שנה טובה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif שנה טובה! ../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לכולכם שנה מקסימה ומתוקה ומדהימה מלאה במוזיקה טובה
את כל הברכות שלכם אלינו לשנה החדשה אתם מוזמנים לשרשר לכאן. ותפסיקו לתייג אנשים לברכות שנה טובה בפייסבוק!!

LeAnnDylan

Well-known member
מה אני מאחלת לעולם הקאנטרי לכבוד השנה החדשה..

אז כן קודם כל כולם עברו גיור (וברית מילה!!) והנה בִרכּתי אליהם!
מי יתן ואלבומיכם ירבו כמו גרגרי הרימון (במיוחד את. גברת ליאן ריימס
)
ג'וליאן האף/הוג' יקרה, לך אני מאחלת שתקבלי מלא בונבונירות לחג (איזה זקן זה להגיד בובונירה
) וכל החברים שלך יבריזו לך ותאכלי הכל לבד! (ואם כל השוקולדים יתרכזו ברגליים שלך, מה טוב
)
לך, גברת אנדרווד, אני מאחלת שתעברי את כל ניתוחי הלייזר בעולם בהצלחה. גם ניתוח להסרת טלבצים;;
לכל גברברי הקאנטרי שחובשים כובעים שגדולים להם מהראש בעשר מידות אני מאחלת לעבור השתלת שיער בהצלחה כדי שפעם הבאה שמצלמים אותם נוכל לראות גם את הבובז של הנשים שאיתם ולא רק את הכובעים המכוערים שלהם
לבלייק שלטון אני מאחלת שיגדל שכל וביצים וינוס כל עוד נפשו בו מארסתו המשוגעת.
לארוסתו המהממת (המשוגעת) של בלייק אני מאחלת שתפסיק פאקינג לחפור בטוויטר כל 5 שניות! ועל שטויות!! פאקינג סתמי ת'פה ותתחילי לכתוב שירים במקום לעשות סייבר סקס עם קלי פיקלר! לייק שיז צ'אבי איי גט איט, ווי אוללללל גט איט!!! את שמחה ומאושרת שאת לא הדאבה היחידה בעולם הקאנטרי אבל כל תחלופת מסרי הבואי תעשי לי נעים בגב שלכן כבר חורגים מגבולות הטעם הטוב!!!
אני מאחלת לקלי פיקלר שתפסיק להיות לאסביט! (וגם שתוריד כמה קילוגרמים. אולי ככה מירנדה תזרוק אותה)
אני מאחלת לכל המשמשיות למינהן שימצאו תעסוקה בעסקי הפורנו ויעזבו את תחנות הרדיו בשקט. ואל תפקדו גם את הטקסים ואל תדחפו לכל מיני זמרים צעירים ולא קשורים לקליפים. זה מזה לא יהפוך אתכם למגניבים.
אני מאחלת לג'ניפר נטלס השתלת שיער (היא יכולה לבקש מקרי אחרי שזו תעבור ניתוח להסרתו לצמיתות)
ואני מאחלת לחברה הקרוב של ג'ן, בעצם אני מאחלת לכל ילדי אמריקה, שלא יאלצו לפגוש בגזר הזה בסמטה חשוכה ומבודדת... בעצם גם ברחוב סואן לאור יום זה די מטריד לפגוש אותו....
לג'ול אני מאחלת השתלת שיניים.
לגרטשן ווילסון אני מאחלת מדבקת 30 יום פיקחות.
לדני גוקי אני מאחלת שיזרק מחברת התקליטים שלו (גם למיילי סיירוס יש לי ברכה דומה)
לטיילור סוויפט אני מאחלת ביקור במספרה הקרובה לביתה (יחד עם חברה הטוב ביותר ג'סטין ביבר)
לטרשת עורקים נפוצה וללאסביט מסטיל מגנוליה אני מאחלת שאיבת שומן מוצלחת (גם לך קירסטי אלי)
אני מאחלת לראסקל פלאטס שיחזרו לקחת שירים שאנשים אחרים כותבים להם כי כל הרצון היצירתי עצמאי הזה שלהם לא מוביל אותם לשום מקום.
אני מאחלת לשרה נתניהו שניית'ן פטרלי יזנח אותה לאנחות. ממילא מאז שהיא משריצה ילדים בקצב של 1 לשבוע היא רק מדברת שטויות. זה יעשה לה טוב.
מאחלת לשתי החברות הלאסביוט של שרה נתניהו קצת תובנה והיגון בריא ושיפקחו את העיניים ויבינו שבלי שרה זה לא זה ואז יחזרו לאולפן ויוציאו דיסק חדש ועצבני עם מלא שירים שנקראים גודביי ניית'ן.
לפיית' היל, מרטינה מקברייד, ליאן ריימס, קרי אנדרווד, שרה אוונס, ג'וליאן האף ואפילו שאניה טווין אני מאחלת לעבור השתלת רשתית בהצלחה!
ולבסוף אני מאחלת להילרי שתבין שהיא לעולם לא תמצא מישהי טובה ממני ותתחתן איתי כבר! אם גם לכם יש ברכות לבביות לזמרי הקאנטרי האהובים עליכם (או סתם לכל סלב באשר הוא (אתם מוזמנים להוסיף אותן לכאן...) והברכה הכי חשובה לשנה החדשה- אני מאחלת לצ'ן שסוף סוף תתבתל!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

