היום בתפוז אנשים

Hip Hop star

New member
נצל"ש-מעריב לנוער../images/Emo11.gif

שכחתי לכתוב אתמול... במעריב לנוער פורסם אתמול במדור של "מכתבים למערכת" מכתב של 3 בנות שכתבו מכתב בקשר למקפליי.ואין לי מושג מי אלה,כי אף פעם לא שמעתי עליהם מפה או מהייד פארק....נמנמנמנמ.......בכותרת היה כתוב "תפנימו" אז זה מה שנכתב במכתב: "מעריב לנוער היקרים שלום:)לא נתחיל עם התחנפויות כי אתם בטח שומעים את זה מספיק.טוב נו,אתם עיתון שווה,עובדה שאנחנו קוראות אותו. אתם עיתון נוער,ואתם עושים הרבה יותר מלכתוב על חדשות הפופ למיניהן.נכון שאתם כותבים על רוק,ונכון שאתם מפרסמים דברים,אבל רצינו שתפנימו שיש דבר כזה להקת Mcfly,נשמע לכם מוכר?מהעיתון שלכם אני יכולה להסיק שלא ממש. בתקווה שתשימו עלינו,פלל,נועה וסנופי" תגובת המערכת:היי הילה(מישהי שכתבה מכתב על קלי קלארקסון),פלל,נועה,סנופי,רעות(מישהי שכתבה מכתב על שירלי לילו),ואביב(שכתבה על מישהי אחרת שכתבה פעם מכתב) וכל השאר.תודה שכתבתם לנו,מבטיחים להתחשב בבקשות שלכם.חג שמח ושנה טובה!!!

DesertRose7

New member
זה לא יפה לתקוף..

למרות שבאמת מעניין מי האנשים האלה.. בואו לפה

מה יש להם "להתחשב בבקשות שלכם"?

קורים דברים חדשים אצל מקפליי- לכתוב על זה. מה יקרה? מי ימות מזה? זה כזה קשה? לא. אז מה לאלף עזאזל הבעייה שלהם??????????.

Hip Hop star

New member
מבלי להעליב...../images/Emo11.gif

מעריב לנוער כותבים על כל מה "שחם".הם בעיקר מתמקדים בתעשיית המוזיקה והקולנוע הישראלית כקגע..שהאמתי זה טוב...אבל הם מתמקדים רק בדברים מסויימים...ומזניחים אנשים אחרים.הם גם יותר מתמקדים ב-"מה שחם".מה שנחשב לחם בשבילם כרגע...זה כוכב נולד,השיר שלנו,טלנובלה בע"מ..וכל השיט הזה.... הם שמו עכשיו בשער את מקס אוליארצ'יק....שלפניי שבועיים או לא מזמן היה על השער... ורוב הזמן העיתון חוזר על עצמו..וזה דיי חבל.והם דיי מזניחים וגם דואגים להגיד שחשוב להם לכתוב ולשים על הדברים היותר "מעניינים".........כי הם לא עיתון של להראות למשל מוזיקה לא ממוסחרת כמו רוני....וכל זה... כי מה שגם...רוב הקוראים...אלו פאקצות שמשתגעות אחריי הראל סקעת וסעדו.... ומקפליי למשל אולי נראים טוב בשביל זה....אבל הם לא כ"כ "הוט" בארץ..כי הם לא מוכרים,אין דיסקים שלהם..וגם הסוג מוזיקה שלהם היא לא כ"כ מה שמוכר בארץ........לכן אמרתי לאמא שלי כבר שאני מחכה עוד טיפה..לתת צ'אנס לשנה החדשה ולראות מה יהיה עם העיתון..אם לא אני מפסיקה את המנוי...ואבדוק את ראש1,ואולי אעשה אליו מינוי...כי לפחות הוא מפרסם מדיי פעם על מי שאני כן אוהבת לקרוא.כי זה לא שאני שונאת את האומנים וכל מה שהם כותבים במעריב לנוער,זה פשוט חוזר על עצמו כל עיתון..וזה כבר משעמם...נשבעת לכן את העיתון שהרגע תכתבתי לכן את המכתב ממנו...אני אפילו לא קראתי..לא פתחתי...רק אחריי שהוא יישב ככה..ואחריי שראיתי את המכתב לא קראתי אותו בכלל..כי הוא היה מלא בשטויות...וזהו..סליחה על הנאום...

../images/Emo45.gif אבל בכל זאת אני מעדיפה אותם

על ראש1 כי א'- הם לא מלאים בשמועות ורכילות כמו ראש, וב'- שמה לפחות יש פינות נורמליות כמו למשל בין שתי בתים, הפסקת 10 הפינה של צליל שרון ששכחתי את שמה (
) ועוד כלמיני

Hip Hop star

New member
איזו יציאה!../images/Emo6.gif

באמת נשארתי בגלל שחוץ מלטחון על אותם הכתבות..הפינות ששהם עושים מאוד חשובים. פעם הם עשו כתבה על ההתנתקות,סמים,בגרויות,סמים...ובעצם כל מיני דברים שקשורים לגיל ההתבגרות והקשיים שבין היתר.... אבל אני מודה שאני רוצה גם מבחינת בידור למצוא יותר משהו מגוון..למשל המבצעים שלהם לאחרונה ממש ממש לא טובים...כאילו בשבילי..ואני לא משתתפת בזה כבר..כי אין סיכוי שאני משיגה מספיק נקודות בשביל לזכות באיזה פרס... ואין לי מושג מי מגיב על המכתבים במערכת,אבל מי שזה לא יהיה..הוא ממש לא נחמד..
|..והייתה לך יציאה מצחיקה...חחחחחחח..אמרת הכתבת צליל שרון ואת לא זוכרת איך קוראים לה...הרגע כתבת את שמה
סדגש|

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח רציתי לכתוב "הכתבת צליל שרון ועוד כתבת שאני לא זוכרת את שמה "

Humm Noa

New member
הו את ההודעה הזאת אני כתבתי

עם שתי חברות
שדרך אגב עיוותו את השמות שלהם לגמרי
והם גם שינו את המכתב, והויפו את ה"טוב נו, אתם עיתון שווה. עובדה שאנחנו קוראות אותו" שזה עצוב... עצוב מאוד.

bustedit

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש- ראיון עם מקפליי../images/Emo41.gif

אנלא יודעת אם כבר ראיתם/שמעתם/ידעתם על זה.. אבל בכל אופן ראיתי באתר של TOTP ראיון עם מקפליי על נשיקות.. חלק מהתשובות [בעיקר של דני] הרגווו אותיי
כמו: TOTP: We wanna know everything you know about kissing. So what was your first kiss and who was it with? Danny: Jennifer Aniston. חחחח עלק.. ו.. חחחחחחחחח דאגי הטמבל הזה!
TOTP: Ouch! Sounds more like Horror than romance. Have you ever heard any silly urban myths about kissing when you were little? Like that it can get a girl pregnant? Dougie: It doesn't? Yes it does! .. חחח זה ממש הצחיק אותי
TOTP: So you've never had a bad snog ever? Dougie: I had one where this girl was biting me, biting my face, it was horrible.
תדמיינו לעצמכן איזו פרחה שנושכת לדאגי ת'פרצוף..! חחחחחחחחחח

חחחחח

גאש הם קרועיםםםםם במיוחד דאגי (משומה תפוז לא עושה לי פרצוף צוחק) תודע קרין

למעלה