לכל חברי הפורום

../images/Emo75.gif לכל חברי הפורום ../images/Emo74.gif

אני רוצה לאחל לכם לשנה החדשה..... המון דברים , את הכל בעצם את כל האושררררררררררר את כל השמחההההההההה ואת כל האהבהההההההה שכל משאלות וחלומות ליבכם ייתגשמו... והצלחה בכל אשר תפנו.... שלכם...תמיד....ענת

עדן*

New member
לענת..

תודה ענתי, שנה טובה ושעל מה שאיחלת לכולנו שיתגשם גם לעצמך אוהבת מאודדדדד עדן

lital love .E.

New member
תודה רבה גם לך............

שנה טובה ומתוקה ושכל מה שאיחלת לנו יקרה גם לך ורק בקשה אחת קטנה בבקשה תרגיעי את איש הלילה כי הוא מתחיל להגזים. אוהבת ליטל

אני מאמין שהיא אמרה משהו כמו

לא לערב מריבות אישיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה אין מה להרגיע מתוקה כי אמרתי את דעתי! והרבה היו בדעה שלי! ופשוט היה לי נמאס מהתיאור המושלם של הקשר שלך כשאף אחד לא שם לב לצד הפגוע!!! ואני ושנא להזניח תצדדים האחרים אז הארתי תפינות האפלות! תהרגי אותי! חג שמח! שלך איש הלילה

lital love .E.

New member
אתה יודע הבנתי משהו.........

אתה פשוט סתם מקנא. ותגיד לי למה לעזעזל אתה חושב שלא אכפת לי מניר? תוכיח!

אין מה להוכיח

ניקנקת אותו אחרי שראית את אלעד!!! אפילו את אמרת לו שהיית מתחילה איתו(עם אלעד) עם הוא לא היה מתחיל איתך למרות שנראה לי שאת משקרת! כמו שאלעד אמר את ילדה חומרנית ואני לא היחיד שאמרתי את זה את התיחסת עליו מגעיל! וזה נרשם לך בדף של החטאים שלך(עכשיו אני נמשע כמו רבי?) בכל מקרה! זה מעשה מגעיל מאוד ככה שברת לו תלב שיחקת לו בלב ואת תקבלי על זה יום אחד מבן אחר! אבל תעזבי זה כבר הופך להיות אישי וזה לא קשור לפורום חג שמח וביי ממני איש הלילה
נ.ב אין לי ממה לקנות בך! אני בורח מבנות כמוך

lital love .E.

New member
אתה בעצם לא יודע כלום............

תראה ממש לא בא לי לריב איתך אתה לא מכיר את ניר אתה לא יודע בדיוק מה היה ואני מבקשת ממך שכמו שאני לא אייחל לך להיות בודד ושישברו לך את הלב כך אני לא הייתי רוצה שגם אתה תעשה כי תאמין שאת הלב שלי שברו לא פעם אחת אלא שלוש וזה שנפרדתי מניר לא בא לנקום במישהו אלא בגלל שזה לא היה מתאים לי כי זה לא אפשרי שלא יהיה לו אכפת ממני והוא בכלל א יתאמץ בשביל לדבר איתי בטלפון כמו שהוא נפגע גם אני נפגעתי ובמקום לרדת עליי הייתי ממש שמחה אם הייתי תומך בי להתקשר אליו ולבקש סליחה דבר שאני מתביישת לעשות ואל תגיד בבקשה שאתה בורח מבנות כמוני כי אתה לא מכיר אותי ואפילו למרות מה שרשמת עליי קראתי הודעות שלך ואתה נשמע בן אדם נחמד אז במקום להעביר ביקורת חייה ותן לחיות בו נניח הכל בצד ונפתח שנה חדשה וטובה יותר ואם תרצה באמת אני אספר לך את הסיפור הכי אמיתי על ניר. אוהבת ליטל

יודעת מה

אולי תתני לי תטלפון של ניר ואני ידבר איתו כמו שאמרת רק תגידי לי מה לומר לו ואני יאמר

רותי ב.

New member
לחוקרת ולכל המשתתפים ../images/Emo24.gif

המקסימים פה,
וכולם,
שנה טובה ומאושרת, ומיטב האיחולים

למעלה