MiriOrit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

West Doll

New member
וואי חנקת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ותודה על האיחול לשנה הבאה

שנה טובה לכולן!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo74.gif

שתהיו לראש ולא לזנב;; תהנו היום בערב

MiriOrit

New member
יו. נכון שזה סיוט כל התיוגים האלה?!

פתאום 20 אלף איש שאני בכלל לא מכירה מגיבים לתמונה שאנשים אחרים תייגו בין השאר גם אותי. זוועה. פשוט זוועה. בקיצור, שתהייה שנה מדהימה לכולם

LeAnnDylan

Well-known member
אז איך היה החג? ../images/Emo18.gif חפירה!

שלי, מזה 3 שנים היה פשוט מעולה! פעם היינו עושים חג פעם אצל דודים שלי (משפחה של אבא שלי) ופעם אצל סבא וסבתא שלי (מצד האמא). אבל בשלוש שנים האחרונות עשינו רק בצד של אמא שלי (אין לי באמת מושג למה כשחושבים על זה) אני שונאת לעשות חג עם המשפחה של אמא שלי כי כל הדודות שלי (טוב נו 5 מתוך ה-7) הן בלתי נסבלות! הן חבורת זקנות שאוהבות לרכל על כל דבר שזז. וכל חג איתן זה סיוט מתמשך של צעקות והתנצחויות. אנד דונט גט מי סטארטד און דה קידס. הילדים בצד הזה של המשפחה (חוץ מיהונתני החיים שלי) הם חבורת חוליגנים צווחנים, מעצבנים וחסרי גבולות. אין חג שבו אני לא מאדימה מעצבים ו/או מורידה איזה סטירה לאחד מהם. קיצר לא כיף! לעומת זאת בצד השני של המשפחה זה כאילו טסים לחול. קודם כל, כל האחים של אבא שלי פשוט מדהימים
כולם! על זה שהאוכל שאחות של אבא שלי מכינה הוא הכי טעים בעולם אין עוררין בכלל (רווית תאשר
) וכל הילדים שם כאלה מדהימים ואפילו שהם שובבים מעצם היותם ילדים ואפילו שבא לפעמים לתת להם כאפה הם כאלה מדהימים ובסוף הערב כשהם הולכים אני רק חושבת על כמה שאני אוהבת אותם וכמה כיף לי שם! אז השנה (חפירה) ההורים שלי נכנסו לסכסוך מטופש עם סבא וסבתא שלי ואני יודעת שאני לא אמורה לעודד את זה ושטויות בסגנון, במיוחד לא בתקופת החגים אבל הדבר היחיד שחשבתי עליו בזמן שסבתא שלי חופרת לי על כמה מטומטמים ההורים שלי על זה שהם לא מדברים איתם בגלל ידה ידה ידה זה: "אמג איזה כיף אנחנו בחג בצד של אבא!!!#@$" ואחרי ששמעתי חוויות מבנות הדודות המקסימות (בלי טון ציני) שלי מצד האמא הבנתי כמה באמת אני שמחה שלא עשיתי חג בצד הזה של המשפחה. אין בן אדם שלא יצא מהחג הזה בעצבים. בת דודה שלי שבדר"כ רגועה ומסתדרת עם כולם אמרה לי שזו הפעם האחרונה שהיא הולכת לשם. הדודים (הבנים) לקחו את הענין כ"הצגה" וטרחו להתקשר לכל מי שלא נכח בהתלהבות ולספר להם על כל האקשן שהפסידו. לא לפני שכמה אחיות מטומטמות של אמא שלי החליטו להפיץ שמועה שבת דודה שלי ובן דוד שלי אוחזים ביחסים קרובים מידי. קרובים יותר ממה שבני דודים אמורים להיות. אין לכם מושג איך התעצבנתי כששמעתי את זה. כאילו כמה רוע, שעממום וטמטום דרושים כדי לייצר שמועות כאלה על אחיינים שלך?! בקיצור היה לי חג מדהים. עכשיו אני קצת עצבנית בגלל שיש לי צד אחר במשפחה שצריך להשמיד אבל זה לא יהרוס לי את שלושת הימים המדהימים שביליתי עם החצי השפוי של המשפחה שלי או את ה-3 קילו שהעליתי באהבה מהבישולים של דודה שלי
קיצר, פאקינג 2 וחצי בלילה ואני חופרת על שטויות. עוד מעט צ'לסי מנחה את ה-VMA
אז אני כבר אשאר ערה בשביל זה. איך היה החג שלכם?

למעלה