התפקדות אוקטובר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif התפקדות אוקטובר ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

תודו שהתגעגעתם להתפקדויות החופרות שלי
פרטים כללים-
שם-
גיל-
תאריך לידה-
מיקום גיאוגרפי-
דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)-
על הסדרה והפורום-
איך התחלתי לראות את הסדרה-
עד איזה פרק ראיתי-
פרק האהוב-
עונה אהובה-
דמות אהובה-
דמות שנואה-
סצנה אהובה-
ציטוט אהוב-
מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה-
איך הגעתי לפורום-
חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)-
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-
החודש הקודם-
דבר טוב שקרה-
דבר רע שקרה-
סרט החודש-
תוכנית החודש-
שיר החודש-
אלבום החודש-
זמר\\ת החודש-
ספר החודש-
אירוע מיוחד שהייתם בו-
החודש הנוכחי-
אירוע מיוחד שעתיד לקרות-
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')-
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-
ספר שאני מתכוון לקרוא-
מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר-
סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו-
המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר (יכול להיות כל דבר, שיר, ספר, אתר, סרט, משחק, אירוע, מקום וכל דבר אחר שעולה על רוחכם)-
איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש-
מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה-
זה או זה-
לקידוש- יין אדום או תירוש-
מיץ ענבים או מנגו-
קולה או ספרייט-
הד אנד שולדרס או לוריאל-
עברית או אנגלית-
קיץ או חורף-
נעלים או סנדלים-
DVD או וידאו-
שמלה או חצאית-
מכנסים או ג'ינס-
חולצה קצרה או גופיה-
מילון או אנציקלופדיה-
גוגל או יהאו-
מושב או קיבוץ-
סוכות או ראש השנה-
מייספייס או פייסבוק-
בוחן פתע מהיר-
למה אוקטובר נקרא אוקטובר-
לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל-
אירוע היסטורי שקרה באוקטובר-
איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר-
למי מהפורום יש יומולדת באוקטובר-
לסיכום-
מסר לאומה-
ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכו

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאפילו אני שכחתי מזה חח

פרטים כללים- שם-זהר גיל-16
תאריך לידה-25.9 מיקום גיאוגרפי-ר"ג דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)-מי שרוצה מסר
על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה-בטעות פתחתי ערוץ 3 בפרק הראשון עד איזה פרק ראיתי-אמ איפשהו בסוף העונה הראשונה פרק האהוב-הפרקים הראשונים! עונה אהובה-1 דמות אהובה-קייל דמות שנואה- סצנה אהובה- ציטוט אהוב- מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה-חחחחחחח איך הגעתי לפורום-אמ סתם אהבתי את הסידרה חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)-אני
חח סתם
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-5
החודש הקודם- דבר טוב שקרה-יומולדת,ראש השנה דבר רע שקרה-כל מיני אנשים מעצבנים וסבתא של בת דודה שלי שנפטרה
סרט החודש-לא זוכרת תוכנית החודש-האח הגדול שיר החודש-ואי יש מלא אלבום החודש- זמר\\ת החודש- ספר החודש- אירוע מיוחד שהייתם בו-יומולדת,ראש השנה חח החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות-אמ טיול שנתי,יום כיפור,סוכות,יומולדת לאבא משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')-חחח לא יודעת אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-אמ הביטלס
ספר שאני מתכוון לקרוא-מישהו לרוץ איתו מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר-ספטמבר ברוררר
סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו- המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר (יכול להיות כל דבר, שיר, ספר, אתר, סרט, משחק, אירוע, מקום וכל דבר אחר שעולה על רוחכם)-hoobastank אולי? איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש-אצל סבתוש שלי ולא היה גפילטפיש תודה לאל מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה-אממ עוגת מוס שוקולד בלגי
זה או זה- לקידוש- יין אדום או תירוש-תירוש
מיץ ענבים או מנגו-מנגו
קולה או ספרייט-קולה הד אנד שולדרס או לוריאל-הד אנד שולדרס עברית או אנגלית-עברית קיץ או חורף-תלוי נעלים או סנדלים-נעלים DVD או וידאו-dvd שמלה או חצאית-שמלה מכנסים או ג'ינס-ג'ינס חולצה קצרה או גופיה-קצרה מילון או אנציקלופדיה-אה? חח גוגל או יהאו-גוגל מושב או קיבוץ-מושב סוכות או ראש השנה-סוכות מייספייס או פייסבוק-פייסבוק בוחן פתע מהיר- למה אוקטובר נקרא אוקטובר-מאיפה לי? חחחחח לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל-תשרי חשוון
אירוע היסטורי שקרה באוקטובר-אבא שלי נולד
חחחחחח איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר-מאזניים ועקרב
למי מהפורום יש יומולדת באוקטובר-חח לא יודעת|מסמיק| לסיכום- מסר לאומה-חג שמיח ושנה טובה

