שירשור מאכלים לראש השנה

דג מרוקאי../images/Emo76.gif

מתכון של ק ר נ ו ש י הכינה וצילמה ק ר נ ו ש י מיצרכים: 2,3 עגבניות שטופות וחתוכות 2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות 1 פלפל אדום 1 פלפל צהוב 1 ראש של שום {לקלף כל שן } צרור כוסברה 2 פלפל חריף חתוך לרצועות שמן דג פילה נסיכת הנילוס גרגירי חומוס מקופסת שימורים{לא חובה} שמן מלח,פלפל שחור,כמון. אופן ההכנה: מניחים את העגבניות החתוכות בסיר ואחר כך מניחים את הפילפלים את שיני השום מפזרים על הירקות מעל הכל מפזרים את גרגירי החומוס ,כמובן אחרי ששטפנו אותם לוקחים את הפטרוזליה וקוצצים אותה ומפזרים מעל הכל. אחר כך שמים שמן, תבלינים ובסוף את הדג ושוב מתבלים את הדג שמים על אש נמוכה כחצי שעה וזהו הדג מוכן
 

ורד70

New member
יו-איזה מגרה-תמיד רציתי מתכון כזה-רק כמה שמן

שמים? לא מוסיפים מים?תודה
 
אין צורך להוסיף מים ../images/Emo13.gif

הדג עצמו מוציא נוזלים וגם העגבניה מוציאה נוזלים בקשר לשמן אני שמה לפי העין אבל זה בערך 5 ,7 כפות
 
מנה משגעת של חצילים../images/Emo74.gif

מתכון של ק ר נ ו ש י הכינה וצילמה ק ר נ ו ש י לוקחים חציל ושוטפים טוב טוב מורידים לחציל את "הראש" וחוצים את החציל לחצי אבל שימו לב לא עד הסוף,להשאיר קצת בשביל שלא יחתך לגמרי ומוציאים לחציל קצת מהבשר שלו כדאי ליצור "בור" בשביל המילוי למילו: 4\1 קילו בשר טחון מעורבב עם צרור פטרוזליה שיני שום{כמה שרוצים} בצל סגול קצוץ מלח פלפל שחור פלפל אדום מערבבים הכל יחד וממלאים את החציל סוגרים אותו ומכניסים לתנור בהצלחה
 
למעלה