ב-
לכול אישה ואיש כאן. חני מבקשת.ג

A N N 7

New member
../images/Emo75.gifב-../images/Emo74.gif לכול אישה ואיש כאן. חני מבקשת.ג

גם להיות עם תפוח בדבש בראש השנה הזאת עלינו לטובה ונומר אמן. אז כך יש לי בקשה . בעזרה דחופה. וזה המוצרים שאני זקוקה להם. תנור גז משולב במצב טוב וכסה של משרד אוש ל מחשב ארונית קטנה . גם בעד תשלום סביר. אין לי בעיה כי אני מאוד זקוקה לזה . כך שאני בישיבה יכולה להכין גם אוכל לחגים וגם מתוקים מרוקאים לכול המקסימים כאן.. ומעט מצרכים לעוגות ועוגיות. גם למצרכים אני אשלם ואים בעיה לשינוע. אני חוזרת על הבקשה שלי. תנורגז משולב. כסה משרדי או למחשב. ארונית קטנה . לאיכסון. מצרכים לעוגות ועוגיות. רק כדי לשמח אותכם. וזה לא חובה? אם רוצים אני אשפית במטבח. יכולה גם לתת מתכונים נהדרים . ולא כמו שכתוב כאן ושם ? לפעמים יש טעיות . וחבל.. טוב זו הבקשה אשמח לקבל כול תגובה חני באהבה וגם שנה טובה לכולנו כאן לרגל השנה החדשה.

A N N 7

New member
נאמר כאן בפורם תהיה בגישה עם רוב א

אנשי הפורום . ומזה ינקתי? את היוזמה להכין מתוקים כמובן אם רוצים. אין זו הגדה .במפגש בסוכות אני עם המתוקים יכולה להכין לאט לאט. ואם לא אגיע אדאג שהמתוקים יגיעו להמתיק אותכם. אני לחינה של הבן שלי הומנם רק לכלה הכנתי הכול במו ידי אם זה מרציפנים ואם זה כול מיני מתוקים של הבית המרוקי . והוא עשיר במטעמים. חני עם שבת שלום . ועם אהבה לצוות לכול אחד ביחודו... כאן.

למעלה