חדשה היי אני חדשה בפורום מיכל, מצפון הארץ אני כמו בטח כולם כאן, מכורה להאלופה אז.. זהו=] , תודה
M micilb New member 13/9/06 #1 חדשה היי אני חדשה בפורום מיכל, מצפון הארץ אני כמו בטח כולם כאן, מכורה להאלופה אז.. זהו=] , תודה
א אגמוש רודברג New member 13/9/06 #3 ברוכה הבאה אני לירז בת 13 מת"א ואנחנו באמת לא מכורים לאלופה ....
N NanuLita New member 13/9/06 #4 Hello! שלום שלום! ברוכה הבאה אני נעמה גם מהצפון עכשיו יהיה הכי מצחיק עם תבוא מיכ למכפר סבא (סורי עם יש אחת כזו אני לא זוכרת מקומום מגורים..רק של חלק)
Hello! שלום שלום! ברוכה הבאה אני נעמה גם מהצפון עכשיו יהיה הכי מצחיק עם תבוא מיכ למכפר סבא (סורי עם יש אחת כזו אני לא זוכרת מקומום מגורים..רק של חלק)
M mikmikonet New member 13/9/06 #5 עוד מיכל לאוסף ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מותק. נראה לי שאת המיכל החמישית או הרביעית שלנו
עוד מיכל לאוסף ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מותק. נראה לי שאת המיכל החמישית או הרביעית שלנו
M mikmikonet New member 13/9/06 #8 אבל אני לא מיכל, אני דריה ../images/Emo7.gif טוב, אני רואה שהשם לא תופס כל-כך אז אני אשאר מיכל ודי
R Redemption Song New member 14/9/06 #10 חחחח ועוד משהו.. אמא שלי התלבטה בין ליאן לליהיא, ובסוף אבא אמר ליאת
M mikmikonet New member 14/9/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת?? היה מצחיק אם היו קוראים לך ליאן והיית מנהלת את הפורום של ורד
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת?? היה מצחיק אם היו קוראים לך ליאן והיית מנהלת את הפורום של ורד
ס סמדי כאן New member 15/9/06 #19 חחחחחחחחחח ../images/Emo8.gif מיכליות יש הרבה הבנתי אבל סמדר רק אחת חח אניי!
R Redemption Song New member 13/9/06 #7 ../images/Emo75.gif חדש בדבש ../images/Emo74.gif אז מה, החלטתם להצטרף אלינו? Welcome to the club - יש כרטיס מועדון? אני ליאת, ב16 מכפר סבא. כל שאלה\בקשה\הארה\הערה\הצעה - מסר. תהנו -
../images/Emo75.gif חדש בדבש ../images/Emo74.gif אז מה, החלטתם להצטרף אלינו? Welcome to the club - יש כרטיס מועדון? אני ליאת, ב16 מכפר סבא. כל שאלה\בקשה\הארה\הערה\הצעה - מסר. תהנו -
מ מתה על ורד פלדמן New member 15/9/06 #12 :-היי זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה אני פשוט חולההה על ורד! היא מקסימה! יש לי אתר עליה מי שרוצה שייכנס- veredfeldman.tipo.co.il
:-היי זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה אני פשוט חולההה על ורד! היא מקסימה! יש לי אתר עליה מי שרוצה שייכנס- veredfeldman.tipo.co.il
מ מתה על ורד פלדמן New member 15/9/06 #13 מאיפה התמונות המדהימות האלה??? איזה יופי!!!!!! כל הכבוד על הפורום הוא מקסים! מקסים כמו ורד פלדמן הנשמאמי!
מאיפה התמונות המדהימות האלה??? איזה יופי!!!!!! כל הכבוד על הפורום הוא מקסים! מקסים כמו ורד פלדמן הנשמאמי!
M mikmikonet New member 15/9/06 #14 תודה רבה מתוקה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה איך קוראים לך? בת כמה? מאיפה? סתם, תציגי את עצמך כולנו אוהבים את ורד ואפילו יש לה סמיילים רשמיים בתפוז (כל הזכויות שמורות... לי )
תודה רבה מתוקה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה איך קוראים לך? בת כמה? מאיפה? סתם, תציגי את עצמך כולנו אוהבים את ורד ואפילו יש לה סמיילים רשמיים בתפוז (כל הזכויות שמורות... לי )
מ מ א י י ק New member 15/9/06 #15 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif