אז הנה מה שכתבתי בסוף השנה
האזרחית ושאיפותיי. אתם תקבעו אם עמדתי בסטנדרטים. למרות שממש בשיא התמימות רשמתי את זה בזמנו, לא עברו הרבה ימים והגשמתי את זה בלי בכלל להתכוון. "מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה האזרחית החדשה ? המון בריאות, שכל הבדיקות שאעבור יעברו לטובה. שאמשיך להיות רעיה טובה ואמא טובה. שאישי וילדיי יהיו בריאים. שההורים והאחים שלי יהיו בריאים, שכל האהובים והאוהבים סביבי יהיו בריאים. מאחלת בספטמבר להכניס את אלעד ואיתי לגנים ולמצוא עבודה טובה ומכניסה. שתמיד יהיה יותר טוב. שנשאף תמיד מעלה מעלה ותמיד נדע שמחר הוא יום חדש, יפה יותר, חכם יותר, זוהר יותר. שאמשיך להיות מי ומה שאני. שהחיוך ימשיך להיות על פניי ושתמיד אמשיך לצחוק ולשמוח. ששמחת החיים לא תעזוב אותי ושהאנרגיות החיוביות שלי רק ייתעצמו. שאמשיך לשאוף להיות יותר טובה. איזו מטרה אתם מציבים לעצמכם בשנה הזו ומתחייבים עוד שנה מהיום להוכיח שהגעתם למטרה ? להישאר רזה. חחח. ואם להשמין אז רק עם מישהו/מישהי/מישהם בתוך הבטן (חולת נפש שכמותי???) איך אתם מסכמים את השנה האזרחית שאוטוטו מסתיימת לה ? בכללי בשבילי היתה שנה נפלאה, שנה שבה זכיתי יום ביומו לראות את הניסים שבחיי מתממשים לנגד עיניי. את הילדים שלי גדלים ובכל יום ביומו עושים דברים חדשים. בכללי, אני מאוד אוהבת את החיים שלי. אפילו המלחמה כמה שהיה קשה, גרם לנו ל-3 הילדים במשפחה שלי (אחי ואחותי) והמשפחות שלהם להיות חודש ביחד, התגבשנו יותר (תמיד היינו גם ככה) ולמדנו עוד יותר להעריך ולהגיד תודה על מה שהתברכנו בחיים. מה אתם מאחלים לחברי וחברות הפורום ? שכל שאיפותיכם ייתגשמו. שתהיו בריאים, שהילדים וההורים ובני משפחתיכם וחבריכם יהיו בריאים. שנעשה מפגשים כיפיים. שנמשיך לפרגן ולאהוב ולתת אחד לשני. אוהבת אתכם פורום יקר שלי. חם ואוהב. שרית ================= אז זה מה שכתבתי בזמנו, ועומדת עדיין מאחורי כל מילה ומילה. חחח, רזה אני כבר לא, אבל
טו יצטרף פשושון חדש למשפחה שלנו. נכתב ב- 28.12.2006, יומיים לאחר מכן אישפזו את איתי (למי שזוכר) והיינו בבית החולים 5 ימים. וסת אחרונה היתה ב- 1.1.2007, יום לאחר מכן עברתי את צילום ה-C.T שהתשובות היו טובות. ו-שבועיים לאחר מכן הייתי כבר בהריון. מישהו רוצה להמר מתי תהיה הלידה??? התאריך הסופי הוא 8.10.2007. למרות הכל ואף על פי, החיים יפים. שנה טובה ומקסימה שתהיה לכולנו. עושה שלום במרומיו, הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ואימרו - אמן. שרית