שאלון להחיות פה קצת

../images/Emo74.gif שאלון להחיות פה קצת../images/Emo75.gif

מתנצלת מראש עם השאלות חוזרות על עצמן
מה התחביבים שלך? והתחביב העיקרי? מה הצבע האהוב? ותכנית טלוויזיה? וסגנון מוזיקה? מה עושה בסופשבוע? אוהב ת'סופשבוע? מעדיף את השבוע? הסבר את תשובתך- מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? ושחקן אהוב? וסרט? ואלבום מסויים? זה או זה הצבע תכלת או שחור? הצבע שחור או לבן? אולסטאר או לא? לאהוב את הצבע ורוד או לא? מעדיף דיכאון או שמחה? לצחוק או לבכות? עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למה?- פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? השיר שלנו-זה טוב או רע? מה עם מיכאלה? וטלנובלה בע''מ? ותשוקת הנצים? נכון שכול זה חארטה? אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? וסופ''ש? ומורים? וחברים? ומשפחה? מה שלומך? מה הציפיות שלך לשנה החדשה? חושב שיילך לך בלימודים\עבדה? היית שמח לעזוב? אם יכולת להיות במקום מסויים בחו''ל באיזה מקום היית? והיית גר שם או סתם באלך טיול? מה עדיף הודו או אפריקה? אתה מעדיף שאנטי או רועש? גרין דיי או בלינק 182? פו פייטרס או נירוונה?
או
?
או מכתב? רשום שלושה אפשרויות של מתנות שהכי באלך לקבל עכשיו? רשום 1 שלדעתך היא הכי נחוצה לך? איזה צבע הבגדים שלך עכשיו? והצבע האהוב? נכון אתה מת על שאלונים או שזה רק אני? באיזה פורומים אתה נמצא? יש לך בלוג? איזה דברים אתה מספר בו בדרך כלל? תבחר להקה לועזית: תבחר שני שירים מאוד יפים של הלהקה הזאת: תבחר להקה ישראלית: תבחר שני שירים מאוד יפים של אותה להקה: יש לך אלבום שאתה מאוד אוהב? מה אם תוכנית דרמה? ותכנית ראליטי? ותכנית טלוויזיה קומית? וטלנובלה? ותחנת רדיו? מעדיף ים או ברכה? חורף או קיץ? שמש או גשם? חורפי או קיצי? סתיו או אביב? חברים או משפחה? זה או זה או סתם שאלות? מסנג'ר או אי סי 'יו? תפוז או נענע

נועה167

New member
נו טוב-->

חח סתם פשוט קצת נמאס מהשאלונים אבל עדיף מאשר שיהיה פה ריק :) אז הנה...וכמובן שקיצרתי כי אין לי כוח חח הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור אולסטאר או לא? כן לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה :) למה מי לא?! לצחוק או לבכות? לצחוק עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? אמ קשה :/ פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? יאפ רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? סתם פרצוף אני משערת השיר שלנו-זה טוב או רע? לא מכירה מה עם מיכאלה? אחלה סידרה וטלנובלה בע''מ? עוד יותר טוב ותשוקת הנצים? אה? נכון שכול זה חארטה? לא הכל אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן! (כבר סיימתי אז אני יודעת להעריך) וסופ''ש? כןןןן (כשעובדים) ומורים? יש ויש וחברים? סבבה :) ומשפחה? גם סבבה מה שלומך? הכל פ'סדר מה הציפיות שלך לשנה החדשה? שיהיה טוב! חושב שיילך לך בלימודים\עבדה? מקווה היית שמח לעזוב? עזבתי מספיק אם יכולת להיות במקום מסויים בחו''ל באיזה מקום היית? ארה"ב והיית גר שם או סתם באלך טיול? טיול מה עדיף הודו או אפריקה? אפריקה אתה מעדיף שאנטי או רועש? רועש גרין דיי או בלינק 182? גרין דיי פו פייטרס או נירוונה? אמ לודעת רשום שלושה אפשרויות של מתנות שהכי באלך לקבל עכשיו? אייפוד, מצלמה דיגיטלית, כרטיס טיסה לחו"ל! רשום 1 שלדעתך היא הכי נחוצה לך? כרטיס טיסה :) איזה צבע הבגדים שלך עכשיו? כחול וורוד נכון אתה מת על שאלונים או שזה רק אני? רק אתה באיזה פורומים אתה נמצא? פה ובאי אר. יש לך בלוג? נופ איזה דברים אתה מספר בו בדרך כלל? אמרתי שאין לי.. תבחר להקה לועזית: גרין דיי תבחר שני שירים מאוד יפים של הלהקה הזאת: כל השירים מהדיסק האחרון שלהם. תבחר להקה ישראלית: היהודים תבחר שני שירים מאוד יפים של אותה להקה: אמ לא יודעת לפי שמות ותכנית ראליטי? לא ממש ותכנית טלוויזיה קומית? חברים כאילו ברור וטלנובלה? לא כרגע ותחנת רדיו? נופ מעדיף ים או ברכה? ים חורף או קיץ? חורף!!! שמש או גשם? גשם :) חורפי או קיצי? חורפי סתיו או אביב? סתיו חברים או משפחה? אי אפשר לבחור זה או זה או סתם שאלות? זה או זה חח מסנג'ר או אי סי 'יו? אייסי תפוז או נענע? תפוז

