סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo75.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo74.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שבוע מצויין ומוצלח שיהיה.

little WhiSper

New member
שנהטובה.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : pretending, wings of a butterfly שיר השבוע כללי: כלמיני אמ.טי.וי להקת\אמן השבוע: היהודים, foo fighters אלבום השבוע:היהודים- פורטה. foo fighters- in your honor אדם שעשה לכם את השבוע: חברות
משהו טוב שקרה השבוע: קצת שבירת שיגרה. משהו רע שקרה השבוע: טיפשות. געגוע
מאכל השבוע: שווארמה! משהו חדש השבוע?: לא. ציטוט שמאפיין את השבוע: ואין אין לי כוח תיקחו אותי מכאן תיקחו ועם הרוח לא משנה לאן.
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: כרגיל. נענע מייס תפוז. סרט/סדרה/ספר השבוע: מממ... נמלטים. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: עבר מהר. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: צבא. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיעבור טוב ומהר. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: סתם כלמיני אנשים. שיר שפתחתם איתו את השבוע: דייויד גואטה- love is gone סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין לי כוח. חח. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : לא עשה לי כלום, רק הבהיל קצת...

linkintrance

New member
שנה טובה=))

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :VH שיר השבוע כללי:אין להקת\אמן השבוע:turisas אלבום השבוע:RR אדם שעשה לכם את השבוע:אופייירררר,שקורי וליזזההה משהו טוב שקרה השבוע:אמממ...יציאות למרכז הכרמל..סנימטק
משהו רע שקרה השבוע:גיוסים מאכל השבוע:מנגו משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע:4 דברות מתוך עשרת הדברות של הסנימטק חעחעחע "ולא תלשין" "ולא תקנה בכסף" "ולא תשב כאימו" "של נעליך מעל רגליך כי על אדמת הסנימטק אתה עומד" ציטוט שעשה לכם את השבוע:^^ לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:אהה סוף סוף נמלטטטייםםם
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אופיר הוא כזה כיבשההה שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אהה. שכל מני אנשים מגניבים יבואו לבי"ס משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה:או הוו אוו הו הו אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: על האנשים מהסנימטק שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אההההה.....שאני ממש ממש מצפה לשבוע הבא?!=]] ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :נכון שאפשר שתייםם אני פשוט חייבת פליז פליז פליז זאת שכאן- הבאנו לאלכס עגבנייה עם נר ליומולדת(היא וליזה חולות עגבניות) קרדיט לליזה על הרעיון ותודה לשקורי שברקע על המצית=]

FFTL

New member
בו.

שיר השבוע של HIM : פף. Passion's Killing Floor
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע: Aerosmith..ו..זהו. אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: האישה.
משהו טוב שקרה השבוע: ים
, יום כיפור..
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: שניצל! משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "איך......הכירו? צ'אט ערוץ הילדים. היא אמרה: "מי שאוהב פיזיקה שיקיש חייכןחייכןחייכן" והוא...הקיש חייכןחייכןחייכן." >< סתם כזה..משו. >< לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הצום עבר אחלה. >< שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופשששששש
ת"א! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: ת"א. >< אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברים..
האישה.
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

5ifi

New member
למרות שכבר יום ראשון...התחשק לי...

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : TFOT שיר השבוע כללי: כנ"ל להקת\אמן השבוע: נו, באמת...HIM אלבום השבוע: LM אדם שעשה לכם את השבוע: יאסמין!!! (חברה שלי...) משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את הנעליים ה כ י מושלמות בארץ! (אני כל כך מאוהבת בהן..אני אפילו מסתכלת עליהן עכשיו...) משהו רע שקרה השבוע: זה משהו טוב אבל אני אספר בכל זאת- חברה שלי (יסמין..זאת משאלהלפני הקודמת...) החליטה, כמתנת יומולדת (שהיה לפני חודשיים...) להביא לי את כל האלבומים של הימ אבל מאחר ולא היו לה מאתיים חמישים ש"ח מיותרים היא פשוט צרבה לי את כולם!!! ולמרבה המזל סיפרתי לה,בתמימותי, שאמרתי בפורום שאני מתנגדת לצריבת הדיסק החדש/הורדה.. כי הוא אפילו לא יצא אז- אז היא לא צרבה לי את החדש (אני אקנה אותו...) בכלופן...כל השבוע חרשתי על כל שירי הימ באשר הם...והיה לי ממש ממש כיף!!!! מאכל השבוע: צום... משהו חדש השבוע?: הנעליים המושלמות שלי...(סו אין לוב...), פיג'מת פופאי, דיסקים של הימ...(ומתי כבר ונוס דו?!) ציטוט שמאפיין את השבוע: יום רביעי, שש בערב...בדיחות של בנות... ציטוט שעשה לכם את השבוע:יום רביעי שש בערב?! לינק/אתר השבוע: סימפסונייז מי!!! זה מצחיק!! סרט/סדרה/ספר השבוע: תולדות האהבה... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: קניתי את הנעליים הכי מושלמות בארץ!!!! (אבל איכשהו יש לי הרגשה שכבר אמרתי את זה..פעם-פעמיים...) שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הזדמנות ללבוש את הנעליים החדשות והמושלמות שלי!! (כן,התאהבתי בהם ביגטיים...) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אמממ....גיאוטופ..הרבה לימודים באופן כללי... משהו שאתם מקווים שיקרה:שלא יהיה משעמם ביום-כיף עם סבתא. ושאני אמצא שמלה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לא מישו מיוחד...וילה? שיר שפתחתם איתו את השבוע: מונדאנס-נייטוויש. ו-שוגר,ויי'ר גוינג דאון של פול-אאוט-בוי. איך זה הולך ביחד,שאלתם? זה לא. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: יהיה טיול מוזר עם אמא שלי וחברות שלה מ'מלכת המדבר' ואני לא אוהבת להיות הכלבלב שעשועים שלה!!! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : חה...אני תמיד מדמיינת איך הוא נושם יותר עמוק והעיניים שלו נשלקות פנימה ונכנסות לגולגולת...(ראיתי יותר מדי הפי טרי פרינדס!!!הלפ!!!)

inbal287

New member
אולי תשימי תמונה של הנעליים?

אני ממש רוצה לראות אותן!

5ifi

New member
הו...

אם הייתי יודעת איך מתפעלים את המצלמה הדיגיטלית שלנו אז הייתי....אבל אני יכולה לספר שהם נעלי עקב בערך...9 ס"מ...והן משובצות..אדום בעיקר ועוד כלמיני צבעים...חתיכות שלי...

בוקר טוב. ../images/Emo42.gif XD ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM : Passion's Killing Floor
שיר השבוע כללי: אותו שיר. XD להקת\אמן השבוע: HIM, SAOSIN אלבום השבוע: אין.
אדם שעשה לכם את השבוע: אין... משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי סופסוף קצת אומץ להשתנות... משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת... מאכל השבוע: אני כמעט ולא אוכלת. XD משהו חדש השבוע?: הדיסק האחרון של לוסטפרופטס שקניתי. ^_^ ציטוט שמאפיין את השבוע: נמ... ~חושבת~ לא יודעת, זה היה השבוע הכי מוזר שהיה לי אי פעם.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין.
לינק/אתר השבוע: גם אין. XD סרט/סדרה/ספר השבוע: אין...... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הצום היה ממש קל.
חיחי. איזה סיכום משעמם יצא.
שבוע טוב!

למעלה