סיכום שבועי!

../images/Emo75.gifסיכום שבועי!../images/Emo75.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

DarkSecretLove

New member
../images/Emo242.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Fallen שיר השבוע: Violent soho -jeus stole my girlfriend להקת השבוע: Violent Soho אלבום השבוע: החדש של אפוקליפטיקה מאכל השבוע: סלט של סבתא משהו טוב שקרה השבוע: לפגוש את כל המשפחה משהו רע שקרה השבוע: לשמוע עכשיו שמישהי מהאשלון הסרבי מתה אתמול בתאונת דרכים..היא הייתה בת 16..זה פשוט זוועתי.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: טוויטר ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

Carpediem24

New member
שבוע קסום

שיר השבוע של 30: savior שיר השבוע :married with children-oasis להקת השבוע : oasis אלבום השבוע: contra - vampire weekend מאכל השבוע : עוגת דבש משהו טוב שקרה השבוע : סוף סוף הצלחתי לקנות כרטיס לברצלונה של 30 משהו רע שקרה השבוע: מצטרפת למה שנכתב למעלה על הילדה מהאשלון הסרבי. ציטוט שאפיין אותי השבוע: ״Carpe Diem״ יש הסבר אבל הוא ארוך אז לא נחפור. אתר השבוע : פייסבוק ספר השבוע : המצוד אחר אייכמן סדרת השבוע : Numb3rs משהו טוב שאני מצפה השבוע : לקבל את תלושי המשכורת האחרונים שלי בצבא כדי שסוף סוף אוכל לקבלת תשלום על המילואים שלי!!! משהו רע שאני מפחדת ממנו : שיהיה יותר חם מהרגיל ;( שיהיה לכולנו שבוע טוב ;)

מסכמת פעם ראשונה D:

השבוע שהיה: נחמד + שיר השבוע של 30: TIW- ALIBI שיר השבוע: ARCADE FIRE - READY TO START להקת השבוע: 30STM אלבום השבוע: מאכל השבוע: ממולאים O: משהו טוב שקרה השבוע: חופש . משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: TWITTER..ממש התנחלות ספר/סרט/סדרת השבוע: רקוויאם לחלום...פעם ראשונה והזדעזעתי

אני?

השבוע שהיה: נחמד שיר השבוע של 30: המממ.. closer? לא יודעת. לא היה כזה שיר השבוע: זה מתחלת בין שניים- pack up- eliza doolittle ו-hot n fun- N.E.R.D להקת השבוע:N.E.R.D אני אוהבת בערך כל דבר שפארל וויליאמס עושה. ולינקין פארק. אלבום השבוע: של אליזה דוליטל מאכל השבוע: קיש עגבניות שרי משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת ל-אבא,4 דודים ובת דודה משהו רע שקרה השבוע: כל הכסף שאני מוציאה על מתנות ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: היו יותר מידיי אתר השבוע: זה. ספר/סרט/סדרת השבוע: ג'יין אייר/ רובוטריקים 2/ תבונה ורגישות המיני סדרה תמונת השבוע : אין אין השבוע שיבוא: שיהיה נחמד משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: עוד על האש כדי לחגוג לבת דודה יומולדת משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : כל ההתארגנות הזאת להתקבל לאוניברסיטה הורגת אותי

maya254

New member
סכמ"ש! ../images/Emo24.gif

השבוע שהיה: אוכלל, קדימה אוככל! שיר השבוע של 30:ECHELON.. קצת נוסטלגיה חח :)) שיר השבוע: השיר החדש של לינקין פארק מצא חן בעיניי, The catalyst להקת השבוע: 30!!!! אלבום השבוע: עדיין TIW.. מאכל השבוע: כל שולחן החג חחח שמישהו יעצור את החגים האלה!! משהו טוב שקרה השבוע: היה חג וזו הזדמנות נהדרת להיות כל המשפוחה ביחד! משהו רע שקרה השבוע: האוכל הזה, איייף! אי אפשר לעשות חג עם קצת אוכל?? זה ניראה כאילו כל המאכלים האפשריים היו על שולחן החג שלנו! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: There's something magical that happens when a group of people come together, a group of strangers, & they share a public experience. ג'ארד ליטו בע"מ!!... אתר השבוע: Twitter! ספר/סרט/סדרת השבוע: אהה לא ראיתי כל-כך טלוויזיה השבוע, אבל היה את הסרט הנחמד הזה "תעביר את זה הלאה".. :) תמונת השבוע : חחח מעניין אם יזהו אותו אחרי כל השינוי תסרוקות שלו!! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לעבור את הצום בשלום!!! אהה וגם שמארס ינצחו מחר בטקס! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שהצום יעבור לאט... \=

