משפט משיר

little WhiSper

New member
../images/Emo75.gifמשפט משיר../images/Emo74.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: שבוע טוב וגמר חתימה טובה!

5ifi

New member
...

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: למרבה האימה נתקעו לי המילים של הקדיש בלחן של סוף התפילה...(שהוא ממש מגניב, אגב..) וזה פשוט קורה כל שנה!!! ארר!

inbal287

New member
אדווה../images/Emo99.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Do you live? Do you die? Do you bleed? For the fantasy In your mind To your eyes Do you see? It’s the fantasy [30STM - The Fantasy]

FFTL

New member
:)

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: I'll be drowning you in this river of gloom Forever in my heart [Cyanide Sun, למרות שלא ממש אהבתי את השיר] Scream out love's name in vain Erase the pain again And move yourself across the dark [Dead Lover's Lane]
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:

FFTL

New member
עא. יש עוד אחד:]

If death is the answer to love's mysteries Then bleed on my darling to the sound of a dream [Bleed Well - אחד השירים מהאלבום
]

inbal287

New member
חח נו, אבל אני רצינית :$

אני אישית לא רוצה גם לקרוא את המילים של השירים... אני לא עושה כלום עד שיש לי את הדיסק בידיים!

inbal287

New member
אממ אני פשוט אחכה עד שהוא יגיע לתו...

הוא אמור בקרוב..

למעלה