מירי פה, מירי שם

veredmp

New member
../images/Emo44.gifלמי שמשום מה עדיין לא ראה פסקול העשור

של אוחובסקי שאירח את מירי, יש היום בשעה 14:00 שידור חוזר בערוץ 24

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif נכון

אני משערת שאם הם היו נכנסים לפורום אז אולי רק אולי הפרטים שלהם היו מדוייקים יותר

Crurifragium

New member
זה דווקא די ברור ../images/Emo3.gif

זה נכתב במועד, אבל החליטו שזה לא בדיוק מצדיק פרסום, ולא פרסמו. עכשיו היה חסר להם קטע, לא קרה שום דבר מעניין (שהם שמעו עליו), ולא היה להם מה לכתוב. אז לקחו קטע ישן מלפני כמה ימים, ופרסמו אותו. ומכיוון שהקטע לא פורסם בגלל חוסר עניין לציבור, ולא בגלל שגיאות (שיש להם כמובן, כמעט תמיד, אבל זה לא מטריד אותם) אז הם לא ראו צורך לתת לעורך לעבור עליו עכשיו ולראות אם צריך לתקן משהו. שמח שיכולתי לעזור.
אגב, הם מנסים להגיד שאחרי שמירי התחילה להתגעגע לאריק היא שלחה לעצמה מסר אחורה בזמן לתכנן טיול ולהזמין כרטיסים? כי אני די בטוח שהנסיעה שלה הייתה על הכוונת גם לפני...

איריס מ

New member
זה מסביר המון ותמיד טוב לדעת ../images/Emo13.gif

אם שואלים אותי כ"ציבור" זה די מעניין לפחות אותי למרות שאני לא הרוב במקרה הנ"ל
כמובן שיותר מעניין אותי שיכתבו מה שאמיתי ונכון ולא משהו שהוא די הזוי שבעקבות כך שהתגעגעה לאריק לקחה מזוודה ונסעה, אני די בטוחה כמוך שהנסיעה של מירי הייתה על הכוונת הרבה לפני
אלא אם כן התכוונו לאורי וכתבו מירי
מה שלא מצדיק או הגיוני שהתכוונו שאורי התגעגע לאריק ואז שוב מחזיר את העובדה שלא דייקו בפרטים... טוב למה לסבך את העניינים נשאיר זאת עם העובדה שאנחנו יודעים מהי האמת וכפי שלא מטריד אותם לדייק בפרטים מי אני שאתקן את שגיאותיהם.

Crurifragium

New member
את דווקא מוזמנת לתקן אותם

אני בטוח שיש להם כתובת של פניות לעורך עם הערות, הארות, ותלונות. רק קחי בחשבון שאם תכתבי במכתבך שהיא טסה "לפני כשבוע", ויחליטו לפרסם את המכתב בעוד שבועיים, תווצר לנו אירוניה משעשעת.

veredmp

New member
בזכות דברים כאלה אני יודעת

שאסור להאמין לשום דבר שכתוב בעיתון

veredmp

New member
יש גם באינטרנט את התכנית המלאה

ודווקא עכשיו סוכות והמון אנשים בחופש

למעלה