שנה טובה

Seasonal Beast

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה../images/Emo74.gif

אומנם הפורום שואף לספירה לועזית, דיסק שוקולד ושליטה עולמית שלי, אך אנחנו עדיין חיים בישראל. בעוד כמה ימים, תבוא עלינו השנה החדשה, ה'תשס"ט, לטובה, בתקווה. מי יתן והיא תכיל בתוכה תוצרים של ביורק[עם בי-סיידס, טפו טפו טפו
], וריבוי אנשים בפורום. באותה הזדמנות, תנצלו את השרשור למתנה שהייתם רוצים לשנה החדשה+דיסק/ספר/אירוע/מה שבא לכם שאסור לפספס. מוזמנים לקנות לי דיסקים, תודה! שתהייה לכולם שנה טובה

Pygmy puff

New member
אני רוצה

את ההופעה ההיא ששוקי הבטיח לנו. אה, והיה גשם אתמול, והיום בבוקר, אז טכנית- חורף. שוקי, לטיפולך. חוץ מזה, הזמנתי את Picaresque (אמרתי לך שאני אקנה אותו מתישהו! אז הנה) ואת האלבום חסר השם של סיגור רוס (שלא הצלחתי להשיג בשום מקום, ואם כן הוא עלה 90 שקל) - ממוזיקהנטו. אני מאחלת לעצמי שהם יגיעו בקרוב. נניח, מחר יהיה נחמד. וחוץ מזה אני מאחלת לעצמי 700 בפסיכומטרי לפחות, אמן. אם עכשיו תשס"ט - זאת אומרת ששנה הבאה תהיה תש"ע? נשמע כמו קללה בעיראקית. שנה טובה.

plants and rags

New member
אני רוצה

בשנה הקרובה שלום עולמי. ואם לא עולמי, אזורי. ואם לא אזורי, שהשכנים לא יעלו במדרגות רק כדי לא לנסוע איתי במעלית. כאילו, וואט איז דה קטע, שרשור שנה טובה\המלצות\קניית דיסקים למנהל? איזה בלאגן שלם יצרת. בכל מקרה, לקורין יצא עכשיו דיסק, נראה לי שהספקתי לספר עליו כבר. או שלא. בכל מקרה, מה קראתי עכשיו, מה קראתי, אה, טקסטיל. מה זה מומלץ. כאילו אבל, מה זה. דאל פליים הולך להכות בטבלאות בכל רגע עכשיו. התכוננו להיסטריה רבתית, אני מריח להיט בקנה מידה של נישקתי בחורה. וה-DVD צריך לצאת מתי שהוא, לא? נחכה לו. אין בי-סיידס. ביורק כזאת מעפנה. אם תשאלו אותי, עכשיו אחרי ששמעתי את ביורק [האלבום, כן? אתם עוקבים?] נראה לי שהיא פשוט בתהליך הידרדרות ארוך שנמשך שלושים שנה. איזה מצחיק זה שביורק התחילה את הקריירה שלה לפני קייט בוש, הא? זה מצחיק. כי חושבים עליהן בתור יוצרות משני דורות שונים, כשבעצם, כשנחשוב על זה מקרוב, יש פער של 7 שנים ביניהן. וזה בעצם הפער בין טורי עמוס המעפנה לפיג'יי, ואותן שמו באותה שלישייה עם ביורק. ככה ש, וואי, איזה קטע. מתי נטשתם את ההודעה בדיוק, סתם בשביל הידע?

divadi

New member
אני רוצה

את ziggy stardust של דיוויד בואי אני גם רוצה לחיות בירושלים. שנה טובה!

למעלה