נועה167

New member
אוף

תפוז הזה מעצבן עניתי על הסקר ולא עבד!!!!!!!!!! אין לי כוח לכתוב שוב!

אני...

זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? שחור אולסטאר או לא? לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה לצחוק או לבכות? לצחוק עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לא יודעת למה?- פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? גם וגם מאמין באלוהים? בערך רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? לא יודעת מה עם מיכאלה? טוב וטלנובלה בע''מ? טוב מאוד ותשוקת הנצים? לא מכירה נכון שכול זה חארטה? לא הכל אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לפעמים וסופ''ש? לפעמים ומורים? יש ויש וחברים? תמיד טוב ומשפחה? תמיד טוב מה שלומך? בסדר גמור מה הציפיות שלך לשנה החדשה? אין לי חושב שיילך לך בלימודים\עבדה? כן היית שמח לעזוב? לא יודעת אם יכולת להיות במקום מסויים בחו''ל באיזה מקום היית? אוסטרליה והיית גר שם או סתם באלך טיול? קודם טיול ואחר כך עוברת לגור שם מה עדיף הודו או אפריקה? אפריקה אתה מעדיף שאנטי או רועש? רועש גרין דיי או בלינק 182? גרין דיי פו פייטרס או נירוונה? נירוונה רשום שלושה אפשרויות של מתנות שהכי באלך לקבל עכשיו? mp3 כרטיס טיסה לאוסטרליה ומשם לארה"ב וטלויזיה לחדר שלי רשום 1 שלדעתך היא הכי נחוצה לך? כרטיס טיסה איזה צבע הבגדים שלך עכשיו? כחול ושחור והצבע האהוב? כחול נכון אתה מת על שאלונים או שזה רק אני? רק את באיזה פורומים אתה נמצא? כאן ימי חיינו ואבודים יש לך בלוג? לא איזה דברים אתה מספר בו בדרך כלל? אין לי תבחר להקה לועזית: s club 7 תבחר שני שירים מאוד יפים של הלהקה הזאת:כל השירים שלה יפים אבל במיוחד all in love is fair ו that what love can do תבחר להקה ישראלית:לא שומעת להקות ישראליות תבחר שני שירים מאוד יפים של אותה להקה: יש לך אלבום שאתה מאוד אוהב? כל אלבום של s club 7 ושל rebecca lavelle מה אם תוכנית דרמה? אבודים וכמובן בנות מקלאוד ותכנית ראליטי? לא רואה ותכנית טלוויזיה קומית? חברים לואיס וקלרק(לדעתי זו קומדיה) וטלנובלה? אופרות סבון כן והרבה כמו ימי חיינו והיפים והאמיצים ותחנת רדיו? גלגל"צ מעדיף ים או ברכה? בריכה חורף או קיץ? קיץ שמש או גשם? שמש חורפי או קיצי? קיצי סתיו או אביב? אביב חברים או משפחה?אי אפשר להחליף זה או זה או סתם שאלות? מה? מסנג'ר או אי סי 'יו? שניהם תפוז או נענע? תפוז

