ש-נ-ה- ט-ו-ב-ה

shiri 80

New member
../images/Emo74.gif ש-נ-ה- ט-ו-ב-ה ../images/Emo74.gif

לפני שאתם מתחילים להיכנס להכנות של החגים
לפני שאתם הולכים לטחון עוד שיעור אחד לפני הגפילטע
לפני שאתם הולכים לארגן את אופניים לאילת
תרשו לי לאחל לכולכם שנה טובה כן ירבו סיבובי הרגליים ,המרתונים,התחרויות ,ההצלחות , השיגעונות, האייס קפה וזוגות האופניים (&quot
) ... שתהיה שנה טובה וכמו שפעם איחלו לי שהכי רע של השנה הזו , יהיה הכי טובבשנה הבאה .
שירי (80!)

talis2

New member
שנה טובה../images/Emo20.gif

ברצוני לאחל לכם ולבני משפחותיכם שנה טובה ומבורכת שתהיה שנת שלום ושקט שנת הגשמת משאלות, הצלחה ואחווה בריאות, שלווה והרבה אהבה
טלי

Mr Ka

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולם שנה טובה, מתוקה, שנה של התגשמות, של אהבה של בריאות. כל השאר יגיע כבר.... לא

beeyourself

New member
שתהיה לנו שנה מתוקה../images/Emo140.gif

שנה מאושרת
, שנה של בריאות וספורט
, שנה של דיוושים ושל הרבה הצלחות
שנה של מרץ
שנה של הרבה מתוק
שנה של כייף ושמחה
וצחוק.

Tami661

New member
שתהיה לכולנו השנה הכי הכי שיש../images/Emo74.gif

ועדיין, טובה ככל שתהיה... היא תהווה רק סקיצה לשנים שיבואו אחריה
תגידו, אולי במקום הראש של הדג
והתפוח
בדבש
נוכל לערוך לנו סדר ברכות משלנו בערב ראש השנה? משהו בסגנון: יין
- שירבו גביעי המתחרים שבינינו ותהא שנה של שכרון חושים חטיף אנרגיה בדבש
- לשנה שטופת אנרגיות פיזיות ונפשיות סוכריית מטר (המגולגלת הזו
) - שירבו בשנה זו סיבובי ומסובבי הרגליים בבריאות, בקצב ובהתנגדות
661 תמרים
- זה בשבילי
שהשנה הנכנסת תמשיך את המסורת שהתחלנו בשנה החולפת, שיירבו מפגשי הדיווש והחברותא, שיתרחבו וישתפרו עוד יותר, שנמשיך לעשות ביחד ולחוד, באהבה ובאושר את מה שחיבר בינינו וגם את מה שלא
אוהבת תמי

יעל81

New member
שנה טובה חברים ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

מבחינת איחולים אין מה לומר, מיצו כבר לפני את כל הברכות
תהנו באילת
, תשאירו את העיר שלמה, ואל תשכחו לקחת משחת נעליים

Tami661

New member
אין דבר כזה "מוצו כל הברכות"../images/Emo9.gif

הידעת שברכה יש לה תכונה של טושים? ככל שחוזרים עליה היא נהפכת למודגשת יותר ויותר עד שבסוף מרוב חזרות היא עוברת לדפים (שנים) שמתחתיה?

Mr Ka

New member
שאפו כמו שאומרים תמי!!!

אהבתי ובגדול את מה שרשמת. שיחקת אותה.

שנה טובה

תמשיכו להיות מי שאתם תמשיכו לאהוב את מה שאתם אוהבים תגשימו את כל החלומות ותחלמו חלומות חדשים

kimo

New member
שנה נ פ ל א ה

שנה של הצלחות שלה של כיבושים שנה של אהבה שנה של דיוושים שנה של חברים טובים. וחיבורים טובים..
ובכלל... שנה הכי הכי טובה שיש !!!
צביקימו

ennicka

New member
תודות ואיחולים

בשנה החולפת גיליתי את פלאי הספינינג שהיה בהחלט אחד השינויים היותר טובים בחיי. לעניין היו אחראים כמה אנשים: בת דודה שלי והחבר שלי אז, שהתחילו ללכת לספינינג ביחד ולא הצליחו להוריד אח"כ את החיוך מהפרצוף, עד שהחלטתי שאני רוצה גם... תום ברנע וקובי שהיו המדריכים הראשונים שלי, והשרישו את האהבה ע"י שעורים מצויינים וגישה מקצועית, שאם לא הם, אולי הייתי פורשת אחרי השעורים הראשונים שהיו לי דיי קשים (הראשון הסתיים בסף עלפון, ואנחנו מדברים על שעור מתחילים...)
מאז עוד הספקתי להכיר את הקומונה, ודרכה את האנשים בה - עוד דבר נפלא שקרה השנה... בזמן כל כך קצר פגשתי כל כך הרבה אנשים מקסימים, מעניינים, טובי לב, מלאי שמחת חיים וחסרי פוזה
ועשיו מתחלפת לה שנה, ולעצמי אני מאחלת לשנה החדשה, עוד הרבה מהסם הזה - הרבה ספינינג, הרבה עיצוב, הרבה ספורט בכלל... בנוסף, מאחלת לי שנת הגשמה עצמית ואהבה עד כמה דביק שזה נשמע.. ואתם יודעים מה? אני יודעת שזה מה שהולך לקרות השנה
ולכם אנשים יקרים, שנה של דיווש במקום ולמרחקים. שנה של אתגרים ונצחונות. שנה של הגשמה עצמית. שנה של חופש ואהבה עם כל מי ומה שסביבכם. ושנה של ______________(כל אחד יוסיף את האיחול שלו לעצמו) אגב, התמונה המצורפת, היא של אחד שספינינג נתן לו כנפיים

שנה טובה לכולנו ../images/Emo74.gif../images/Emo57.gif

שנה טובה !!! שנה של הגשמת שאיפות ומטרות, המשך שנה של חברות מדהימה, שנה של הנאה מטריפה מדיוושים משותפים הן בסטודיו והן בחוץ... והכי חשוב שנת בריאות. קבלו, בפרוש חגינו עת השנה תחל ברך שנתנו שנה טובה, האל! חזק ידינו יד כל בונה עמל כנס פזורינו לארץ ישראל! תן חסד אור גיל ודרור בירכת דור. תן אושר ותום ליל ויום. אך לטוב פה ניפקדה ניפקדה ניכתבה ניכתבה נא בראש השנה! את שדותינו ברך בשפע בר ועדרינו ירבו בגיא, בהר ימתק פירינו ינעם זה פרי הדר חדש ימינו כבימי עבר תן חסד אור גיל ודרור...

snaiberg

New member
שנה טובה

שנה טובה עם הרבה מרתונים ודיוושים ושנשאר ביחד כולם לתמיד

שנה טובה לכולם ../images/Emo74.gif

שיהיה לכולם חג שמח :) ושנה טובה,מוצלחת ומאאאאגניבה

למעלה