שנה טובה אנשים

סמלת

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה אנשים../images/Emo163.gif

קצת קשה לאתר שירשור שנה טובה נורמלי פה עם כל המריבות ההזויות דווקא עם כל הברכות
אז הרשיתי לעצמי לפתוח אחד, אחר, קצת נעלמתי כי החיים שלי בבלאגן כרגיל, אבל אני עוד אחזור
חוץ מזה, שקיבלתי לכבוד השנה החדשה אחיין חדש...במשקל 4 קילו ו400 גרם
אללהיסטר
נולד אתמול בשעה טובה ומוצלחת
אז שיהיה לנו לכולנו חג שמח, שנשמין כולנו מהעל האש מחר ושנפתח שנה מוצלחת. לכל מי ששלח לי מתנה על גבי הפורום תודה, קשה לי להתעדכן ולזכור, חוץ ממישהי שנתנה לי קרטון אריזה (אוחח כמה ארזתי
) דול פייס תעלי במשקל, נתי תעשי כסף ושאני אמצא כבר דירה נורמלית
שנה נפלאה כולם

שנה טובה../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

גם לי לא יצא לאחל שנה טובה בפורום הייתה לי תקופה לחוצה קצת, אבל אני מקווה שמעכשיו זה ישתנה. קניתי היום בשעה טובה אוטו דייהו לאנוס שנת 2000. בתקציב שלי זו אחלה מכונית ואני מאושרת
אז שתהיה שנה מדהימה לכולם סמלת תמצאי כבר דירה שכל הסטודנטים המסיימים ימצאו כיוון
שכל הרווקים ימצאו זיווג
והנשואים נחת
לכל המובטלים שתבוא פרנסה טובה
ולכל אחד מכם שכל בוקר תקומו עם חיוך על הפנים

gilad269

New member
גם לך

שנה טובה יפה לך גם הצההטלמת עם כוכב נולד וגם קנית אוטו תהני ממנו.......... נשאר לי רק להצטרף לברכות

E m i l i K o

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה אנשים

מזל טוב לדודה סמי... שתהיה לנו שנה טובה ומוצלחת, שכל מה שנאחל בשביל עצמינו יתגשם.....

gilad269

New member
מזל טוב

יצא לא רע האחין שלך אני יצאתי 4,100 ותראי מה נהיה ממני....... שנה טובה תמצאי דירה,ושכל הבעיות יפתרו במהרה

ebi83

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

רק דבר אחד אני רוצה לאחל... שנה של מיצוי
שנה טובה

לי לו ש

New member
מזללל../images/Emo65.gifטובבב../images/Emo95.gif

שנה טובה ומתוקה לכולם שתגשימו את כל החלומות שלכם שתדעו רק אושר תמיד תחייכו
שיהיה לראש ולא לזנב
בקיצור שנה נפלאההה
לכל אחד ואחת

קפצתי לומר לכם שנה טובה ומאושרת

שנה טובה לכולם שתהיה לכם השנה הכי טובה - שנה קסומה. שנה נהדרת – שלא תהיה דומה לשום שנה אחרת. שנה של התחדשות שנה של עשיה במרץ וברעננות. שנה שבה תגלי שאת יכולה להשיג כמעט כל מה שאת רוצה אם את משקיעה ועובדת ברצינות יתרה. שנה שבה תתמידי להשלים כל משימה גם אם היא לא קלה ומצריכה הרבה השקעה. שנה שבה תעלי מעלה מעלה בסולם הערכים שנה שתדעי להעניק ולתת מעצמך לזולת שנה שתדעי לקבל (גם בלי להסכים) לדעה של כל אחד. שנה שתדעי שתמיד תמיד יהיה מי שיעמוד לצידך ויעזור לך בכל מה שיחפוץ ליבך. והנה מתקון לשנה מוצלחת מתכון לשנה החדשה לוקחים את שניים עשר חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של: קנאה, שנאה ,עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש ל 3 - חלקים שווים, אהבה ,שמחה, וצחוק כאשר יש להקפיד שכל יום יוקדש כשליש לעבודה והיתר לשמחה והומור. מוסיפים שלוש כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה, כפית של סבלנות ,כמה גרגרי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזו, יוצקים הרבה הרבה .... אהבה עתה, כשהמאכל מוכן, מקשטים אותו בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב. מגישים אותו מידי יום ביומו בצירוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. בתיאבון ! שנה טובה

RVD18

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo75.gif

רק מתחילה השנה וכבר מריבות...לא מבזבזים פה זמן
שתהיה לכולם שנה טובה, מבורכת ומוצלחת. חג שמח

ס22ית

New member
שתהיה שנה מתוקה מדבש! ../images/Emo140.gif

שתהיה שנה רגועה, נעימה ושלווה
שכל הבוץ תמיד יישקע <אם כבר על כוס קפה
> שנה של בחירות נכונות וניצול הזדמנויות שנה של שגשוג והצלחה שנה של צחוק ושמחה שנזכה להרגיש את עוצמת האהבה
שנה מלאה כיף וחוויות מדהימות שנה של התחלות חדשות ושל מימוש חלומות
והכי חשוב..שתהיה שנה בריאה
מי יתן והשנה הבאה עלינו לטובה תהיה טובה יותר מזו שהייתה

למעלה