עדכונים

gal255

New member
../images/Emo74.gifעדכונים

יש סמיילים חדשים לחגי תשרי.
את כל העדכונים על רן לפה.

../images/Emo4.gifאני לא מבינה את זה..

למה צריך לעשות כתבה על שטויות! מה זה עניין של התקשורת עם הוא כתב את נינט בתודות או לא.. הוא כותב תודות לאנשים שהוא חושב שעזרו לו והוא חבר שלהם והם ידידים שלו.. ולא יודעת למי עוד.. אבל התיקשורת עדיין "תקועים" ברן ונינט! זה די מעצבן האמת.. אז שהתקשורת יבינו כבר רן ונינט נפרדו לפני שנה וחצי (או לא יודעת כמה זמן!) הם כבר ללאא ביחד!

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

ק ר צ י ו ת !@@ נמאס כבר, רנינט היה-ונגמר! למה הם עוד תקועים בזה? עכשיו כל אחד הוא אדם עם קריירה בפני עצמו, ו ב נ פ ר ד , נראה לי שאת הקטע של ה-'בנפרד' הם עוד לא כ"כ הבינו.. :|

../images/Emo45.gif

הדגשת את הנקודה!!! שיעזבו את השניים בשקט! מעבר לזה שנינט כבר לא חשובה לו כמו שהיא הייתה פעם בשביל שהוא יכתוב אותה בתודות באלבומו הראשון! ואני חושבת שהוא יותר מצודק בקטע הזה!

gal255

New member
רן ב"עלוקה" ובעיתון "ישראלי"

עלוקה: מבט בשניים רן דנקר ואפרת בוימולד נישנשו סושי בחברת פלונית אחת בסושייה במתחם בזל בתל אביב, שזה קל''ב. במשך כל הארוחה התלחשו סביבם כל מיני חולפים ושבים ותהו אם מדובר בקאמבק זוגי. זהר יעקובסון בשם הקאמבק: "אני לא מגיבה לחיים הפרטיים של האמנים שלי". עיתון ישראלי: קאמבק השנה?האם מדובר בקאמבק או בידידות מופלאה?אפרת בוימולד ורן דנקר,שהתנחמו בעבבר זו בזרועותיו של זה,נראו בשעות הלילה המאוחרות של שני מבלים יחד תוך שהם בולסים להנאתם מטעמים מהמטבח היפני,בסושי בר ברחוב בזל. אפרת,יש מצב לקאמבק? "מצטערת,אני לא מתייחסת למדורי הרכילות". ובכל זאת? "עזבי,אין תגובה" ותמונה---->

nofarosh11

New member
למעלה