שנה טובה לפורום הכי דבש!

Pincherit

New member
../images/Emo75.gifכרטיס שנה טובה לפורום להפצה!

שנה טובה לכולם! הכנתי לפורום כרטיס ברכת שנה טובה, של "אקזיט" להפצה בפורומים! לבקשת "ליאור ואופיר" ו"The mystery is258" מקווה שזה ימצא חן בעיניכם! תהנו!
ושתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!!!

yaron18m

New member
פורום כוכב נולד מאחל:

.....שיהיה לכם: 1 שנה של בריאות 12 חודשים של בטחון 52 שבועות אושר ועושר 365 ימים של הצלחה 8760 שעות של שלווה 525600 דקות של פעילות פוריה 31536000 שניות של.....שנה מתוקה שנדע רק טוב..... ירון מוראידי..... מאחל מכל הלב והנשמה ושלא נפסיק לשיר...

HiLi88

New member
../images/Emo75.gifפורום יקר שלי...../images/Emo140.gif

נכון שהפורום מוצף בשנות טובות...אבל עדין לא היה לנו שרשור שנה טובה משלנו [...הכל זה ברכות מפורומים אחרים]. אי ולכך ובהתאם לזאת
נפתח האשכול הזה
אני רוצה לאחל לכם שתהיה לכם שנה מ-ה-מ-מ-ת
שנת שגשוג, הצלחה, והגשמת מטרות.
שתהיו מאושרים ושמחים, שתקומו עם חיוך על הפנים.
שיהיה לכם בהצלחה בלימודים ובכלל בכל התחומים.
שתהיה לכם שנה מלאה באהבה
, בריאות וכיף.כיף כיף כיף.
תמשיכו להיות כמו שאתם ואל תשתנו עבור אף אחד...
שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
אוהבת את כולכם

יפעת!

זה כל כך מדהים אין אין עליך ידעתי שאת תעשי את זה הכי טוב מכולם אין עליך הכרטיס הזה מופץ היום בכל רחבי פורומים בתפוז יאלה חבר'ה להכנס ולחלק את זה איזה יפה זה יווו כל הכבוד יפעת אמרתי לך שאת תותחית

הילה מנהלת הפורום היקרה שלנו

אני אישית רוצה לאחל לך חג שמח ושנה טובה ומתוקה ומדהימה כמוך שתמשיכי לנהל את הפורום על הצד הטוב ביותר וגם את אל תשתני לי כי אני אוהב אותך כמו שאת,ונקווה לראות ממך הצלחות בתחומים אחרים ולא רק בצילום סטילז באקזיט ושתמשיכי לנהל את הפורום הזה ולהוביל אותו לדברים שאף אחד לא עשה ולא הגיע אליהם אוהב אותך מאמי מואה.

רעות בת שלי

שתהיה לך את השנה הכי מדהימה בארץ והכי טובה בעולם ותצליחי בכל דבר שתרצי תישארי הבת שלי המתוקה שאני חולה עליה וגם בלימודים שלך בבית ספר אל תזלזלי ותיגררי אחרי הילי לאולפנים חח סתם בצחוק הילי מחזירה לדרך הישר וגם את כזאת אוהב אותך מכל הלב בת שלי מואה.

reutc1

New member
חמוד אתה אופיר ../images/Emo9.gif

תודה בן שלי גם לך... תישאר כמו שאתה

תודה הילי../images/Emo70.gif ושנה טובה לכולם..

לכל פורום אקזיט
שנה טובה ומתוקה
שנה של בריאות והצלחה
אושר ועושר
והכי חשוב אהבה
וכמו שהמורה שלי אומרת "תמיד תחייכו
" חח
אוהבת חן

שנה טובה היליי../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo110.gif

ושנה טובה לכל הפורוםםם
ו..נו אני שונאת ברכות>< אז שיהיה לכם שנה טובה ומתוקה וחג שמח

LeeOfeR

New member
שנה טובה:)

תודה הילי... שנה טובה ומתוקה כמו דבש
שנה כייפית
מצחיקה
ומאושרת
שנה מוצלחת
ומלאה באהבה
שנה קסומה
ומיוחדת

שנה טובה לפורום מספר 1 !!!

אנשים שתהיה לכם את השנה הכי טובה שאפשר שתמיד תהיו מאושרים ותצליחו בכל מה שתרצו.... הכי חשוב בריאות אוש ואהבה... תיזכרו את זה... חולה עלייכם! ניצן*

NAJ

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif

לכל חברי הפורום אקזיט!!!!!!!
שנה טובה לכולכם! אקזיט זאת תכנית מעולה! אני מפורום אנג'לינה ג'ולי(מספר 712) וכולנו מאחלים לכם חג שמח ושנה טובה! וגם תבואו לבקר!

reutc1

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה

שתהיה לכולנו שנה טובה ובריאה ושמחה עם המון שמחה וכיף!!! שתמיד נהיה מאושרים ונצליח בכל אשר נרצה!!! חג שמח לכולם!!

למעלה