AliceNoChains

New member
תורי

מה התחביבים שלך?מוזיקה, אכילה, בהייה ממושכת בשמיים. והתחביב העיקרי?האזנה למוזיקה כבר אמרתי??!! מה הצבע האהוב?כחול ותכנית טלוויזיה?ממ, בואו נראה - יש מצב ל"בנות מקלאוד" וסגנון מוזיקה?רוק כבד/מטאל/סול מה עושה בסופשבוע?נחה אוהב ת'סופשבוע?ברור מעדיף את השבוע?לאאאאאאאא הסבר את תשובתך-דיי.. מה להסביר עכשיו! מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?vh1 ושחקן אהוב?מל גיבסון וסרט?כמעט מפורסמים ואלבום מסויים?alicia keys- songs in a minor זה או זה הצבע תכלת או שחור?תכלת הצבע שחור או לבן?לבן אולסטאר או לא?כן לאהוב את הצבע ורוד או לא?כן מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה לצחוק או לבכות?לצחוק ואז לבכות מרוב כאב לחיים-- קרה לי לא פעם! עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?לחיות בסבל למה?-אין לדעת מתי ישתנה המזל פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?תמונות מאמין באלוהים?כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?חיוך עקום השיר שלנו-זה טוב או רע?טוב.. מה עם מיכאלה?מי זאת? וטלנובלה בע''מ?מה זה? ותשוקת הנצים?מהההההה?? נכון שכול זה חארטה?יש מצב אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?התקופה הורודה בחיי וסופ''ש?מבורך ומורים?מעפנים וחברים?מעפנים ומשפחה?אי אפשר בלעדיה מה שלומך?הכול טוב, מה איתך? מה הציפיות שלך לשנה החדשה?להנמיך ציפיות חושב שיילך לך בלימודים\עבדה?כן היית שמח לעזוב?לא, למה לעזוב?? אם יכולת להיות במקום מסויים בחו''ל באיזה מקום היית?
אוסטרליה והיית גר שם או סתם באלך טיול?גרה ומטיילת מה עדיף הודו או אפריקה?הודו אתה מעדיף שאנטי או רועש?רועש גרין דיי או בלינק 182?גרין דיי פו פייטרס או נירוונה?וואי קשה.. איזה צבע הבגדים שלך עכשיו?צבע גוף נכון אתה מת על שאלונים או שזה רק אני?לגמריי רק את. תבחר להקה לועזית:alice in chains תבחר שני שירים מאוד יפים של הלהקה הזאת:nutshell,would תבחר להקה ישראלית:היהודים תבחר שני שירים מאוד יפים של אותה להקה:סמי, לא קל מעדיף ים או ברכה?ים חורף או קיץ?קיץ שמש או גשם?שמש סתיו או אביב?אביב חברים או משפחה?חברים מסנג'ר או אי סי 'יו?איסיקיו תפוז או נענע? תפוז וואי זה ממש מעייף!!! ועוד קיצרתי מעט.

