יעלי2

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo78.gif../images/Emo48.gif

זוכרים ששאלתי אתמול איך מעלים תמונות מוקטנות, אז הצלחתי!!! אני מצרפת תמונות שצילמתי בסדנת אוכל שאליה הזמנתי את עצמי. בזמן האחרון היו הרבה שרשורים על מתנות בסיגנון הזה, וגם אני קניתי לאימי סדנא כזו. ולי לא מגיע? אז נירשמתי לסדנת אנטיפסטי. תמיד רציתי לדעת איך להכין א כל הירקות והפתיחים האיטלקיים. את הסדנא העביר איש מקסים בשם ג´קומו (פרטים אני אתן בנפרד במסר), והסדנא התקיימה ב 4 שף, שאתי@ הזכירה בזמנו. בעלי עובד קרוב הוא שיכנע אותי "לא להגיע" לחנות כי אני ארצה לעבור לגור בה
. למי שחיפשה כלים לרטבים ומתנות לחמות, לסבתא, לשכנה ממול או לבית - ישם שם ה כ ל (ועוד הרבה יותר). ונתחיל עם עגבניות ממולאות.

יעלי2

New member
לחם בתהליך הכנה

זה יוצא כמו דקדפים והולך נפלא עם ממרחים שונים (ממרח זיתים שחורים, ממרח בצל וכו.

יעלי2

New member
בשר עגל ברוטב חרדל../images/Emo3.gif

המנה הזו תהפוך לחביבת הקהל אצלינו בבית (אני מחליפה את העגל בעוף)

יעלי2

New member
../images/Emo12.gifכבר נגמר האוכל?

חבל שלא צילמתי את שאר המנות שג´קומו הכין. זו פעם ראשונה שאני משתתפת בסדנא כזו בכלל, וזה חוויה כי הוא מכין, משתתפים מבצעים חלק מהדברים ומתנסים, והכי חשוב רואים את התוצא בעיניים ולא כמתכון יבש על הנייר. אם יתאפשר לי (אולי על חשבון דברים אחרים), אני אחפש לי סדנאות נוספות. כי...אם האוכל בא התיאבון.

רחלילי

New member
לא עושים דבר כזה לאנשים

ככה להראות תמונות שכאלה זה גורם למיצים בבטן, את יודעת מה זה בא לי עכשיו איזה ארוחה איטלקית ת´שמעי ממש עושה חשק ומעורר עניין חשבתי שנראה גם אותך!

אתי@

New member
אני לא חושבת שיש לך סיבה להתלונן../images/Emo8.gif

לא אמרת שאתם טסים לאיטליה בקרוב??? יהיו לך הרבה מאוד הזדמנויות לאוכל איטלקי...............

רחלילי

New member
כן אבל עד אז???

בדיוק הבוקר אמרתילאייל שאני חייבת פשוט חייבת להגמל מפיצות והוא הזכיר לי את איטליה. את צודקת ובכל זאת התיאבון שלי מהתמונות הללו התעורר. לא סתם אני שמנה. הכל מתאבון עודף. והתמונות הללו ממש ממש ממש מעוררות אותו.

אתי@

New member
האמת היא שאוכל איטלקי זו החולשה

שלי... פיצה זה המאכל האהוב עלי, וגם גלידה טובה (איטלקית כמובן). מאכלי עגבניות שונים מככבים בתפריט, כל עוד לא מדובר בעגבניות טריות. ובזיליקום הוא התבלין האהוב עלי
מבינה לליבך

רחלילי

New member
מזדהה עם כל מילה וממליצה לך

לנסות את הגלידריה באבן גבירול מול קולנוע גת ואם את בירושליים יש גליריה מעולה ליד המשביר שבסוף המדרחוב של בן יהודה. לא לנסות: גלידה ברמת אביב ג´ בשתי הגלידריות הרמה ירדה פחד.

אתי@

New member
אני מכירה את הגלידריה באבן גבירול

מול קולנוע גת ויש להם גלידה באמת טובה. גלידה מצוינת נוספת היא גלידה "אלדו" (יש סניפים כמה מקומות - חולון, הרצליה פיתוח, ועוד). ויותר מהכל אני מעדיפה האגן-דאז ובן&ג´ריס, ואת זה אנחנו קונים הביתה...

