סיכום שבוע

A N I g M A

New member
../images/Emo74.gifסיכום שבוע../images/Emo74.gif

שיר עברי שבועי:
שיר לועזי שבועי:
חוויה טובה מהשבוע:
חוויה רעה מהשבוע:
משהו שאתם מחכים לו/מפחדים ממנו בשבוע הבא:
ולסיום - ממי אתם מבקשים סליחה? צום קל לצמים

itoosh2

New member
היי...

שיר עברי שבועי: אביתר בנאי - תיאטרון רוסי שיר לועזי שבועי: פרל ג'אם - ג'רמי חוויה טובה מהשבוע: אני וחברה שלי חגגנו 4 חודשים חוויה רעה מהשבוע: אני חולה משהו שאתם מחכים לו/מפחדים ממנו בשבוע הבא: יום כיפור ולסיום - ממי אתם מבקשים סליחה? לא ממש מבקש צום קל לצמים, תודה

inbal287

New member
../images/Emo99.gif

שיר עברי שבועי: איה כורם - מילים
שיר לועזי שבועי: HIM - Sweet Pandemonium HIM - The Funeral Of Hearts HIM - Heartache Every Moment Michelle Branch - Everywhere Evanescence - Away From Me Evanescence - Lithium חוויה טובה מהשבוע: סופ"ש עם החבר...
חוויה רעה מהשבוע: שפעת או משהו בסגנון שעבר אחרי מלחמת תרופות מחנות כזאת של מוצרים טבעיים משהו שאתם מחכים לו/מפחדים ממנו בשבוע הבא: מחכה לו? החזרה של המקהלה בחמישי מפחדת ממנו? אין משהו... סתם מבחן בתנ"ך שאין לי כוח אליו ולסיום - ממי אתם מבקשים סליחה? מאף אחד, אני לא צריכה יום כיפור בשביל לבקש סליחה מאנשים. אני מבקשת מאנשים סליחה אחרי אני עושה להם משהו ולא בגלל ש"אלוהים" עלול להכות בי ברק או משהו...
צום מועיל למי שצם

Yoko Nakajima

New member
^_^

שיר עברי שבועי: הרבה נו שיר לועזי שבועי: הרבה נו חוויה טובה מהשבוע: כל היומיים האחרונים..וגם היומיים שלפניהם...ובכלל תודה לאל היה פשוט נהדר חוויה רעה מהשבוע: לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו/מפחדים ממנו בשבוע הבא: מחכה לאלבום החדש של אוונסנס שייצא בשבוע הקרוב :) ולסיום - ממי אתם מבקשים סליחה? מכולם, כי אני לא תמיד יכולה לדעת אם מישהו נפגע ממני

../images/Emo29.gif

שיר עברי שבועי: מי ישא את נשמתי. שיר לועזי שבועי: don't look back in anger. חוויה טובה מהשבוע: פגשתי את יוני רכטר.
חוויה רעה מהשבוע: חליתי בדלקת גרון. משהו שאתם מחכים לו/מפחדים ממנו בשבוע הבא: טיול שנתי. ולסיום - ממי אתם מבקשים סליחה? חסוי.
שבוע טוב שיהיה לכם.

Drorchiklil

New member
../images/Emo13.gif

שיר עברי שבועי: המהמ. אולי 'בעיר הזאת' של מוניקה סקס. שיר לועזי שבועי: המהמ. אולי This boy של הביטלס. או Johnny B Goode של צ'אק ברי. חוויה טובה מהשבוע: רוב השבוע היה מצוין, אז אני מתקשה להחליט
. חוויה רעה מהשבוע: התייבשות היום בבוקר. :X משהו שאתם מחכים לו/מפחדים ממנו בשבוע הבא: ממ. אולי טיול גיבוש של השכבה
(ועוד לא החלטתי אם אני מחכה או מפחדת, זה פשוט האירוע המסעיר היחיד שיהיה בשבוע הזה.) ולסיום - ממי אתם מבקשים סליחה? אני לא כ"כ מבקשת סליחה דווקא ביום כיפור. אני מעדיפה לעשות את זה בזמן ובמקום. אבל אני חושבת שיכולתי להיות יותר בסדר עם אחותי השנה. וול, ננסה לשפר.

למעלה