יומולדת לקלי!@#$%

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifיומולדת לקלי!@#$%../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

אזזז..... היום יומולדת לקלי
המוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב
שיהיה לך רק.. אושר
עושר
יושר
בריאות
וכושר
ושכלללללל חלומותייך יתגשמו
ועכשיו בננות.. תורכן לברך

../images/Emo204.gifמזלטוב!!! ^^ ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הו, קלס! בת כמה את בכלל? *חשדנית* שיהיה לך את יום ההולדת הכי כיפי שהיה לך אי-פעם, הכי מאושר, הכי מדהים שהיה לך אי פעם. D: ואני ממש גרועה בברכות, אז אני אעזוב אותך לנפשך עכשיו ואתן לך להינות מהאייקונים.
ותכפילי את זה במיליון, בערך. XD

kelly7i

New member
17../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

ותודה רבה, אוהבת אותך המונים!

סאמוואן

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב,אושר והצלחה בחיים
ובת כמה?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!!D:

ZivMusic

New member
מזלטוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב ../images/Emo77.gif

הצלחה בשנה החדשה
המון בריאות ואושר
שתזכי רק לימים מאושרים
עד 120 שנה
והמון המון מזל טוב
:]

Mcflymylife

New member
../images/Emo23.gifשי|לקליייייייייייייייי../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

למרות שאנחנו לא מכירות . . . המווווווון אושר ועושר
, :) כווווווושר ויווווושר ,
Z D שהחייייייייים יחחחייכו לך 3 > ( איזה לא קשור . . ) המוון הצלחה החים ובלימודים . |בלונים| P = אוהבת הכייייייי
שנניייייינה P :

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif קלייי שיהיה לך מלאמלא ../images/Emo49.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
הרבה אושר
, בריאות
, וכיף!
שכל החלומות (אפילו הרטובים ביותר..
) יתגשמו!
שתצליחי בכל מה שתירצי לעשות
, בהצלחה בכיתה י"ב (צדקתי?)
ויומולדת שמח ומאושר
אוהבת אותך

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

just orr

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifמזל טוב קלי! D: ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

kelly7i

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולכם!DD:../images/Emo23.gif../images/Emo71.gif

ותודה לך אלמוג
אוהבת נורא, גם אם לא יוצא לי הרבה להיות פה, היום בשעה טובה חסר לי סוף סוף המחשב היקר והאהוב שלי, כל כך התגעגעתיD: היה היום כל כך כייף
נסגרה עלי ועל עוד 2 חברים בפנים הדלתות של הרכבת בזמן שכולם בחוץ,הייתי עם חברים בנמל בת"א, ישבנו במעגל, אכלנו, רקדנו, שמנו מוזיקה, אנשים עברו והסתכלו עלינו המומים, ראינו אנשים מהיפה והחנון, לא הרגשתי טוב כל היום כי נדבקתי מאחי, הינו במתקנים, הצטלמנו המונים, קנו לי מחליק לשיער, והיה הכי כייף בעולם.
אני יעלה מקבץ תמונות אולי בהמשך אם תרצו, היה כל כך מצחיק, שזה הכי חשוב

למעלה