The Ocean Girl

New member
וואו D:

פרטים כללים- שם- דנה גיל- 14 תאריך לידה- 23.7 מיקום גיאוגרפי- 4A
דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)- מסנג'ר במסרים
על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- ראיתי בטלוויזיה פירסומת מגניבה של זה
עד איזה פרק ראיתי- עד הפרק האחרון של חצי העונה השניה פרק האהוב-לא יודעת.. עונה אהובה-ראשונה
דמות אהובה- גו'ש
דמות שנואה-ג'סי.. סצנה אהובה- אין לי D: ציטוט אהוב-אני סנילית
מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה- XDDD איך הגעתי לפורום- דידי
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 5 (אני לא רוצה צרות עם עדי
) החודש הקודם- דבר טוב שקרה- נכנסתי לבית ספר חדש
דבר רע שקרה- אני מתגעגעת להרבה מאוד אנשים
סרט החודש- הג'יגולו מת מצחוק
תוכנית החודש- על טבעי
שיר החודש- HIM-Please don't let it go
אלבום החודש- אין לי אלבומים.. אני שומעת מעורבב
זמר\\ת החודש- להקה- Ayreon ספר החודש- 5 הספרים של קורווין
אירוע מיוחד שהייתם בו-לא זוכרת
החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות- יום והלדת לאחותי
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- מבחנים?
וריבים עם חברות אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-אוו והרבה
ספר שאני מתכוון לקרוא- אממ לא יודעת
מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר- אוקטובר סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו- המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר (יכול להיות כל דבר, שיר, ספר, אתר, סרט, משחק, אירוע, מקום וכל דבר אחר שעולה על רוחכם)- אמממ הסרט איילנד
איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש-בבית ולא אכלתי.. איכסה
מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה- אממ של מוס שוקולד
זה או זה- לקידוש- יין אדום או תירוש- תירוש
מיץ ענבים או מנגו- ענבים קולה או ספרייט- קולה הד אנד שולדרס או לוריאל- שו? עברית או אנגלית- עברית קיץ או חורף-חורף נעלים או סנדלים- נעלים DVD או וידאו-DVD וידיאו זה כבר ענתיקה
שמלה או חצאית- שמלה מכנסים או ג'ינס- ג'ינס חולצה קצרה או גופיה- אממ תלוי איזה חולצה/גופיה זה.. מילון או אנציקלופדיה- מורפיקס
גוגל או יהאו- גוגל מושב או קיבוץ- קיבוץ סוכות או ראש השנה- ראש השנה מייספייס או פייסבוק- מה זה מייספייס?
בוחן פתע מהיר- למה אוקטובר נקרא אוקטובר- לא יודעת
לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל- תשרי? אירוע היסטורי שקרה באוקטובר-אמממ הזה של מגדיל התאומים?
איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר- לא יודעת >< למי מהפורום יש יומולדת באוקטובר- לא יודעת
לסיכום- מסר לאומה- שלופי מוסר ד"ש
ואחרון- תמונה

HilaZ1

New member
מגדל התאומים?------> 11.9, לא באוקטובר.

אם זה מה שהתכוונת אליו

LeAnnDylan

Well-known member
נו מה חפרתי עד הלום שאני לא אמשיך?

