רגע לפני ראש השנה

../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif רגע לפני ראש השנה

סקר קצר לכולנו, חובה לענות!
מה תלבשנה לערב חג?
איפה אתן בחגים?
איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים?
איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד?
דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה.

עונה לסקר../images/Emo13.gif

מה תלבשנה לערב חג?עוד לא החלטתי לגבי הערב אבל למחרת אני נוסעת לחבר שלי כנראה שאלבש סרפן
איפה אתן בחגים?ערב חג בבית עם הורים שלי ולמחרת אצל החבר שלי
איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים?לאמא שלי קניתי שמלה ליום הולדת ממשביר לצרכן לאבא שלי אמא שלי ואני קונות לו תיק לעבודה חדש ולחבר שלי קניתי חלוצה מכופרת ברנואר מאן
איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד? היתי רוצה לקבל נעלי בית חורפיות מיוחדות ולא עם חיות
דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה?אני מאחלת לעצמי למצוא עבודה במקצוע בו למדתי שתתן לי סיפוק ולעזוב כבר את שירות הלקוחות

koshka81

New member
תשובות לסקר

מה תלבשנה לערב חג? שמלת סאטן בצבע תכלת שקניתי בלונדון איפה אתן בחגים? ערב חג אצל הסבים של ארוסי, צהרי החג אצל אמאלה' איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים? הבאנו לכולם ממתקים יחודיים מלונדון ותכשיטים מדליקים מהשוק בקמדן איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד? מממ... חדר ארונות כמו של קרי בסקס והעיר (הסרט) דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה. להיות מאושרת ממה שיש ולשאוף ליותר

ותורי..

מה תלבשנה לערב חג? לא התחשק לי אלגנטי אז בחרתי משהו יותר נוח....שמלה סגולה, חגורת מותן חומה עבה...מגפיים חומות איפה אתן בחגים? לצערי בגלל שאני לא גרה בארץ בערב החג אני אצל חברה טובה שלי, ולמחרת אני טסה לארץ איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים? הרבה דברים! שוקולדים איכותים, בגדים לאחיות ולאחים שלי, לאמא שלי נעלים איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד? נראה לי שאת הבושם ארמאני קוד דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה, בעיקר בפן המקצועי, למצוא עבודה שאני אוהבת ושיותר מתאימה לי בתמונה, זוכרת שהבטחתי לצלם את חלונות הראווה של המעצבים הגדולים? התיק הזה הוא של ורסאצה....עקב היותו פריט יחיד הוא נמכר במחיר של 4500 יורו!!!

דינוסיק

New member
אז ככה...

מה תלבשנה לערב חג? שמלה שחורה של רונן חן עם שרשרת מדהימה של אמרו שהשאלתי לתמיד מאמא שלי.
איפה אתן בחגים? אצל ההורים של בעלי ביחד עם ההורים שלי ואפילו הכלב שלנו! בפסח הוא נשאר בבית ומרוב העלבון אכל משקפי שמש.
איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים? להורים של בעלי קנינו קערה לנוי עם כדורי קרמיקה ששמים בפנים.
איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד? עוד כלב!
דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה. ללמוד לאהוב את עצמי.

shoni123

New member
תשובה לסקר

לבוש לערב חד- לא יודעת, סביר להניח שמכנס אלגנטי שחור ולגבי החולצה לא החלטתי. בערב החג אני אצל ההורים עם החבר, ובחג עצמו אני מקווה לטייל קצת בתל אביב (אני יורשלמית, תל אביב בשבילי זה בילוי.:) המתנות שקניתי- פרחים..את המתנות האמיתיות אני אביא אחרי סוכות מחו"ל. מתנה שהייתי רוצה-מגפיים חדשות. והדבר שאני הכי מאחלת לעצמי- בריאות מעל הכל. ואחר כך הצלחה בסיום התואר והתחלת ההתמחות.. שנה טובה לכולן!

HolyBitch

New member
תשובות לסקר...../images/Emo141.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

מה תלבשנה לערב חג?ג'ינס כהה מאוד וחולצה כלשהי לא החלטתי עוד איפה אתן בחגים?חזרתי עכשיו מחו"ל אחרי תקופה ארוכה אז כולם ביחד אצל סבתא
איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים?הם כבר קיבלו את המתנות (לא סתם שילמתי אובר וייט 300 דולר)
איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד?מממ...צריכה לחשוב על זה
דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה. הצלחה

רגע לפני...תשובות ושנה טובה לכולן ../images/Emo75.gif

מה תלבשנה לערב חג?
ג'ינס בצבע כחול כהה, וחולצה לבנה עם כיווצים במותן שקניתי בH&M <אני תמיד מקפידה בראש השנה ללבוש לבן...לויודעת זו מין הרגשה של טוהר..>
איפה אתן בחגים?
אצל הורי בנזוגי.
איזה מתנות קניתם למשפחה או לחברים?
השנה נפטרתי מהטרחה, גיסתי קונה מתנה ענקית משותפת ואנחנו רק נתנו כסף..
איזה מתנה אחת הייתן רוצות לקבל במיוחד?
האמת, יש לי כל מה שדרוש לי...וכל דבר שאני צריכה ואו רוצה, אני בד"כ קונה לי...
דבר אחד שאתן מאחלות לעצמכן השנה.
שאצליח לעשות את כל מה שאני עושה ועדיין להינות מההווה , אפילו שהוא דיי לחוץ.. כי החיים ממשיכים לקרות ....

למעלה