שנה טובה

nini18

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

בנות יקרות שלי..... שתהייה לכן שנה טובה ומתוקה,
שנת בריאות
והצלחה,
שנה מלאה באהבה
ואושר,
שבה יתגשמו כל מישאלות ליבכן,
אוהבת, לי
ועכשיו ברכה לאדם, בכל זאת יהודי
שתהייה לו שנה מדהימה, שיצליח בכל מה שהוא יעשה,
שיהיה בריא
, עשיר
, והכי חשוב מאושר.
וימצא את האהבה
שהוא כל כך רוצה
לא משנה דרייק, קריס או כל אחד אחר, העיקר שיהיה מאושר.
וזה ציטוט שאהבתי
שמוקדש לנו ולאדם
" להתחיל להתחיל זה התחדשות להתחיל זה התרגשות להתחיל זה ציפייה לפעמים גם תהיה. להתחיל זה דריכות להתחיל זה פתיחות להתחיל זה תקווה לפעמים גם אכזבה. להתחיל זה השתנות להתחיל זה הזדמנות להתחיל זה לא נודע לפעמים גם מעידה. להתחיל זה רעיון להתחיל זה דמיון להתחיל זה פרפרים לפעמים גם שברים. להתחיל זה התפכחות להתחיל זה התפתחות להתחיל זה לא מוכר לפעמים גם מנוכר. להתחיל זה המתנה להתחיל זה מתנה להתחיל זה חידה לרוב – זה פרידה. שתהיה לנו שנת התחדשות, התרגשות, ציפייה, דריכות, פתיחות, תקווה, השתנות, הזדמנות, דמיון, התפכחות, התפתחות. מתנה, המתנה, מתנה. " אוהבת

t r e c o o l

New member
../images/Emo24.gifתודה!! שנה טובה לכולם!

אמן אמן ואמן! ובאמת לי אמרת את הכול! הלוואי שהשנה הזאת תיהיה ה-שנה של כולנו! ואם נחזור לאדם, אני מאחלת לו רק טוב, אושר עושר והצלחה שהאלבום שלו יהיה מעולה ויצליח, וכבר עוד השנה נשמע על שיתוף פעולה בינו לבין קווין או סלאש.. שנה טובה לכולם!

mokasosex

New member
../images/Emo51.gif שנה טובה ומתוקה לכולם.

באמת שנאמר כאן הכל,
והלוואי ובאמת כל זה יקרה. בע"ה שהשנה נזכה להחזרתו של גלעד שליט, חיי. אמן, כן יהי רצון .

nini18

New member
אמן, התחלת השנה הכי טובה

תהייה אם הוא יהיה בבית

MIDNIGHT SKY

New member
שנה טובה לכולכן !

מאחלת לכן רק הטוב ביותר ! בריאות,הצלחה,אושר,אהבה. ושיום אחד אולי נפגש בהופעה של אדם פה

heart1soul

New member
תודה! ושנה טובה לכולם+אני חייבת להשוויץ!!!!!!

קודם כל לפני הכל- תודה לכם שהייתם פורום מקסים שליווה אותי בהתמכרות המתוקה ביותר שהייתה לי:) נהנתי כל כך כאן ואני מקווה שמכאן אנחנו רק נלך ונגדל ונתפתח ונהפוך לצבא מעריצים של אדם! שתיהיה שנה טובה לכן בכל מה שתרצו, שתצליחו להביא את עצמכן להצלחה בכל תחום בחיים ופשוט תיהיו מוקפות באהבה. ועכשיו לשוויץ שלייייייייי:) מישהי מדהימה מדהימה מדהימה מAO שלחה לי עותק של הרולינג סטון עם אדםםםםםם קיבלתי את זה היום!!! אני לא מאמינה שיש לי את זה, אני יודעת שחלק מכן הצליחו להשיג אני פשוט לא הצלחתי חיפשתי את זה בחיפה כי פה אני גרה ולא היה בשום מקום.. בכל מקרה אני חייבת לומר שמעריצים של אדם פשוט מקסימים, היא שילמה הרבה כסף רק על המשלוח ולא הסכימה שאני אשלח לך על ההוצאות:) יש לי שנה חדשה שמתחילה לי עם הפרצוף של אדם על הרולינג סטון!! זה כל כך כיף:) זהו תודה לכולן על האיחולים ושוב שנה תודה ומתוקה אמן שהטור הבא של אדם יהיה בישראל ונוכל להיות בVIP ביחד ונעשה פשוט חיים מטורפים!!! אוהבת את כולכן:)

mokasosex

New member
../images/Emo24.gifאכן ההתמכרות המתוקה ביותר שיכולה להיות

שמחה בשבילך שכבר קבלת אותו, אני זוכרת איך אני השתגעתי שקבלתי אתזה. חודדדדדש רק עלזה דברתי, [אני עד עכשיו מדברת עלזה וכל החברות שלי שרוצות לקרוא אתזה, עושות לכאן עלייה לרגל ורק אני מדפדפת ולא מוציאה את זה מהחדר.. ] חחחחחחחחח

InbarKiii

New member
AWWW תתחדשי לך ../images/Emo13.gif

כן אני מאמינה שכולנו התשגענו והיינו מאושרות ברגע שהעיתון הזה היה בידיים שלנו
ואמןןןן על מה שאמרת :p

mish56

New member
RS

שמחה שקיבלת את המגזין אז רק לידיעה,את יכולת להזמין אותו בסטימצקי תמורת 50 שח ולקבל תוך 4 ימים....כך עשיתי וקיבלתי

שנה טובה שמחה מוצלחת ומדהימה לכולכן! ../images/Emo24.gif

כולכן ממש חמודות ומקסימות וממש כיף שיש את הפורום הזה
שכל מה שתרצו יתגשם ושאדם יבוא לישראל וכולנו נלך לראות אותו!

mayarel

New member
אוקי נרגעתי מספיק לאחל שנה טובה

לי תודה על הברכה המקסימה
ותודה לכל הפורום הזה כיף צרוף
שתהיה לנו שנה מלאה באדם. שנזיל ריר, שנצחק, שנתחרפן.. שנתאהב עוד יותר.. שתהיה לכולנו שנה נהדרת. ואדם. הוא יהיה נהדר.

למעלה