שנה טובה לכולנו

גרבע

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo27.gifשנה טובה לכולנו../images/Emo37.gif../images/Emo23.gif../images/Emo75.gif

סתם כי אני אוהבת אותכן
אפילו שראש השנה מחר P: אז באמת שנה מתוקה ומעולה ,שתמשיכו להיות פורום מדהים ופעיל
גם אם לפעמים מזניחים פה קצת..
המון המון הצלחה,
שנה טובה לכולן
[ו..כולם.למרות שאין פה בנים,אנחנו מקווים שהם יפסיקו להיבהל מאיתנו יום אחד..] 8 3 2 1

polly88

New member
../images/Emo181.gifשנה מתוקה!!!!

שנה מתוקה שנה מאושרת שנה טובה שנה של בריאות שנה של עושר שנה של יושר שנה של כושר שנה של אהבה שנה של שמחה שנה של הצלחה אז שלכולנו תיהיה ה-שנה הטובה ביותר! חג שמח D:

../images/Emo76.gif../images/Emo75.gifשנה מדהימה לבנות1238../images/Emo75.gif../images/Emo76.gif

נמנמנמנ . אז מה נאחל לשנה החדשה לפורום הסקסי שלנו וגם לנו ?
קודם כל הרבה בריאות
והרבה אושר ועושר
ושאמןאמןאמןאמן מקפליי יבואו אלינו כבר
שסבא של דני יפסיק להתחזות אליו ויראה נורמלי D: ממ . בקיצור שנה של כיף ,מפגשי פורום מהנים ביחד
ואני אוהבת אתכן בנות
שנה טובה והכי מתווווקה
EVER

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifשנה טובה גם לך D:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שסבא של דני יפסיק להתחזות אליו ויראה נורמלי לא הפסקתי לצחוקקק

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif אוחח תפוזבבלל ../images/Emo69.gif

בנות שנה טובה
שנה מלאה במקפלייי

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifשנה טובה לכולםםם../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שתיהיה לכם שנה מתוקה שתוכלו הרבה תפוח בדבש חחחח מי שאוהבת

../images/Emo109.gifבנות, שתהיה לכולנו שנה מדהימה!../images/Emo24.gif

מתה עליכן ומקווה להעביר פה עוד שנה כיפית D:

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif שנה טובה! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לנו רק טוב.

שנה טובה../images/Emo24.gif

שנה טובה ומתוקה לכולן!! שתצליחו בכל מה שאתן רוצות!! אוהבת אתכן מאוד מאוד!! אריאלה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo75.gifשנה טובה לכולן../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif

שיהיה לכן רק טוב, אושר, בריאות והצלחה בכל מה שתעשו :] שנעביר עוד שנה נפלאה וכיפית עם הרבה מפגשיםD:

McLife135

New member
../images/Emo55.gifשנה טובה לכווללן :)

שתנצלו כל רגע מהשנה הזאת שתצליחו בלימודים ובכל דבר אחר ( אהמאהמבניםאהמאהמ ) חחחחחחחחח סתם אבל שתהיה לכן שנה כיפית מדהימה מצחיקה ומלאת חויות אני אוהבת את כוווווולכן D: שנת תש"ע [ אם אני לא טועה :S ] טובה ^-^ חיחיחי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשתהיה לכולנו שנה טובה

שנה של שמחה,הצלחה,אהבה,אושר,הישגים טובים,מוזיקה טובה,הרבה מפגשים! שבשנה הזו נצליח להביא את מקפליי לארץ(הלוואי*_*,חוץ מזה,מחשבות בוראות מציאות) ו...אני חושבת שאת השאר כבר אמרו...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשנה טובה ומתוקה כולכן ../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

m o r 1 0 2

New member
פורום מדהים,שנה מדהימה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ אוהבת אותכן
שתהיה שנה מדהימה,טובה ומדהימה כמו דאגיXDDD והלוואי שנזכה לעוד הרבה שנים טובות ומצליחות עם מקפליי בפורום הזה וכמובן נזכה לראות אותם יחד בהופעה
תהנו בחג,ושיהיה חג שמח

הדרוושש

New member
שנה טובה !! D: ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

חח היום הייתי בטי אן טי עם חברה ושמו את baby's coming back התחלנו לצרוח שם XD

למעלה