..

אנינינינניי../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif

הדבר הטוב של השבוע:שנגמר השבוע
הדבר הרע של השבוע:שהתחיל השבוע
מאכל השבוע:צ'יפס
בילוי השבוע:אממ לא היה:| משהו מצחיק מהשבוע הזה:חברה שלי נטלי
תכנית השבוע:ג'ינג'י
שיר השבוע:גןןןןןן נעווווללללללללל
במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: סבבי
ושאלת הבונוס-דבש זה דבר טעים?אממ תלוי
שבוע מקסים לכולללםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

SKOOP16

New member
=] =] מתי יהיה פיספוסים האלופה!?

מתי יהיה פיספוסים האלופה?! היתי שם בקהל.. וזה היה באותו ערב שצילמו גם את פיספוסים השמיניה הם היו אחרינו =[.. ושידרו את זה כבר ואת האלופה לא.... מתייי ישדרו את זהה?!?!? :((

למעלה