yaelelele

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

מה התחביבים שלך?לנגן,לשיר,לרכב,מחשב,טלויזיה,לעבוד ולהיות בים בערב. והתחביב העיקרי?לנגן מה הצבע האהוב? כחול וחום (חייבת 2) ותכנית טלוויזיה?בנות מקלאוד,מכושפות,רפואה משלימה,הרקיע השביעי,משחק מכור. וסגנון מוזיקה?מטאל רוק ישראלי לועזי ראפ פופ שנות ה: 50 60 70 80 מה עושה בסופשבוע?בית קפה , קולנוע ,ת"א , חברה. אוהב ת'סופשבוע?כאילו דהההה מעדיף את השבוע?לא הסבר את תשובתך-אין תשובה מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?VH ושחקן אהוב?קיאנו ריבס , טום קרוז (חייבת 2 שוב) וסרט?לבנתיים הכי שודדי הקאריבים ואלבום מסויים?אין זה או זה הצבע תכלת או שחור?שחור הצבע שחור או לבן?לבן אולסטאר או לא?אולסטאר... לאהוב את הצבע ורוד או לא?לא! חחחח סורי מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה לצחוק או לבכות?לצחוק עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?למות למה?-מספיק סבלתי בחיים ואין לי כוח לסבול עוד. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים אבל איכותיים. מאמין באלוהים?רק שמתחשק לי. רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע?לא ראיתי אז לא יודעת מה עם מיכאלה?טוב וטלנובלה בע''מ?דפוווווווווווק ותשוקת הנצים?לא רואה נכון שכול זה חארטה?חבל"ז כי 70% בטוח לא קוראות. אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?לא!!! ובגלל זה פרשתי!! וסופ''ש?גם לא ומורים?בעעעעעעע וחברים?יאאא
ומשפחה?גם יאאא מה שלומך?בסדר.. רק אחרי משמרת ערב אז אני עייפה. מה הציפיות שלך לשנה החדשה?לרזות עוד... לעבוד טוב ולהיות מאושרת חושב שיילך לך בלימודים\עבדה?לימודים לא יודעת.. עבודה כן. היית שמח לעזוב?לא אם יכולת להיות במקום מסויים בחו''ל באיזה מקום היית?אוסטרליה,שוויץ,אמסטרדם. והיית גר שם או סתם באלך טיול?גרה מה עדיף הודו או אפריקה?הודו אתה מעדיף שאנטי או רועש?שאנטי גרין דיי או בלינק 182?גרין דיי פו פייטרס או נירוונה?נירוונה או ?אה? או מכתב?מה? רשום שלושה אפשרויות של מתנות שהכי באלך לקבל עכשיו?פלאפון עם מצלמה וחדר גדול! (אני גרה בחדר שצריך להיות חדר הארונות הקטן) רשום 1 שלדעתך היא הכי נחוצה לך?חדר גדול איזה צבע הבגדים שלך עכשיו?חולצה שחורה (עובדה) וגי'נס כחול. והצבע האהוב?אדום נכון אתה מת על שאלונים או שזה רק אני?אני אוהבת.. באיזה פורומים אתה נמצא?בנות מקלאוד וכמה שרק קוראת. יש לך בלוג?לא איזה דברים אתה מספר בו בדרך כלל?אבל אין לי! תבחר להקה לועזית:Nirvana? תבחר שני שירים מאוד יפים של הלהקה הזאתLithium, Smells Like Teen Spirit תבחר להקה ישראלית: תבחר שני שירים מאוד יפים של אותה להקה:משינה? יש לך אלבום שאתה מאוד אוהב?לא ממש.. מה אם תוכנית דרמה?לא יודעת כרגע..אני לא בפוקוס עכשיו חחחח ותכנית ראליטי?אה.. לא יודעת! חחחח ותכנית טלוויזיה קומית?חברים! וטלנובלה?לא רואה ותחנת רדיו?100 FM מעדיף ים או ברכה?ים חורף או קיץ?חורף שמש או גשם?גשם חורפי או קיצי?חורפי סתיו או אביב?אביב חברים או משפחה?משפחה קודמת לכל זה או זה או סתם שאלות?יוווווווווווו מסנג'ר או אי סי 'יו?מסנג'ר.. תפוז או נענע : תפתפוז

