סיכום שבוע

adii1201

New member
../images/Emo75.gifסיכום שבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי:אח שלי פה
משהו מעצבן:הממ כל מיני דברים קטנים
משהו מצחיק:אבא שלי מברך על הדג בערב החג. אני: "אבל לדג שלנו אין ראש וגם לא זנב" וכמובן היציאות של גבי מהפרק
משהו טעים:כל האוכל של ראש השנה
משהו חדש:וואי קניתי מיליון מתנות לאנשים. כלום לעצמי
לפליסיטי יש טוויטרר@^$%&%^*%&^$&$*^&*$#%^
סרט טוב:לא ראיתי
שיר טוב:אדלללל
זמר/להקה טובים: אדלללל ואנסטסיה
ספר טוב:לא קראתי
סדרה טובה:האנטומיה
פרק שיצא לי לראות השבוע:801
היום הכי הכי:יום רביעי
בילוי השבוע:ערב החג, ניקיונות, ריצה לקניון (הוצאתי איזה 300 ש"ח בשעה
) ואתמול היינו בסטף
ציטוט השבוע:פליסיטי כותבת על עצמה: Dilettante,tea drinker,reader,practical joker,runner,directionally challenged, mathematical idiot,surprisingly talented cook,shoe aficionado,desperate hostess וברכת החג של פליסיטי: Happy New Year, our pal Kate led us in observing Rosh Hashanah, may your year be filled with sweet blessings, peace and abundance.
האדם שעשה לי את השבוע:אח שלי
ופליסיטי המדהימה כפרעליהההההה
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
לכולכם
איך עבר עלי השבוע:מעייף ברמות שאי אפשר לתאר אפילו!
תכניות לשבוע הבא:לסיים סידורים אחרונים, להזמין חופש לברצלונה
תמונת השבוע:
מאוהב| איזה יפה היא

Robin Sparkles

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

משהו כיפי:חופש,לישון הרבה
משהו מעצבן: משהו מצחיק: משהו טעים:אז ככה-הכנתי וופל עגול כזה ממולא בקרם פטיסייר ומצופה בשוקולד בקצוות
וגם סנדויץ' אבוקדו מארומה משהו חדש:בגדים ונעליים סרט טוב:הורדתי כמה סרטים אבל לא ראיתי עדיין כלום שיר טוב:love child like it earthquake זמר/להקה טובים: ספר טוב: סדרה טובה:דספרט,ניו גירל,גוסיפ גירל,איך פגשתי את אמא פרק שיצא לי לראות השבוע:801 היום הכי הכי:רביעי בילוי השבוע:חג. וגם לישון הרבה בלילה ואז לישון שנ"צ שלא בתכנון
ציטוט השבוע: האדם שעשה לי את השבוע:משפחה פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:נהדר תכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

Shiri from the block

Active member
להלהלה משהו כיפי: מוזיקה! משהו מעצבן: אנשים משהו מצחיק: חברים! (הסדרה ../images/Emo3.gif) משהו טעים: שניצללללל משהו חדש: עבודה! סרט טוב: שר הטבעות/הארי פוטר/מלך האריות שיר טוב: כל השירים של בריטני ובקסטריט ../images/Emo9.gif זמר/להקה טובים: הא... הרגע עניתי XD ספר טוב: הארי פוטר! סדרה טובה: עקרות בית (דהה), האוס ../images/Emo47.gif, גוסיפ גירל, דם אמיתי, יומני הערפד, איך פגשתי את אמא, 30 רוק, פאמילי גאי פרק שיצא לי לראות השבוע: הפרק הראשון! היום הכי הכי: שישי! בילוי השבוע: לא היה.. ציטוט השבוע: אמממ האדם שעשה לי את השבוע: השבוע לא היה משהו מיוחד פירגון ו- למישהו מהפורום: לעדי המלכה! איך עבר עלי השבוע: לא משהו תכניות לשבוע הבא: יום כיפור עם חברים סרטים ואוכל../images/Emo99.gif תמונת השבוע: ../images/Emo26.gif

LeAnnDylan

Well-known member
בא לי

משהו כיפי: הייתה לי יומולדת :) היה ערב חג
יצאתי עם הרבה חברים וסכ"ה היה שבוע טוב מאוד! משהו מעצבן: לואי וולש אידיוט!
משהו מצחיק: הייתי אצל חברה שלי ויש לה ילד בן 3 שאוהב להתפשט ולרקוד עירום בבית. היא מנסה לשכנע אותו ללבוש תחתונים: "בוא נלבש תחתונים שהתותח לא יתקרר לך ויקבל נזלת" אני: ואני לתומי חשבתי שנזלת בתותח זה דווקא דבר טוב... היא: לא בגיל הזה
משהו טעים: אוכל של ערב חג
עליתי 4 קילו! וגם העוגת גלידה שדודה שלי הכינה לי ליומולדת. משהו חדש: קיבלתי מלא מתנות שוות ועצוב לי להודות שזו שאני הכי מתלהבת ממנה זה הבושם החדש של טוליסה שעדין לא הגיע בדואר
סרט טוב: ראיתי את הרשת החברתית וזה היה חמוד אם כי הסוף תיסכל אותי. והלכתי עם שתי בנות דודות שלי לסרט שנקרא שקרן מאוהב משהו. לא זוכרת את השם. הסרט הזה עם סטיב קארב וריאן גוסלינג. זה סרט חמוד לאללה! וג'וליאן מור
שיר טוב: N Dubz - I Need You מכורה!! בת דודה שלי צחקה עליי ותהתה מתי החלפתי סגנון מוזיקה
זמר/להקה טובים: N Dubz! טוב נו וליאן ששיחררה אלבום לכבוד היומולדת שלי
ספר טוב: לא קראתי. סדרה טובה: ראיתי רק אקס פקטור. בריטי ואמריקאי. פרק שיצא לי לראות השבוע: רק של אקס פקטור. היום הכי הכי: שני! בילוי השבוע: היו הרבה בילויים וכולם היו מהנים. לא רוצה לבחור. ציטוט השבוע: Life's A Bitch And Then You Marry One האדם שעשה לי את השבוע: בת דודה שלי כפרעליה פירגון ו- למישהו מהפורום: עדי
איך עבר עלי השבוע: בנעימים. תכניות לשבוע הבא: לבנות סוכה? מתי יוצא סוכות
תמונת השבוע: קרולין אהובתי המהממת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה