מקווה שעד כה אתם נהנים בחג הסוכות

../images/Emo74.gif../images/Emo24.gifמקווה שעד כה אתם נהנים בחג הסוכות

אצלי החופש....לא ממש חופש.... אומנם אני מבלה עם הילדים ואנחנו נהנים ויש הרבה זמן איכות
אבל חסר לי השקט והלבד עם עצמי....
יש מי שאומרת לי שכשהילדים יגדלו יהיה שקט בבית ואתגעגע לרעש ולבלאגן....חחח.... מסקנה...(חושבת לעצמי בקול רם...) לחיות את הכאן ועכשיו ולהפיק מכל דבר את הטוב,גם את הבלאגן והרעש של הילדים.... טוב!!! משנה דפוס חשיבה.... איזה כייף עם מה שיש לי!!!..... תיכף יוצאת להליכה ממושכת בפארק והילדים ירכבו על האופניים ....הם יתנו את הקצב...פחחחח...
שמחה שאני מצליחה להתמיד כבר שבועיים צועדת יום כן יום לא ...יום למה לא....
האם עשיתם משהו מיוחד בחג הזה?

kikona126

New member
אם את רוצה להתמיד, תרימי טלפון

אני אצטרף להליכות. אני אוהבת לעשות הליכות, אבל אני מזהירה אותך, אני הולכת מהר...

הי טליה

בתור "אמא ותיקה", אני יכולה להגיד לך, שלוקח הרבה שנים עד שיש "שקט" בבית ... (פעם זה הילדים, פעם זה ההורים שמזדקנים, פעם זה הנכדים...). לפי תפיסת עולמי, תמיד תוכלי ליהנות מהשקט, אם תאפשרי זאת לעצמך - עבור עצמך. עבורי השקט - ההתחברות לעצמי, הוא צורך קיומי, ולכן, לאורך כל השנים, תמיד הצלחתי למצוא לעצמי את "זמן השקט". וגם עם בבית הייתה המולה, אני הייתי מתנתקת ועוברת "לעולם האור שלי"... אני מציעה לך שלא תחכי שיהיה לך זמן לעצמך - אלא תצרי אותו. ועוד מילה לסיום. בגלל שתמיד יש לי את הזמן ליצירה שלי, אני מאוד נהנת "מהרעש", השמחה, הצחוק והחיים שיש בבית - ואם הם לא קימים, אני מייצרת אותם. זה אושר ענק עבורי. חג שמח והרבה שמחה סמדר

למעלה