פרטים כללים- שם- דילן הסקס גיל- 22 תאריך לידה- ספטמבר 26 מיקום גיאוגרפי- נאשוויל טנסי על רצפת הגראנד אול אופרי דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)- [email protected] אל תוסיפו אותי אם אתם סוטים, פדופילים או לאסביוט. יש לי יותר מידי כאלה
על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- בטלוויזיה בטעות (אבל אדי בטח תיקח בעלות אז אדי המליצה) עד איזה פרק ראיתי- עד סוף העונה השניה ה' יודע איזה פרק זה>< פרק האהוב- 207 עונה אהובה- החצי הראשון של השניה דמות אהובה- אמילי|ריר| דמות שנואה- דיקלן סצנה אהובה- כל סצנה עם אמילי
אבל גם הסצינה של שג'וש מלמד את קייל לרקוד ציטוט אהוב- You know, once you get past the smartass remarks and references that I have to Google to understand, she's... pretty great. מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה- גבוה מאוד איך הגעתי לפורום- לאט לאט ובזהירות חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)- אני |חש| דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 4! החודש הקודם- דבר טוב שקרה- יומולדת דבר רע שקרה- לא מצאתי עבודה עדין
סרט החודש- אני רובוט תוכנית החודש- דקסטר
שיר החודש- i kissed a girl או בגרסתו המוכרת יותר עדי קיסד אה גירל! אנד שי לייקד איט ;; אלבום החודש- האלבום של קייטי פרי זמר\\ת החודש- קייטי פרי ספר החודש- סלולר אירוע מיוחד שהייתם בו- מסיבת יומולדת החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות- נחיה ונראה משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- לא למצוא עבודה
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- האלבומים של היידי ניופילד וג'ולי רוברטס ספר שאני מתכוון לקרוא- החדש של הרלן מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר- ספטמבר סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו- המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר - שוגלרנד
איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש- אצל סבתא ואין גפילטע מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה- לאדעת באמשכם זה או זה- לקידוש- יין אדום או תירוש- תירוש מיץ ענבים או מנגו- מנגו קולה או ספרייט- דיאט ספרייט הד אנד שולדרס או לוריאל- לוריאל עברית או אנגלית- אנגלית קיץ או חורף- חורף!!!@# נעלים או סנדלים- נעלים DVD או וידאו- דיוידי שמלה או חצאית- שמלה מכנסים או ג'ינס- ג'ינס חולצה קצרה או גופיה- חולצה מילון או אנציקלופדיה- אנציקלופדיה גוגל או יהאו- יאהו מושב או קיבוץ- מושב!!!!!!!!!! סוכות או ראש השנה- ראה"ש מייספייס או פייסבוק- מייספייס! בוחן פתע מהיר- למה אוקטובר נקרא אוקטובר- מהמילה הלטינה אוקטו לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל- תשרי חשוון אירוע היסטורי שקרה באוקטובר- מארי אנטואנט הוצאה להורג איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר- מאזניים עקרב למי מהפורום יש יומולדת באוקטובר- לאדעת
לסיכום- מסר לאומה- יש לי יום יום חג הללויה! ואחרון- תמונה אין לי כוח אני במהיר הודגש באמצעות מדגישומטיק

adii1201

New member
אמרתי לך כבר../images/Emo69.gif

זה עדי קיסד פליסיטי אנד שי לייקד איט|הא| ותגידי סלולר הספר זה כמו סלולר הסרט? זה שחוטפים אמא ובת כי רוצים משהו מהאבא והיא מתקשרת לסלולרי של איזה אחד ואסור שהשיחה תתנתק? זה סרט מעולה

LeAnnDylan

Well-known member
לא

הספר זה משהו הזוי בטירוף
זה מספר על איזה יום אחד שהיה אירוע שנקרא "הפעמיה" שכאילו כל מי שדיבר באותו רגע בפלאפון השתגע ורק מי שלא דיבר בטלפון באותו זמן נשאר שפוי. אני בעיקרון בהתחלה אז אני לא יודעת מה קורה הלאה אבל רק התיאורים ההתחלתיים של מה קורה בעצם לאלה שהשתגעו עשה לי חשק להתחיל לציום מעכשיו עד יום כיפור