NASTIAtheSAVIOR

New member
../images/Emo6.gif

השבוע שהיה:די נחמד. :) שיר השבוע של 30: Hurricane. שיר השבוע:They dont care about us של מייקל ג'קסון :) להקת השבוע:לא ממש להקה...אבל הפייבוריטס הם Ne-Yo ומייקל ג'קסון. אלבום השבוע:The greatest hits של מייקל. מאכל השבוע:שוקולד 3> משהו טוב שקרה השבוע:חופש. :) אה,וטילה טקילה האלילה שלי ענתה לי ועקבה אחריי בטוויטר! :D משהו רע שקרה השבוע:המוות הנוראי של המעריצה מהאשלון הסרבי בליל שישי...רק בת 16,תאונת דרכים. \: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:They dont care about us ♥ אתר השבוע:טוויטר! 3> ספר/סרט/סדרת השבוע:לא ממש ראיתי טלוויזיה או קראתי בשבוע האחרון,אבל בשבוע שלפניו כן,אז טעות בכיוון 3 עשה לי את השבוע. :D תמונת השבוע : אין לי ממש תמונה שעשתה לי את השבוע D: השבוע שיבוא:נקווה לטוב. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:הזכייה של 30 ב4 הקטגוריות שלהם בVMA'S! ♥ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :להיכשל. רק התחילה השנה וכבר מעמיסים עליי יותר מדיי.

STEMINEM

New member
מי שנגד אלימות שירים יד..

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Stranger in A Strange Land שיר השבוע: מפה לשם שיר נחמה תגידי שטוב להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: RECOVERY מאכל השבוע: אגאדיר משהו טוב שקרה השבוע: מוצש בנמל משהו רע שקרה השבוע: די, נמאס לי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: כשאתה מרגיש שקשה לך, שדברים לא מסתדרים לך, שעצוב וכואב ושכל העולם נגדך...... תתאבד ! לפעמים מזל זה רק שם של אתיופית שני תותים הולכים ברחוב עד שמשאית עברה ועשתה להם תות תות חחחחחחח אתר השבוע: פרצוף ספר ספר/סרט/סדרת השבוע: 12 הוא פשוט לא בקטע שלך ההתחלה שוב בן 17 הארוס המזוייף שלי צעצוע של סיפור 3 תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: היום חתונה מחר טיול יומיים לצפון עם היחידה רבעוש יומולדת ואז יום כיפור..לא יכול להיות יותר גרוע מזה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שלא יתנו לי רבעוש [?!]

Pooola

New member
הסיכום שלי

השבוע שהיה: ארוך ומשעמם! מובטלת ונטולת מחשב. אכלתי כמו פרה :( שיר השבוע של 30: אה ביוטיפול ליי. מככב אצלי מאז ומתמיד :) שיר השבוע: אין להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: וואו, אכלתי כל כך הרבה יש ממה לבחור... מממ... אני חושבת ששניצל! אכלתי הרבה כאלה השבוע. משהו טוב שקרה השבוע: קנו לי מחשב חדש! (היום...) משהו רע שקרה השבוע: לא היה לי מחשב, דה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: נאכל ונשתה כי מחר נמות. אתר השבוע: יכולתי לגלוש רק דרך הפלאפון, והוא סבבה רק עם פייסבוק וטוויטר... והטוויטר היה יותר מעניין משום מה. אז הוא לוקח! ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה! סקינס. התמכרתי והתאהבתי בפרדי. תמונת השבוע: השבוע הייתי בגן שעשועים שיש לי בשכונה (נו, שיעמום. זה מה שיוצא), ועליתי על המתקן הכי כיף בעולם! (שאני דופקת איתה את הראש על הרצפה). אז הצלחנו להנציח את הרגע שניה לפני שהראש שלי נחבט! D: יש גם וידאו ממש קשה לצפיה השבוע שיבוא: אולי נתחיל לחפש עבודה ונתחיל דיאטה משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: למצוא בגד לחתונה של אחי. זה בהחלט יהיה משהו טוב. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : להמשיך להשמין ולהשתעמם. חוי בלאט זה נורא.

למעלה