חג שמייח לכל הקרניבורים...מה מבשלים?

bigjack

New member
../images/Emo75.gif חג שמייח לכל הקרניבורים...מה מבשלים?

שרשרו לכאן את בישולי החג שלכם.
אני צובע חצי בית אז בטח שלא יהיו בישולים מיוחדים עד שבת

sjarjar

New member
היה רצון ל"על האש" קליל

קצת פרגיות, קצת כבדי עוף בבלסמי, אולי איזה קבב. אבל אין. שישו ושמחו בשמחת תורה.

bigjack

New member
../images/Emo6.gifהעיקר הרצון הטוב ../images/Emo8.gif

זה מה שחשוב
גם אני אפנטז בסופשבוע הארוך הזה על ניפנוף בחצר ואסתפק בסנדויצ'ונים בין שכבה לשכבה

sjarjar

New member
ניפנוף../images/Emo35.gif חס וחלילה וחס../images/Emo70.gif

רק מאוורר. ורצוי בעל מספר דרגות מהירות.

bigjack

New member
ומה עם עבודה עברית ../images/Emo35.gif

גם אני חיבבתי את שיטת הוינטלצייה אבל לטעמי זה מחסל מהר מידי את הפחמים, ביחוד פחמי הדרים. חתיכת קרטון או נפנף תעשייתי עושים לי את זה הרבה יותר טוב

אחשל

New member
חברים, לא נפנוף, ולא אוורור ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

ולמען הסר ספק - לא גז
לא נפט
חו"ח
ולא פחמים "דליקים"
אני מדליק את הפחמים בשיטת ארובה פשוטה - 5-6 גליונות נייר עיתון, מגוגלים לצורה של טבעת והטבעות מונחות זו על זו. מסביב עורמים את הפחמים, זורקים גפרור בוער פנימה, ונותנים לעסק לבעור. 10-15 דקות והפחמים בוערים בעוצמה חזקה , מה שנשאר \ה רק לפזר אותם ולתת לבערה לדעוך קצת.

אז ככה:

האנטריקוטים מ"מרינדו" - הופשרו. מכיון, שיש גם ילדים בעסק, הוספנו נקניקיות, רגילות, ומרגז לנו, קבב כבש, וככל הנראה, חמותי שתח', תביא שיפודי עוף תוצרת בית במרינדה שרק היא יודעת איך מכינים אותה. את הכל נשים על האסכלה (מנגל בעברית - למי שאינו מכיר את הביטוי), ונוסיף - אורז מאודה עם אטריות, סלט חסה, סלט תפו"א, סלט כרוב, חומוס, טחינה וכמובן - פיתות. כל הבלגן הזה, הוא בגלל שהשבוע, באופן רשמי, זקנתי בשנה נוספת, והגעתי לעשור החמישי של חיי. אגב, לחגיגות הרשמיות, שנחגגו במוצ"ש האחרון, הכנתי רוסטביף בתנור. האצבעות - לוקקו ע"י בעליהן
. חגי

bigjack

New member
../images/Emo80.gif חגי מזל טוב לחגיגות ה-50 ../images/Emo57.gif

לעוד הרבה חגיגות וימי הולדת
ואחלה ארוחה שתהיה לכם היום

צחי, יקירי,

העשור החמישי מתחיל בגיל 40. בגיל 50 - יחל העשור השישי. יש לי עוד קצת זמן. חג שמח. חגי

טליוקה

New member
../images/Emo213.gifאל תסמוך על ה"מזל טוב"-עשה אותו!

תיהנה מכל רגע,אין כמו 40! יודעת מנסיון... שיהיה לך המון טוב!

bigjack

New member
אופס../images/Emo67.gifטעות שלי ../images/Emo6.gif

לא קרה כלום
הרווחת 10 שנים ברגע
מזל טוב בכל מקרה.

Bavmorda

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo57.gif

אחשל

New member
אין . עייף מהאירוח של אתמול ../images/Emo13.gif

ארחנו מפגש גיבוש לחברים מהצוות בעבודה - 14 מבוגרים, 5-6 ילדים. הבשרים נרכשו ע"י קניינית שידועה כפיינשמעקרית בענייני אוכל, ולפי הצהרתה היא קונה בשר בשני מקומות - או אצל חינאווי, או ב"מאש" בהוד השרון" שהיה המקור לחגיגה המדוברת: נקניקיות לילדים (כמעט לא נגעו בהן...) שיפודי פרגיות, קבבים מעולים בתיבול מצויין, וגולת הכותרת - נתח אנטריקוט בן 3 ק"ג, מיושן, מריח ונראה נפלא. מכיוון שאני מעדיף את האנטריקוט בחתיכות ולא בסטייקים, פירקתי לו את הצורה
, השארתי את ה"עיין" המרכזית בנתח שלם שנצלה לאט ללדרגת M, ואת היתר חתכתי לקוביות גדולות שנצלו על שיפודי מתכת. נשארו שרידים מועטים מאוד
.

למעלה