ואווו../images/Emo12.gif מתפקדת../images/Emo3.gif

פרטים כללים שם-עדי גיל-13 ועוד חודשיים יום הולדת תאריך לידה-3.12 מיקום גיאוגרפי-חור שלא בטוח שהוא נמצא על המפה
דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)-מסנג'ר ומסרים. על הסדרה והפורום איך התחלתי לראות את הסדרה-ראיתי את הפרסומת וזה נראה מעניין אבל שכחתי מזה עד שדנה באה אלי וראינו ביחד
עד איזה פרק ראיתי-עד מה ששודר בארץ. פרק האהוב-הפרק סיום שקייל עוזב. עונה אהובה-ראשונה,השנייה קצת מייאשת. דמות אהובה-קייל,אנדי,ג'וש. דמות שנואה-אמילי,ג'סי סצנה אהובה-הפרק שאנדי וג'וש מתנשקים,ושג'וש מגלה שיש לה סרטן. ציטוט אהוב- לא זכור לי כרגע. מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה-
איך הגעתי לפורום-חיפשתי בתפוז סתם(לא חשבתי שיהיה) וגיליתי שיש!
חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)-בחיי שאני לא חושבת על הדברים האלה^_^ דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-4,כי אתם נטשתם! החודש הקודם דבר טוב שקרה-מבחנים שיצאו טוב ואממ לא זכור לי עוד
דבר רע שקרה-חברות. סרט החודש-לא ראיתי בכלל סרט. תוכנית החודש-בליץ',ללא שום ספק
שיר החודש-שיר פתיחה שני ושלישי של בליץ'. אלבום החודש-טלהלהלהלהלה זמר\\ת החודש-וילה ספר החודש-אישה בורחת מבשורה אירוע מיוחד שהייתם בו-ראש השנה
החודש הנוכחי אירוע מיוחד שעתיד לקרות-הולכת עם אבא למקום מגניב
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')-מבחן במתמטיקה
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-Him -When Love And Death Embrace(ועוד איך הולכת להיות עליו חרישה
) ספר שאני מתכוון לקרוא-הבן הבכור. מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר-ספטמבר. סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר (יכול להיות כל דבר, שיר, ספר, אתר, סרט, משחק, אירוע, מקום וכל דבר אחר שעולה על רוחכם)-אישה בורחת מבשורה,ספר מעולה. איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש-אני צמחונית. והחג היה חבוב. מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה-הוווו אממממ^^ זה או זה לקידוש- יין אדום או תירוש-תירוש(שניהם מגעילים) מיץ ענבים או מנגו-ענבים קולה או ספרייט-קולה הד אנד שולדרס או לוריאל-הד אנד שולדרס עברית או אנגלית-גם וגם. קיץ או חורף-חורף
נעלים או סנדלים-אולסטאר! DVD או וידאו- DVD שמלה או חצאית-שמלה וחצאית
מכנסים או ג'ינס-ג'ינס חולצה קצרה או גופיה-גופיה מילון או אנציקלופדיה-מילון גוגל או יהאו-גוגל מושב או קיבוץ-קיבוץ סוכות או ראש השנה-סוכות
מייספייס או פייסבוק-
בוחן פתע מהיר למה אוקטובר נקרא אוקטובר-שאלת השאלות. לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל-יש לי חור בהשכלה ואני מודה בזה,אבל למה עכשיו??? אירוע היסטורי שקרה באוקטובר-טלהלהלהלהה איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר-טלהלהלהלהללהה למי מהפורום יש יומולדת באוקטובר-לא זוכרת
לסיכום מסר לאומה-לא בא לי מחר בית ספר.