רחלילי

New member
כן אלדו שמעתי ולא טעמתי

אני חושבת שלא טעמתי פעם חברה שלי המליצה על אלדו. ראשון בערב. רחלילי נוסעת לתל אביב לקחת את בעלה מארוחת ערב של העבודה במרכז העיר. מסבתובבת מסתובבת וחולמת על גלידה. בעודה ארוחה מתעכבת שם אני נוסעת לי באבן גבירול והמיצים (כן אלה מלמעלה) כבר עובדים ואז אני מגלה (שוק, הלם, המומה כבר אמרתי) שהגלידריה שמול "גת" סגורה!!! ככה נסעתי לי מחפשת גלידות באזור רוטשילד אבן גבירול הלוך ושוב ושוב והלוך ונאדה ב-144 היו נורא נחמדים ניסו לעזור לי לאתר גלידרה אלדו או משהו דומה במרכז תל אביב ולא מצאו אז זה המקום למי שמכירה עוד גלידריות טובות עם טעמים עשירים של שוקולדים וכאלה לכתוב... בעיקר לגבי מרכז תל אביב. וכמובן אם יש באזור מודיעין (חוצ מההיא בסנטר שאותם אני מכירה בעל פה כבר).

אתי@

New member
אני דווקא לא הייתי קונה שם מתנות

אין שם חפצים יפים כמו שיש בחנויות בקניונים (למרות שגם אצלהם הכל יפה, אבל פחות). מה שיש שם זה דברים מאוד שימושיים שלא תמיד ניתן למצוא בכל מקום. דברים שקניתי שם - רשת צינון, מרית סיליקון, צנטרים, שקית זילוף מסיליקון, כף לגלידה, תבניות למאפינס, כלי להוצאת חרצני דובדבנים וזיתים, שבלונות משגעות לעוגיות, וכו´.

יעלי2

New member
הודעה לרינוצ מהענין לענין באותו ב

בנין. אני זוכרת שחיפשת קורס עיצוב שולחנות לאחותך ליומולדת. אם זה עדין רלוונטי, יש בידי פרטים על קורס שנפתח אוטוטו ב 18/9 - דרך "על שולחן". עריכת שולחן 18/9/02 בשעה 19:00 גילה שביט, אסטטיקנית ומעצבת, מזמינה אותנו לחוויה של עיצוב שולחן. במסגרת הסדנא, נקבל טיפים וסודות מקצועיים בנושא עיצוב, רקע ומגמות בעולם העיצוב הביתי. רעיונות: שימוש באביזרים זמינים, הנמצאים בכל בית, כדי ליצור משהו חגיגי ומיוחד. הסדנא תתמקד בעיצוב שולחן חגיגי ובעיצוב שולחן כפרי . במסגרת הסדנא, יוגש כיבוד ולקינוח: קפה ועוגה. מחיר למשתתף: 150 ש"ח רח´ נרקיסים 25, קריית טבעון לפרטים נוספים 03-7529696

יעלי2

New member
אתי@ הגעת לחלק האחורי? כי

יש שם מבחר כלי בית מקסימים. אני לא התאפקתי וקניתי תבנית מרובעת לטארט ובחלק הפנימי של החנות מצאתי צלחת מרובעת בדיוק בגודל, דבר ששימח אותי מאוד כי יש לי רק צלחות הגשה עגולות או מלבניות. אבל על טעם ועל ריח אן להתווכח.

אתי@

New member
כמו שאמרתי ../images/Emo13.gif יש להם כלים יפים

מאוד, ובעיקר שימושיים, אבל ב´כיתן´ אני תמיד מוצאת מתנות יותר מיוחדות. לטעמי כמובן

kisses

New member
הכל ניראה כזה טעים ../images/Emo45.gif

יש לך את המתכונים לכל הדברים הנפלאים האלו. יווווו נהייתי רעבה

יעלי2

New member
אין שום קשר לאוכל, רק

לכך שניזכרתי איך להשתמש בתוכנה שמקטינה תמונות (והתלהבתי). אז הנה קיקי, חתולתי המפוארת ("והמלאה") שכבר מזמן שלא "שלי" אלא של הורי. בפוזה נונשלנטית

למעלה