אני מאחרת
-העדכון החודשי

מיצי007

New member
../images/Emo75.gifאני מאחרת../images/Emo12.gif-העדכון החודשי

(העדכון נכתב בלשון נקבה בגלל הרוב הקובע בפורום אך יש לייחס את הדברים לשני המינים
) בננות
עוד חודש עבר על הפורום לטובה,ומה אני אגיד לכן,מיום ליום אתן הופכות ליותר ויותר מקסימות
. אז הפעם הפורום בא באיחור של 10 ימים,מה שאומר שאת העדכון הבא אני גם אצטרך להכין בפחות מ-30 יום הפעם...
על האיחור,היה לי חודש די עמוס בצבא שלא לדבר על השבועיים האחרונים,בהם שמרתי(לא הייתי שבת בבית בנוסף
) וטרטרו אותי ממקום למקום. ועכשיו לעדכון החודשי...
מה חדש בפורום
לאחרונה לא עלו שום גלריות חדשות לפורום,אבל לאט לאט וכל הגלריות שביקשתן ממני לפתוח כאשר פניתן אלי במסרים יעלו...אני מקווה שעוד השישבת הזה
עלה סקר דנדש לפורום
|-איך אתן אוהבות את הבראד שלכן
(תודה לה אורחת שתזכרה אותי ואז גנבתי את הסקר מפורום ג'וני דפ...
) אתן יותר ממוזמנות ללכת ולענות...
אתן מוזמנות ללכת ללוח האירועים של הפורום ולהוסיף את יום ההולדת שלכן לרשימה...ככה שנדע טוב מאוד מתי לכל אחת יש יומולדת
עדכוני קהילה
tuty fruty חזרה לביתה החם,לחיקו החם של בראד,ול...הממממ עוד דברים חמים שיש לבראד...אבל אז היא שוב נסעה! וחזרה...
blue biggest fan נסעה וכבר הספיקה לחזור...חה חה חה כמה מפתיע,איך אפשר שלא לחזור לכאן
CaMi GiRl 1 חגגה ב-16.8 יומולדת
שחרצי גם עזבה אותנו לזמן מה,אבל לא נורא...כפי שכבר אני יודעת כולכן עוזבות וחוזרות לאחר זמן מה
קצת תודות...
לM a r y J a n e,ה אורחת, בובונת מטורפת ולירונילה היחידה שכל מה שחדש ונוגע לבראד הן טורחות לעדכן אותנו בפורום...בין אם זה השידורים של בראד,כתבות שנכתבות,תמונות ועוד-זה עושה את הפורום בהחלט יותר מלא וכיף יותר להיכנס אליו
יש לי משהו קטן לבקש מכן,אם תוכלו לעזור לי לפרסם את הפורום בכך שתוסיפו את מספר הפורום לחתימה שלכן,או שנחשוב ביחד על משפט אותו תוכלו לשים בחתימה שיתקשר לפורום שלנו-זה יעזור מאוד להביא חברות וחברים חדשים
דבר אחרון-הייתי רוצה לאחל לכל חברות הפורום שנה טובה ומתוקה כדבש.שלא תדעו מצרות ומי ידע וזאת תהיה השנה הטובה ביותר של חייכן והראשונה מבין רבות שיבואו,אוהבת אתכן
-מיצי007
מנהלת הפורום. וזהו,עד כאן העדכון החודשי של הפורום.אותו תוכלו למצוא גם בטאגליינס וגם בקישורים בקטגוריה חדשה שנפתחה במיוחד לעדכונים החודשיים שיהיו כאן מידי חודש
מקווה שתמשיכו לכתוב ולהנות כאן, שלכם, מיצי007-מנהלת פורום בראד פיט.

ה אורחת

New member
או קי אז ככה:

דבר ראשון אין בעיה אנ עושה הכל בכיף!
דבר שני אני חייבת לציין שהסקר היה מאוד קשה כי למרות שהיו הרבה אפשרויות כל אחד כוללת בתוכה כמה בל מקרה לא זוכרת כבר מה בחרתי
אני אוהבת אותו בכל צורההה! D-: דבר שלישי אני לא בטוחה שאני יודעת איך עושים חתימה ועשיתי אחת אז אני מקווה שההודעה הזו תכלול תחתימה שלי
Love u All

שחרצי

New member
מה???????????

"שחרצי גם עזבה אותנו לזמן מה,אבל לא נורא...כפי שכבר אני יודעת כולכן עוזבות וחוזרות לאחר זמן מה" סליחה???????? אני עזבתי?? אני??? תשאלי את ה אורחת אפילו!!!

שחרצי

New member
מחנה?!

חחח חמודה אין לי מושגגגגג על מה את מדברת! חחח אבל חפיף סבבה רק שתדעו כולם שאני פה

ה אורחת

New member
אמממ את יודעת שאני אוהבת אותך אבל,

מיצי צודקת
את הלכת לכמה זמן ממש קצת איזה סוף שבוע אבל זה נחשב להיעדרות קצרה, אבל מה זה משנה עכשיו כולם כאן

שחרצי

New member
נו...

אני לא עזבתי אבל! אני הייתי שם כולה יומיים ואחרי זה יש שם גם הודעה שחזרתי!

tuty fruty

New member
כל הכבוד על העידכון

היה מארוד נחמד לראות אותי מופיעה בעדכון כן אני נוסעת וחוזרת נוסעת וחוזרת אבל רק שתדעו שאתן תמיד בליבי!!! אוהבת רנה

למעלה