adii1201

New member
הו כפרעלייך../images/Emo99.gif

פרטים כללים-
שם-עדי
או פלינסטון/אגוז
גיל-19
תאריך לידה-09/07/89
מיקום גיאוגרפי-עירה הקודש
דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)-מסן: [email protected] ומערכת המסרים של תפוז|גבות|
על הסדרה והפורום-
איך התחלתי לראות את הסדרה-היה פרומו ביס וקייל היה שווה אז אמרתי נראה מה זה
עד איזה פרק ראיתי-223
פרק האהוב-אמג זה קשה אני לא זוכרת כלום מהסדרה
עונה אהובה-אמממ נראה לי ש-2 כל העונה..
דמות אהובה-קייל כפרעליו
דמות שנואה-איך קוראים אותו צ'ארלי
וגם הילארי למרות שבעונה השנייה היא התחבבה עליי..
סצנה אהובה-אני באמת לא זוכרת כלום
ציטוט אהוב-^_^
אני בעד
איך הגעתי לפורום-
לא סתם האמת שהילה אמרה לי שיש פורום ואני גם ככה בתפוז אז באתי
חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)-ברור שדילן
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-נו מה?
זה הפורום שלי, באמת נראה לכם שאני אדרג אותו פחות מ-5?
האמת שאתם לא משהו בחודש האחרון אבל זה עדיין הפורום הכי סקס בתפוז
אז 5
החודש הקודם-
דבר טוב שקרה-אח שלי התחתן
דבר רע שקרה-בטוח משהו עם הצבא
סרט החודש-שחק אותה סמארט נראה לי
תוכנית החודש-ברור שעקרות בית נואשות
למרות שהיה גם את המפענחת
שיר החודש-סאדנלי של ליאן ריימס ואצלך בעולם של מאיר ואביתר בנאי
אלבום החודש-לא אלבום, כל תיקיית השירים של ליאן שדילן איכשהו גרמה לי לשמוע
זמר\\ת החודש-ליאן ריימס
ספר החודש-הוו ההסכם של ג'ודי פיקו
אירוע מיוחד שהייתם בו-החתונה של אח שלי
החודש הנוכחי-
אירוע מיוחד שעתיד לקרות-יש לי ניתוח ביום שני
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')-הניתוח שלי
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-החדש של עברי לידר
וליאן כרגיל
ספר שאני מתכוון לקרוא-להמשיך את "בתו של שומרת הזיכרון" של קים אדוארדס
מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר-לא יודעת
המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר (יכול להיות כל דבר, שיר, ספר, אתר, סרט, משחק, אירוע, מקום וכל דבר אחר שעולה על רוחכם)-הו, שיר: דילן זה התחום שלך אבל כל האלה של ליאן:-S סאדנלי, וואונד אפ, דאמ, דיסטרקטיב ובטוח יש עוד
מה שאני לא ממליצה עליו זה השיר החדש של אנסטסיה
. ספר: שומרת אחותי וההסכם של ג'ודי פיקו, סרט: טראנסאמריקה (ראו הוזהרתם זה סרט מוזר
) ואין לי עוד מה להמליץ
איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש-בבית עם אמא אבא ואח שלי
והיה עלוב.. ואנחנו לא אוכלים גפילטעפיש
אגב זה לא משו של פסח?
מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה-אח שלי הכין עוגת גבינה ושוקולד לבן והיה אלוהי! אה וגם דודה שלי הכינה בקלוואה והיה אשכרה אלוהי
זה או זה-
לקידוש- יין אדום או תירוש-לא זה ולא זה
אני שונאת אלכוהול ויין במיוחד
מיץ ענבים או מנגו-ענבים
קולה או ספרייט-ספרייט
הד אנד שולדרס או לוריאל-הד אנד שולדרס, ככה זה כשיש קשקשים

adii1201

New member
תפוזבל../images/Emo69.gif

|תפוחעברית או אנגלית-אנגלית
|תפוחקיץ או חורף-חורף
|תפוחנעלים או סנדלים-נעליים
|תפוחDVD או וידאו-DVD
|תפוחשמלה או חצאית-שמלה
|תפוחמכנסים או ג'ינס-לא יודעת
|תפוחחולצה קצרה או גופיה-גופייה
|תפוחמילון או אנציקלופדיה-מילון
|תפוחגוגל או יהאו-גוגל
|תפוחמושב או קיבוץ-מושב
|תפוחסוכות או ראש השנה-ראש השנה
|תפוחמייספייס או פייסבוק-פייסבוק
|תפוחבוחן פתע מהיר-
|תפוחלמה אוקטובר נקרא אוקטובר-
|תפוחלאיזה חודשים עבריים הוא מקביל-תשרי וחשון
|תפוחאירוע היסטורי שקרה באוקטובר-
|תפוחאיזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר-מאזניים ואני לא יודעת מה השני
|תפוחלמי מהפורום יש יומולדת באוקטובר-להילה כפרעליה
ובטוח לעוד מישו אבל אני לא זוכרת
אוקטובר זה החודש הכי עמוס בשנה מבחינת ימי הולדת
|תפוחלסיכום-
|תפוחמסר לאומה-תיכנסו יותר לפורום נבלות
|תפוחואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכואני במהיר
|תפוחהודגש באמצעות מדגישומטיק