Nira 222

New member
בהצתה ../images/Emo26.gif

מה התחביבים שלך? להאזין למוסיקה בנגן אמ פי, מחשב, לצאת, לדבר עם חברים... והתחביב העיקרי? מחשב מה הצבע האהוב? כחול ותכנית טלוויזיה? "תשוקת הנצים" וסגנון מוזיקה? כל מה שנשמע לאוזן חוץ מראפ ומזרחית... מה עושה בסופשבוע? יוצאת עם חברה, קוראת וישנה. אוהב ת'סופשבוע? בד"כ כן מעדיף את השבוע? כן הסבר את תשובתך- אין מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? אף אחד ושחקן אהוב? אין מישהו שעולה לי בראש וסרט? כנ"ל ואלבום מסויים? כנ"ל זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? שחור אולסטאר או לא? למה לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? למה לא מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה לצחוק או לבכות? לצחוק עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לחיות בסבל למה?- סבלתי 20 שנה, עוד כמה שנים לא ישנו... פוסטרים או תמונות תלויות על הקיר? , תמונות מאמין באלוהים? כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? בד"כ רצינית אך מחייכת רק כשמתכוונת לכך. השיר שלנו-זה טוב או רע? מה עם מיכאלה? נחמד וטלנובלה בע''מ? כן, מצחיק ותשוקת הנצים? כן, מצחיק נכון שכול זה חארטה? לא הכול אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן, חוויה... וסופ''ש? מעולה ומורים? תלוי וחברים? ברור, חברים זה הכול... ומשפחה? ברור, תמיד איתי כך או כך ב"ה. מה שלומך? סבבה, ב"ה. מה הציפיות שלך לשנה החדשה? לסיים את הפרוייקט של הלימודים, לעבור ולקבל את התואר, למצוא עבודה טובה. חושב שיילך לך בלימודים\עבדה? בע"ה. היית שמח לעזוב? לא. אם יכולת להיות במקום מסויים בחו''ל באיזה מקום היית? על אי בודד כשכל הדברים הנחוצים מסביבי. והיית גר שם או סתם באלך טיול? טיול מה עדיף הודו או אפריקה? לא יודעת אתה מעדיף שאנטי או רועש? כלום גרין דיי או בלינק 182? - פו פייטרס או נירוונה? או ?חיבוק. או מכתב? מכתב רשום שלושה אפשרויות של מתנות שהכי באלך לקבל עכשיו? המחאה עם סכום שיספיק לי עד שאמצא עבודה, לפגוש חברים טובים שלי שהכרתי בנט( ושאף פעם לא נפגשתי איתם) ביום הולדתי, שלווה. רשום 1 שלדעתך היא הכי נחוצה לך? שלווה. איזה צבע הבגדים שלך עכשיו? אדום פרחוני וכחול בהיר והצבע האהוב? אדום נכון אתה מת על שאלונים או שזה רק אני? זה נחמד באיזה פורומים אתה נמצא? הנוכחי, לפעמים ב"שאלה קטנה" . כמו כן בקומונת "מכירים את זה". יש לך בלוג? יש. איזה דברים אתה מספר בו בדרך כלל? כמעט הכול ולפי מצבי רוח. תבחר להקה לועזית: the corrs תבחר שני שירים מאוד יפים של הלהקה הזאת: queen of hoolywood , hideaway תבחר להקה ישראלית: אתניקס תבחר שני שירים מאוד יפים של אותה להקה: כתם הפרי, תותים. יש לך אלבום שאתה מאוד אוהב? Madonna-the immaculate collection מה אם תוכנית דרמה? "בנות מקלאוד" ותכנית ראליטי? שונאת ריאליטי אך משום מה צופה ב "מכל הבנות בעולם" ותכנית טלוויזיה קומית? "כן, מותק" וטלנובלה? "תשוקת הנצים" ותחנת רדיו? רדיוס מעדיף ים או ברכה? ברכה. חורף או קיץ? קיץ. שמש או גשם? שמש למרות הרגישות אליה. חורפי או קיצי? קיצי. סתיו או אביב? אביב חברים או משפחה? קשה. זה או זה או סתם שאלות? סתם שאלות. מסנג'ר או אי סי 'יו? תלוי תפוז או נענע, תפוז.

למעלה