פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo74.gifפינת השבוע../images/Emo74.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: אמן השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: שנה טובה!

shani judd

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס: רוסטר שיר השבוע לא של אליס: לא שמעתי הרבה אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע לא של אליס: ליבריישן טרנסמיישן ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: להתחיל מחדש מאכל השבוע: דג-דג של בייגל בייגל ..זה טעיםם
ציטוט השבוע: יש כמה אבל אין לי כוח לרשום אמן השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: חופש^^ ועוד משו:) משהו רע שקרה השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: ללמודXD תמונת השבוע:

באגס באני?

שיר השבוע של אליס: - שיר השבוע לא של אליס: The Who-כמה שירים. אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע לא של אליס: Tommy-The Who, מצוין! ספר השבוע: עריסת חתול-קורט משהו, אני בהתחלה. סרט/סדרת השבוע: לא רואה טלוויזיה. מאכל השבוע: לחם. ציטוט השבוע: "כלב גדול כזה... את יודעת עם פרצוץ פחוס... ועם זנב..." אמן השבוע: The Who. אפשר לשים את זה אחרי שירי ואלבומי השבוע
משהו טוב שקרה השבוע: חופש? ושיעורי הגיטרה ממשיכים. משהו רע שקרה השבוע: אני אופטימית.:) תוכניות לשבוע הבא: תהיו ספונטנים. תמונת השבוע: אני בתגובה המהירה. שנה טובה! גם לך

shirbowie

New member
בדיליי אבל עונה..../images/Emo8.gif

שיר השבוע של אליס: AGAIN שיר השבוע לא של אליס:THE PRETENDER-FOO FIGHTERS אלבום השבוע של אליס:אליס אין צ'יינס (טריפוד) אלבום השבוע לא של אליס: בוגי דיפוט-ג'רי קנטרל :] ספר השבוע:סורי השבוע לא הייתי אינטלקטואלית במיוחד :/ סרט/סדרת השבוע:משפחת סימפסון :] מאכל השבוע:עוף!אלוהים כמה עוף יש בעולם הזה?! ציטוט השבוע:"כשאנשים נמוכים עושים צל,סימן שהשמש שוקעת.." אמן השבוע:ג'ריייייייי קנטרל משהו טוב שקרה השבוע:כסף לחג=שופינג,הדיסק של ג'רי שחיפשתי זמן רב,וחופש :] משהו רע שקרה השבוע:נפלתי ונפתחה לי הברך :[ תוכניות לשבוע הבא:פשוט לשרוד את בצפר... שנה טובה!!!

everynormal

New member
כן גם אני ממש אהבתי אותו

הם להקה מצויינת, דייב גרוהל מוכשר ברמות

שבוע חדש!

שיר השבוע של אליס: כל כך הרבההההההההההה! לא הוחלט>< שיר השבוע לא של אליס: יש כמה. why go של פרל ג'אם, וrusty cage וpretty noose של סאונדגרדן. מסתבר שהם היו מוכרים לי מפעם!!! הזוי:p אלבום השבוע של אליס: facelift אלבום השבוע לא של אליס: טן, של פרל ג'אם. אחותי סוף סוף מצאה אותו אחרי שנות גלות ארוכות בדירה שלה>< ספר השבוע: איזו טרילוגיה ניו-יורקית משהו, של פול משהו >< סרט/סדרת השבוע: סרט אימה דפוק שאחותי הזמינה מהVOD חחXD מאכל השבוע: האוכל של דודה שלי. :| היה כל כך חריףףףףףףףףףףףףף, לא שזה שונה מכל חג שעושים אצלהXD ציטוט השבוע: אהאה נזכרתי! אני: "ביי, ואל תשכחי להביא לי אבנים!" אחותי: "לכי תאספי מהגינה" XD אמן השבוע: כריס קורנל:) דפנטלי משהו טוב שקרה השבוע: אחותי [השניה, לא זאת שכתבתי עליה כבר><] משהו רע שקרה השבוע: אתמול והיום בבצפר היה מוזרS: אבל עבר נו.. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד.. ולקרוא בזמן הצום. לא שיש משהו אחר לעשות>< תמונת השבוע: -->

everynormal

New member
עונה גם

שיר השבוע של אליס: סלודג' פקטורי גרסת האנפלאגד- מדהימה כל כך. איך שליין שר כל כך בתסכול והגיטרה העצובה של ג'רי מלווה אותו, פשוט מדהים. שיר השבוע לא של אליס: בולט ווית' באטרפליי ווינגס- סמאשינג פאמפקינז אלבום השבוע של אליס: אין אלבום השבוע לא של אליס: אין ספר השבוע: המלך אדיפוס סרט/סדרת השבוע: מלך האריות שראיתי קצת ממנו, מתה על הסרט הזה, איזו נוסטלגיה מאכל השבוע: אין משהו ספציפי ציטוט השבוע: "וואו אני אובד עצות" "וואלה איזו עבודה מגניבה יש לך" חחחחחחחחח אמן השבוע: אליס משהו טוב שקרה השבוע: הופעה בברקה יום שבת, לפני שהתחילה ההופעה שמו מלא שירים של אליס, מה שאני זוכרת זה רוסטר, נו אקסקיוזס, וואט דה הל האב איי, איי סטיי אווי ועוד וכל כך שמחתי לשמוע אותם שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: אישי תוכניות לשבוע הבא: להתארגן לסוכות חחחחח תמונת השבוע: אין

rock girl02

New member
באיחור

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: you know youre right- nirvana אלבום השבוע של אליס: dirt.. עוד לא קניתי את השאר אלבום השבוע לא של אליס: ten- pearl jam ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: נמו!
מאכל השבוע: מוקפץ ציטוט השבוע: אוף היו לי מיליון ואני לא זוכרת אף אחד... אמן השבוע: Nirvana משהו טוב שקרה השבוע: באתי אל יהלי משהו רע שקרה השבוע: התגעגעתי אל אבא :< תוכניות לשבוע הבא: סדנאות מגניבות בארטיק
תמונת השבוע: --->

NatashaInChains

New member
טוב נו

שיר השבוע של אליס: אין שיר השבוע לא של אליס: אין אלבום השבוע של אליס: אין אלבום השבוע לא של אליס: איט מי בייבי 1 מור טיים ספר השבוע: השטן והעלמה פרים סרט/סדרת השבוע: אין מאכל השבוע: סנדויצ ציטוט השבוע: בלה בלה בלה אמן השבוע: סבא משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: גם כלום תוכניות לשבוע הבא: מסיבת תה תמונת השבוע: איזה יופי

למעלה