HilaZ1

New member
הרבה זמן לא התפקדתי ../images/Emo12.gif ../images/Emo13.gif

פרטים כללים- שם- הילה גיל- 19 (עוד שבוע וקצת!) תאריך לידה- 12.10 מיקום גיאוגרפי- חדר מחשב בבית דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)- על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- העברתי ערוצים בשעמום בטלווזייה,ראיתי מישהו חתיך בערוץ שלוש(קייל),שמתי אינפורמיישן,גיליתי שזה פרק ראשון של סדרה וזה התחיל רק לפני רבע שעה,המישהו החתיך אמר " יו,ג'וס מי" ואני התמכרתי. עד איזה פרק ראיתי- עד האחרון שיצא ( בארה"ב) פרק האהוב- נמ..ליודעת. עונה אהובה-2.5 דמות אהובה- פוסי
וג'וש דמות שנואה- אמנדה סצנה אהובה- פוסי קייל ודקלן במדאקופ,מחזירים את הטבעת ציטוט אהוב- כל מיני יציאות ג'וש למינהן מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה- אם זה רק היה תלוי בי
איך הגעתי לפורום- חיפשתי אחד
חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)- תפוז אנשים מודיע
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 5.נו מה. החודש הקודם- דבר טוב שקרה- לקחתי חופש שבוע מהצבא
דבר רע שקרה- לא היה משהו רע במיוחד....
סרט החודש- טראנס אמריקה? תוכנית החודש- אין.לא כ"כ רואה טי וי
שיר החודש- Lifehouse- you and me
אלבום החודש- Duncan James- Future Past זמר\\ת החודש- Jason Wade ספר החודש- ההסכם- ג'ודי פיקו.400 ומשהו עמ' ביומיים...ספר מעולה
אירוע מיוחד שהייתם בו- חתונה של אח של עדי חחחחח
החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות- יומולדת לי ב-12.10
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- לא משהו מיוחד אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- Lifehouse, כל אלבום אפשרי ספר שאני מתכוון לקרוא- פראנויה מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר- אוקטובר סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו- המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר (יכול להיות כל דבר, שיר, ספר, אתר, סרט, משחק, אירוע, מקום וכל דבר אחר שעולה על רוחכם)- אין לי משהו טוב כרגע
איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש- איפה גפילטפיש? היה אוכל טעיייםםםם!אצל סבא וסבתא כמובן
מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה- זה או זה- לקידוש- יין אדום או תירוש- תירוש מיץ ענבים או מנגו- מנגו קולה או ספרייט- קולה הד אנד שולדרס או לוריאל- פינוק עברית או אנגלית- עברית קיץ או חורף- חורף נעלים או סנדלים- סנדלים DVD או וידאו- דיוידי שמלה או חצאית- גם וגם מכנסים או ג'ינס- ג'ינס חולצה קצרה או גופיה- גופיה מילון או אנציקלופדיה- ? גוגל או יהאו- גוגל מושב או קיבוץ- נוורמיינד סוכות או ראש השנה- ראש השנה מייספייס או פייסבוק- פייסבוק בוחן פתע מהיר- למה אוקטובר נקרא אוקטובר- למה לשאול שאלות קשות? לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל- אירוע היסטורי שקרה באוקטובר- הילה נולדה
איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר- מאזניים.לפחות משהו אני יודעת
חסר למי שלא יידע לסיכום- מסר לאומה- שתתרגשו כל יום מחדש מהחיים שלכם,תקומו בבוקר עם מטרה,ותלכו לישון בידיעה שהשגתם אותה,גם אם זה הדברים הקטנים ביותר שמעלים לכם חיוך על הפנים
ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכו שנה טובה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifחפרנות אוקטוברD:

פרטים כללים-
שם-
ענת.. נראלי
גיל-
14
תאריך לידה-
10.8.94
מיקום גיאוגרפי-
אי שם, בחור בעמק יזרעאל (שהוא אגב, באיזור 15 ביחד עם עמק חרוד *אחת שחרשה לג"ג*)
דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)-
מסן ומסרים
על הסדרה והפורום-
איך התחלתי לראות את הסדרה-
אה.. פרסמו את זה בערוץ 3
עד איזה פרק ראיתי-
סוף החצי הראשון של העונה השנייה
פרק האהוב-
קשה לי לחשוב על זה אבל.. זה עם הסיאנס היה טוב
עונה אהובה-
1 (פעמיים ניסיתי להקליד 1 ויצא 2
)
דמות אהובה-
ג'וש
דמות שנואה-
צ'ארלי
סצנה אהובה-
נראלכם שאני זוכרת? XD
ציטוט אהוב-
כנ"ל
הו
איך הגעתי לפורום-
אה.. נראלי שחיפשתי
XDDDD טובטוב. אבל לא דילן. צליל
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-
4
החודש הקודם-
דבר טוב שקרה-
אה.. קיבלתי סופסוף מתנת יומולדת מחברה שלי XD
דבר רע שקרה-
בטח הרבה דברים, כבר שכחתי
סרט החודש-
מתי היה קיוב? בטח קודם.. אולי המנסרים מטקסס
תוכנית החודש-
דוקטור הו
שיר החודש-
אממ.. אה.. אולי יור לאב איז א ליי של סימפל
אלבום החודש-
אנדר מיי סקין של אבריל
זמר\ת החודש-
אבריל
ספר החודש-
אין, אבל התחלתי את תרנגול כפרהD:
אירוע מיוחד שהייתם בו-
אין
החודש הנוכחי-
אירוע מיוחד שעתיד לקרות-
מפגש קומונה
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')-
בטח הרבה מבחנים וזה.. בצפר
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-
סימפל, הכלD:
ספר שאני מתכוון לקרוא-
תרנגול כפרה
מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר-
אוקטובר
כי יותר חורףD:
המלצה שלכם למשהו שאנחנו לא מכירים ורצוי שנכיר-
אה.. תראו דוקטור הו. וסרטי אימה
איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש-
את החג עשיתי בבית, ובגפילטע לא נגעתי
מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה-
מתכון XDDD אני
זה או זה-
לקידוש- יין אדום או תירוש-
תירוש. טעמתי יין אדום לראשונה בחיי והיה מגעיל
מיץ ענבים או מנגו-
מנגו
קולה או ספרייט-
קולה
הד אנד שולדרס או לוריאל-
לא השתמשתי אף-פעם בלוריאל אז הא"ש
עברית או אנגלית-
אנגלית
קיץ או חורף-
חורף
נעליים או סנדלים-
נעליים, כמה זמן לא נעלתי סנדלים
DVD או וידאו-
DVD, רק בגלל התוספות בשודדי הקאריבייםD:
שמלה או חצאית-
חצאית
מכנסים או ג'ינס-
ג'ינס אם הוא יפה
חולצה קצרה או גופיה-
גופיה
מילון או אנציקלופדיה-
אנציקלופדיה
גוגל או יהאו-
גוגל
מושב או קיבוץ-
מושב (חס וחלילה אם הייתי גרה בקיבוץ, חור שיתופי
)
סוכות או ראש השנה-
סוכות בגלל הקישוטים הנוצצים
(כי בכולנו יש פקאצה קטנהD:)
מייספייס או פייסבוק-
מייספייס, כי בשניהם יש שאלונים אבל מייספייס נטוש ומקופח.
בוחן פתע מהיר-
למה אוקטובר נקרא אוקטובר-
אה.. משהו שקשור למספר 8?
אולי הדוב השמיני?
לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל-
תשרי וחשוון?D: (ראש השנה XD)
אירוע היסטורי שקרה באוקטובר-
רוב נולד
אה! ויש צום גדליה היוםD:
איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר-
יו. אה.. לא יודעת
אה.. לא רוצה לגלות לכם V_V
לסיכום-
מסר לאומה-
Your wish is my command. But be careful what you wish for
ואחרון- תמונה-
יאללה. נחפש משהו נורמלי.. אוקיי מצאתי, אני אעלה בחדשה
אני רוצה להזכיר שמאדגיש שונא את ספארי, ולכן הוא לא עזר בכלל

