מה אני מאחלת לעולם הקאנטרי לכבוד השנה החדשה..
אז כן קודם כל כולם עברו גיור (וברית מילה!!) והנה בִרכּתי אליהם!
מי יתן ואלבומיכם ירבו כמו גרגרי הרימון (במיוחד את. גברת ליאן ריימס
)
ג'וליאן האף/הוג' יקרה, לך אני מאחלת שתקבלי מלא בונבונירות לחג (איזה זקן זה להגיד בובונירה
) וכל החברים שלך יבריזו לך ותאכלי הכל לבד! (ואם כל השוקולדים יתרכזו ברגליים שלך, מה טוב
)
לך, גברת אנדרווד, אני מאחלת שתעברי את כל ניתוחי הלייזר בעולם בהצלחה. גם ניתוח להסרת טלבצים;;
לכל גברברי הקאנטרי שחובשים כובעים שגדולים להם מהראש בעשר מידות אני מאחלת לעבור השתלת שיער בהצלחה כדי שפעם הבאה שמצלמים אותם נוכל לראות גם את הבובז של הנשים שאיתם ולא רק את הכובעים המכוערים שלהם
לבלייק שלטון אני מאחלת שיגדל שכל וביצים וינוס כל עוד נפשו בו מארסתו המשוגעת.
לארוסתו המהממת (המשוגעת) של בלייק אני מאחלת שתפסיק פאקינג לחפור בטוויטר כל 5 שניות! ועל שטויות!! פאקינג סתמי ת'פה ותתחילי לכתוב שירים במקום לעשות סייבר סקס עם קלי פיקלר! לייק שיז צ'אבי איי גט איט, ווי אוללללל גט איט!!! את שמחה ומאושרת שאת לא הדאבה היחידה בעולם הקאנטרי אבל כל תחלופת מסרי הבואי תעשי לי נעים בגב שלכן כבר חורגים מגבולות הטעם הטוב!!!
אני מאחלת לקלי פיקלר שתפסיק להיות לאסביט! (וגם שתוריד כמה קילוגרמים. אולי ככה מירנדה תזרוק אותה)
אני מאחלת לכל המשמשיות למינהן שימצאו תעסוקה בעסקי הפורנו ויעזבו את תחנות הרדיו בשקט. ואל תפקדו גם את הטקסים ואל תדחפו לכל מיני זמרים צעירים ולא קשורים לקליפים. זה מזה לא יהפוך אתכם למגניבים.
אני מאחלת לג'ניפר נטלס השתלת שיער (היא יכולה לבקש מקרי אחרי שזו תעבור ניתוח להסרתו לצמיתות)
ואני מאחלת לחברה הקרוב של ג'ן, בעצם אני מאחלת לכל ילדי אמריקה, שלא יאלצו לפגוש בגזר הזה בסמטה חשוכה ומבודדת... בעצם גם ברחוב סואן לאור יום זה די מטריד לפגוש אותו....
לג'ול אני מאחלת השתלת שיניים.
לגרטשן ווילסון אני מאחלת מדבקת 30 יום פיקחות.
לדני גוקי אני מאחלת שיזרק מחברת התקליטים שלו (גם למיילי סיירוס יש לי ברכה דומה)
לטיילור סוויפט אני מאחלת ביקור במספרה הקרובה לביתה (יחד עם חברה הטוב ביותר ג'סטין ביבר)
לטרשת עורקים נפוצה וללאסביט מסטיל מגנוליה אני מאחלת שאיבת שומן מוצלחת (גם לך קירסטי אלי)
אני מאחלת לראסקל פלאטס שיחזרו לקחת שירים שאנשים אחרים כותבים להם כי כל הרצון היצירתי עצמאי הזה שלהם לא מוביל אותם לשום מקום.
אני מאחלת לשרה נתניהו שניית'ן פטרלי יזנח אותה לאנחות. ממילא מאז שהיא משריצה ילדים בקצב של 1 לשבוע היא רק מדברת שטויות. זה יעשה לה טוב.
מאחלת לשתי החברות הלאסביוט של שרה נתניהו קצת תובנה והיגון בריא ושיפקחו את העיניים ויבינו שבלי שרה זה לא זה ואז יחזרו לאולפן ויוציאו דיסק חדש ועצבני עם מלא שירים שנקראים גודביי ניית'ן.
לפיית' היל, מרטינה מקברייד, ליאן ריימס, קרי אנדרווד, שרה אוונס, ג'וליאן האף ואפילו שאניה טווין אני מאחלת לעבור השתלת רשתית בהצלחה!
ולבסוף אני מאחלת להילרי שתבין שהיא לעולם לא תמצא מישהי טובה ממני ותתחתן איתי כבר! אם גם לכם יש ברכות לבביות לזמרי הקאנטרי האהובים עליכם (או סתם לכל סלב באשר הוא (אתם מוזמנים להוסיף אותן לכאן...) והברכה הכי חשובה לשנה החדשה- אני מאחלת לצ'ן שסוף סוף תתבתל!!