מתנות לראש השנה - מתחילים מוקדם

ב ז ו ק ה

New member
../images/Emo75.gif מתנות לראש השנה - מתחילים מוקדם

אז הנה עוד שנה עברית חלפה לה וזה הזמן לשים כאן כמה דברים שיעשו קצת וויבז בחגים הבאים עלינו לטובה. אז בואו נתחיל
: Federation - Bashment Party - [bashment time 2] אוסף של פדריישן זה תמיד טוב. קבלו את אוסף הבאשמנט המושלם בהנחייתו של ווין וואנדר. אין כאן טיונים חדשים אלא הרבה מאד להיטים מוצקים שמוכיחים את עצמם ברחבות הדאנסהול מעל עשור לפחות וברוב המקרים יותר. פשוט טוב - דאנסהאל במיטבו באחלה מיקס. 64 טיונים במיקס רוצח לחגים. תבלו. Alborosie Tribute mix קשה להישאר אדישים לפופא אלבו, בעיקר אחרי שנה מאד מוצלחת שעברה עליו אלבורוזי מוכיח את כוחו. נדמה שכל דבר שהוא נוגע בו הופך להצלחה - נדיר לתפוס אותו בהפקה לא מוצלחת כלשהי אם בכלל. זהו אחד האמנים האהובים היום בעולם. לא מכירים עדיין? אוי ואבוי לכם. המיקסטייפ מכיל 22 מלהיטיו הבוליטים בתוספת כמה טיונים חדשים. I - Octane - Think a little time - [Sensi movement הנה עוד אומן שעבד קשה השנה והוכיח את עצמו. איי אוקטן השתתף השנה בפסטיבלים גדולים והוציא כמה טיונים שיחזיקו מעמד עוד זמן רב. אמן צעיר שמביא רוח רעננה לקונצ'נס העכשוי. כדאי מאד להכיר. הרי לכם מיקסטיים שהכינו סנסי מובמנט - סאונד גרמני מעולה שלא משקיע ככה בכל אחד :) - 32 רצועות כולל דאבפלטים וגירסאות מיוחדות. לא לפספס. ולבסוף, ח"ח ענק לספאגה בנז על הדיסק החדש שלו - באזדל אתה עלית על זה ולכן אתה חייב לכתוב עליו פוסט סטאר. אני בטוח שיש לכם עוד הרבה - שימו שימו..

גיב טנקס פאיה!

אני בארגונים לנסיעה, אבל איך שאגיע ליארד אתן כמה לינקים סין? בלסד! שנה טובה!!!

Carcass

New member
יא מאן בלסד

אני קצת בחול אז אתן לך תכבוד לכתוב עליו.ביג מאן טינג

למעלה