NoFaR815

New member
בדוק אפחד לא קורא את זה ../images/Emo11.gif

פרטים כללים- שם- נופר גיל- 15 תאריך לידה- 13.6.93 מיקום גיאוגרפי- אשקלון דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס ושאר ירקות)- פייסבוק פייבסוק!! על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- חברה שלי המליצה לי עד איזה פרק ראיתי- סוף עונה 3 או 2 וחצי מה שתרצו פרק האהוב- פרק 14 נראה לי אם אני זוכרת נכון... עונה אהובה- 1 דמות אהובה- ג'וש קייל דקלן פוס דמות שנואה- אמנדה סצנה אהובה- יו ג'וס מי אפפ ציטוט אהוב-כנ''ל מה אתם אומרים על הסיכוי שדקלן וקייל יסיימו את העונה עירומים באותה מיטה- ממ אפסיים... איך הגעתי לפורום- שיעמום חבר הפורום הכי סקס (תחשבו טוב)- אני אוהבת את ענת :) (כן דילן לא אותך יש דבר כזה
) דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 10
החודש הקודם- דבר טוב שקרה- לא יכולה לספר^^ דבר רע שקרה- חברה שלי שברה את הרגל
סרט החודש- אפקט הפרפר.. תוכנית החודש- גוסיפ גירל עונה 2
שיר החודש- 05 Scouting For Girls - Heartbeat אלבום החודש- עברי לידר זמר\\ת החודש- עברי לידר ספר החודש- השניה בשורה השלישית- לא מומלץ לאף אחד
אירוע מיוחד שהייתם בו- ראש השנה נחשב? החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות- יומולדת לאחותי 18
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- אין לי מושג ספר שאני מתכוון לקרוא- חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן.. נשמע טוב
מה עדיף, ספטמבר או אוקטובר- אוקטובר-- חורף
סתם דברים שהחלטתי להוסיף עכשיו- איפה עשיתם את החג ואיך היה הגפיטלפיש- שו גפילטעפיש? אני עיראקית. דודה דליה
מתכון טוב שנתקלתם בו לאחרונה- ריבת תפוחים
זה או זה- לקידוש- יין אדום או תירוש- תירוש
מיץ ענבים או מנגו- מנגוווווו
קולה או ספרייט- לא שותה מוגז
הד אנד שולדרס או לוריאל- ממש לא אכפת לי עברית או אנגלית- אנגלית קיץ או חורף- קיץ נעלים או סנדלים- נעלים.. מי נועל סנדלים? DVD או וידאו- דיוידי.. שמלה או חצאית- שמלה מכנסים או ג'ינס- ג'ינס חולצה קצרה או גופיה- חולצה קצרה מילון או אנציקלופדיה- למישהו באמת אכפת? גוגל או יהאו- גוגל מושב או קיבוץ- סוכות או ראש השנה- סוכות מייספייס או פייסבוק- פייסבוקקקקקקקקקק |מאוה|
בוחן פתע מהיר- למה אוקטובר נקרא אוקטובר- אני אמורה לדעת?
לאיזה חודשים עבריים הוא מקביל- תשרי.. נראה לי
אירוע היסטורי שקרה באוקטובר- ?.. איזה מזלות אסטרולוגים חלים באוקטובר- בתולה ומאזניים.. למי מהפורום יש יומולדת באוקטובר- הילה נראה לי>< לסיכום- מסר לאומה- אני אוהבת את עדי

LeAnnDylan

Well-known member
עדי תחסמי אותה../images/Emo88.gif

גם אוהבת את דיקלן וגם ענת יותר סקס ממני
|חרם||שבילגדרחומהשומר| ורגע.. אם את אוהבת את עדי אז אמגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג את הבחורה שעדי נישקה!!!@%##$^$@^!#@%! אין ידעתתי ידעתי אסור לתת לכן לאסביוט מתנות לראש השנה מתפוז
נותנים להן אצבע והן דוחפות את כל היד

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חסר היה לי שהיא לא הייתה אוהבת אותי! רבע שעה אתמול חיפשתי לה לינקים לפרק סיום של עונה 2 של עקרות
ודילן, את סתם לא שווה תביני|הא|
ונראה לי עם איך שזה נראה אני אקבל לחג או יד או אצבע

למעלה