שנה טובה לחברי פורום קרניבורים

bigjack

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה לחברי פורום קרניבורים../images/Emo74.gif

שנה טובה ומתוקה
לכם ולבני המשפחה
מחכה לראות תמונות ומתכונים מבישולי החג

יעל י

New member
שנה טובה ומתוקה

מלאה בבריאות רגועה ,קלה וכל טוב שנה של הגשמת חלומות ומימוש שאיפות אוהבת יעל

clcl

New member
ברכה לשנה טובה וחג שמח

שתהיה שנה חדשה עם רימון ותפוח ושסופי השבוע – יעברו באופן רגוע, שיום יום יהיה לכם חג,שתהיו מאושרים עד הגג, שתישא אותנו השנה על כנפי היונה לעבר המתיקות שבאופק ושבלב שתהיה שנת אמונה לטוב ושנמשיך את כולם לאהוב.

../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה נפלאה לכולם

שנת שלום שנת בריאות שנת עשייה בתקוה שהשבויים ישובו הביתה בשלום שנה מתוקה עם המון מתכונים חדשים ישנים וטעימים

gsx750f

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif...../images/Emo55.gif

----------------------------------

לפורום החדש והמקסים

שנה טובה, טעימה ומתוקה לכוללכם. שנה מלאה חוויות, שמחה וצחוק, והרבה אוכל טוב ויין משובח
מכל ה
ורד ברלל

שנה הלכה, שנה באה, ואני כפיי ארימה...

לא חלילה מתוך תקווה, אלא מתוף התקף רעב לאיזה חתיכת בשר אדומה ולצלילי ה - תססססססססססססססססס. מאחל לכולנו שנה של הרבה בשר, כיאה לפורום קרנבורים. ועכשיו ברצינות - שנה טובה ומתוקה, מאחל לכל אחת ואחד שיתגשם מה שאתם מאחלים לעצמכם. חגי

חג שמח פורום קרניבורים ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

בפרוש עלינו תקופה חדשה נעצור נשימה ונלחש בקשה שתהא זו תקופה של שלום ושלווה ללא מתיחות וללא מריבה . תקופה של אחדות וקרוב לבבות. שתהא זו תקופה טובה באמת . שנדע לקחת אך גם לתת. תקופה של שמי אור וחיוך אמיתי. תקופת הגשמת כל חלום פרטי. נרגיש טוב עם עצמינו ועם כולם נסתדר וננצל כל רגע שמולנו עובר. נדע כי כל אחד מאתנו עולם מיוחד ולבסוף קבלו נא ברכה שזו תהא תקופה שמחה , שמחה !!!! שלכם נעמה

ספיל

New member
חג שמח ושנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif

Angel45

New member
../images/Emo140.gif לכל הקרניבורים ובני משפחתם ../images/Emo39.gif

שנה טובה חג שמייח וטעים

באפ באפ

New member
שנה טובה

ומזל טוב לביג על התפקיד החדש!! ביגוש - התמונות של האוכל והמתכונים החדשים שאתה מפרסם בבלוג מפתים לאללה. מקווה שהשנה אפילו יהיה לי אומץ לנסות אותם. (אתה מכיר אותי, יותר מ5 דקות בישול זה יותר מדי זמן) . שנה טובה ומתוקה! Wבאפ.

bigjack

New member
שנה טובה באפוש ../images/Emo74.gif

התגעגעתי
אולי הבלוג והפורום יתנו לך השראה טובה
ד'ש למשפחה וחיבוק לבאפי

למעלה