ראש השנה מתקרב בצעדי ענק

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo74.gifראש השנה מתקרב בצעדי ענק../images/Emo74.gif

אז ראש השנה מתקרב... איפה אתם עושים את החג
איך מרגישים לגביי זה
יש לך ברכות לברך לשנה הקרובה? זה המקום
קדימה תתחילו לשרשר - תובנות, איחולים, אהבות, סיפורים מהשולחן.. |הכי חשוב.. שנהייה לראש ולא לזנב
שקד

NaDaV18

New member
שנה טובה

אז איפה אני בחג? כרגיל אצל הדודים עם כל המשפוחה, רק שהשנה אחי הצליח להתחמק והשאיר אותי מול כולם לבד, ולאחי השני יש יומולדת אז אני לא אוכל להתחמק גם. ו...ו....ו....ו...... שתהיה לכולנו שנה טובה, שכל שאיפותינו יתגשמו, שכל חלומותינו יתממשו, שיגמרו המלחמות הפנימיות והחיצוניות, ש
נ
ה
ט
ו
ב
ה הפכתי ליצירתי גם

שנה טובה!

ואני לא יודעת איפה אני יהיה בחג..אולי אמא אולי אבא..זה לא משנה... אולי אני ישאר בבית וזהו.. תהנו בחג..תהנו בחופש ותישנו הרבה !

מריה12

New member
שנה טובה ../images/Emo9.gif

שיהיה לככככוווולללםםםם שנה קלילה
לאלא שלומדים, שהמורות לא יתנו לכם הרבה שיעורי בית (בעיקר כאלה שיעורי בית מפגרים ללא משמעות..) וגם שלא תרדמו בשיעורי היסטוריה ותנך ועוד שיעורים משעממים למינהם..
ושתהיה לכם שנה מתוקה לאללה
ובראש השנה אני אהיה רוב הסיכויים באיזה אוהל באחד החופים עם המשפחה הקרובה.. מקורי לא?

Silviya Bamper

New member
ובכן... שנה טובה../images/Emo70.gif

אז שתהיה לכם שנה של אור
של אהבה
של צחוק ושמחה
של ריגושים קטנים
של לימודים לא כאלו מעיקים...
שנה של הצלחה
וכמובן השנה הכי הכי מתוקה שיש
בנוגע לאיפה אני בחג... הרי יש שני ערבים שעושים ארוחות אז פעם אחת אצל סבתא וסבא מצד אבא ופעם אחת אצל ההורים של חבר של אמא
בקשר לכרטיס ברכה שצורף (בתקווה שלא פיקששתי)... אהההה הבנתם
נכון שזה ממש קורע?! (הממ NOT
) אז שוב, לכולנו שנה טובה אוהבת, לימור

רותם טל

New member
שנה טובה

שנה מלאה באושר,
באהבה,
בצחוק,
בחגיגות,
בנצחונות אישיים,
במוסיקה,
במזל,
באור,
ובשלווה ובטחון!!!!!
אוהבת את כולכם
חג שמח!!! את ראש השנה אני עושה בבית... בדרך כלל זה המשפחה המצומצמת אבל בגלל שכולם גרים יחסית קרוב אז אחרי הארוחה יש מן סבב בתים כזה ובסוף כולם נוחתים אצלנו בכלל נוכחות גדולה של המשפחה והדודים עושה לי רע.. גורמת לי לרצות להיעלם.. מה שעושה את החגים אצלי די מעיקים... לא יודעת, אולי השנה יהיה אחרת.. ובנימה לא אופטימית זאת אסיים...

ש ק ד ב ת

New member
מוקדש לכל אחד מכם

בפרוש השנה החדשה הלב מתמלא תקווה תקווה שהשנה אשר תחלוף תהיה מלאה שמחה אושר וטוב תקווה שכל אשר היה נשכח שכל אשר נעשה - נסלח תקווה שהחיים יאירו פנים לכל אותם שהרגישו אבודים תקווה שיתמלאו המשאלות כמובן השאיפות והציפיות תקווה שבאמת נבין ,נפנים שאיננו מושלמים לפעמים אנו טועים תקווה שנהיה מאושרים לא רק מהדברים הגדולים ,גם מהקטנים בברכת חג שמח ושנה טובה
שקד

שקד..את כותבת את כל הפניני חוכמה

שאת כותבת בכל ההודעות שלך ? תמיד יש לך איזה שיר או חרוז או לא יודעת מה...זה את ? אם כן אז..וואו כל הכבוד..וכבר אמרתי שנה טובה ?

למעלה