עזרה בהרשמה

SuperNova14

New member
לא מצליח להרשם

ניסיתי להרשם ל-SL teen ולא הצלחתי. בחרתי שם, הזנתי פרטים אישיים וכשאני מאשר את ההרשמה זה מוביל אותי לעמוד הראשי אני חושב. מה הבעיה? תודה!

2לולילו

New member
שאלה

אני לא מצליחה להירשם.. כתוב לי שזה שלח וזה שלח פעם אחת אבל לא זכרתי את השם משפחה... מה אפשר לעשות?

2לולילו

New member
עוד שאלה

ההורדה עולה כסף?? האם אני חייבת להוריד את התוכנה בשביל לשחק????

SuperNova14

New member
שאלה לגבי ההרשמה

שלום! בהרשמה יש את הסעיף הזה לסימון : The person who owns the credit card or PayPal account I am using has given Linden Research, Inc. permission to use this payment method for all fees associated with my Second Life account הוא מוודא שיש לחברה אישור משפטי להשתמש בפרטי כרטיס האשראי/פאי פאל.... האם חובה לסמן את זה גם אם אני רוצה חשבון בחינם? (basic). תודה.

SuperNova14

New member
אז למה

אז למה כשאני לוחץ על submit אני מובל לעמוד הראשי? (בדרך גם מופיעה איזה הודעה על אבטחה או משהו כזה...)

Xnir1

New member
גם לי זה קרה

וניסיתי הכל, לא הצלחתי להירשם ל-SL TEEN, אז בסוף נרשמתי ל18+

אושRתי

New member
להירשם מחדש ולרשום בצד את הניק שלך ושם משפחה

בנוסף התוכנה לא עולה כסף.

SuperNova14

New member
לא הולך...מה גם

שלא ניתן להכנס לקהילת הפורומים שם לתמיכה, צריך להיות רשומים לאתר. ניסיתי גם להרשם לגרסה של המבוגרים, וגם לא הלך.

SShirly

New member
אני יכולה לנסות להרשם עבורך אם תרצה

ואחכ תשנה אימייל וסיסמה.

SuperNova14

New member
אני אשמח מאוד

כל עוד זה לא יכול לגרום לך נזק, אני אשמח מאוד מאוד. אין לי בעיה לתת לך את האימייל שלי, אנא חזרי אלי בפרטי ואני אתן לך את כל הפרטים. תודה מקרב לב!!! 3> :p

SShirly

New member
אני מעדיפה אימייל חדש שתפתח במיוחד

לא רוצה להכנס לפרטיות של אף אחד. אתה נרשם לעולם של המבוגרים או של הצעירים? תן לי קישור להרשמה ואת הכינוי שתרצה שיהיה לך ואני אנסה. אפשר במסר. ואין בעיה, שמחה לעזור

למעלה