סכמ"ש אחרון לתשס"ט

veredmp

New member
../images/Emo75.gifסכמ"ש אחרון לתשס"ט../images/Emo75.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה? חג שמח לכולם! תאכלו הרבה תפוח בדבש השנה כדי שהשנה שלכם תהיה מתוקה מתוקה מתוקה

veredmp

New member
../images/Emo76.gif בראש השנה, פרחה שושנה אצלי בגינה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם (אבל לא בגרסה של הכשרת הישוב. שמעתי אותו אח"כ הרבה בגרסת הדיסק כדי לכפר
), ילדה שהתבגרה (כתמיד), ערב חג (מתבקש) ועוד כמה.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): עץ של אריק ברמן.
תמונת/פליקס השבוע: אמנם זה משבת כך שטכנית זה משבוע שעבר (מההופעה של אריק), אבל שיהיה. שימו לב שהיא בוכה, כ
עליה.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כרגע אני על המצעדים.
ציטוט/י השבוע: הנסיון להסביר לאנשים איפה אני עושה את החג - "אצל ההורים של אשתו של בן דוד שלי". תמיד הייתי צריכה לחזור על זה פעמיים, ולחכות רגע בין תיאור לתיאור כדי שיקלטו
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי. היה נפלא - הקלטות בצהרים, אח"כ נפגשתי עם חברה (שילדה ממש כמה שעות אחרי!! מרגש, ילד ראשון) ואח"כ נפגשתי עם עוד חברות.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום רביעי, הופעה אחרונה. קצת עצוב, אבל נתגבר
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה קצר, בעיקר
היא היתה מהממת. אני בעד המראה הפרוע!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אוי-ויי-זמיר
שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה? מקווה שיהיה לי יותר מזל בעבודה

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo6.gif

גם אני הייתי אמור לעשות אצל ההורים של אשתו של בן דוד שלי
אולי אנחנו קרובי משפחה?

איריס מ

New member
איזה בשורות טובות ../images/Emo13.gif הרבה מזל טוב ובשעה טובה

לנדיה
רק בריאות

פעם אחרונה בתשס"ט../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): סוף הלילה ובגלל הרוח תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: שירות חדרים ציטוט/י השבוע: "המדונה שלך עומדת לי בדיוק על החלבונים"
חברה שלי למורה בשיעור ביולוגיה חח איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שני היה כיף.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממ.. לא נראה לי שהיה משהו כזה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מתרגשת!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא פגשתי... אבל בקרוב סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כיף שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה? יש אבל אין מצב שלמישהו יהיה כוח לקרוא את החפירה הזאת חחחח ובכלמקרה אני אשאיר לעצמי כמה דברים...

EVGIRL

New member
עונההה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"טיפה טיפה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):"את לא יודעת"-אביגל רוז ואדם בן אמיתי תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:-גלגל"צצצצצצצ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:-יום חמישי
סרט בוי אי פי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-התאונה של אסף רמון.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-אמממ..שום דבר מיוחד שזכור לי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-מיוחד שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה?-אממממ..לא יודעת
חגגג שמחחחחחחחחחחחחחחח

ady18

Well-known member
שנה טובה ומתוקה

שיר השבוע של מירי באה אליכם שיר השבוע לא שיר בעיקר אביתר בנאי תוכנית השבוע שרות חדרים ימים שעשו את השבוע שבת על האש\ראשון קניון\רביעי חברים בבית קפה מחכה הופעה של מירי\לאונרד כהן שבוע מוזיקלי בעיקר כן אולי לימודים...נראה:)

איריס מ

New member
מסכמש"ת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האלבום "מירי מסיקה", האלבום "שלום לאמונות" חוץ מזה "ערב חג", "האור יזרח גם בנפרד". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): האלבום "דמויות" של הראל סקעת, "פסק זמן" בביצוע של המשוררת הנודעת ק. פלס
תמונת/פליקס השבוע: FLIX הברכה של מירי ליום ההולדת
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ ציטוט/י השבוע: "היי איריס", "מצאתי את ציטוט השבוע שלי"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום ב' בו חגגתי את יום ההולדת וזכיתי לברכות מהרבה מאוד אנשים טובים שאני מודה להם שוב
ויום רביעי בו נפגשתי עם חברות
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: תודה לאל אין
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פרט חשוב שעדיין לא סגור אך אם כן יסתדר באופן סופי זה יהיה מצוין
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: אפשר לומר שבאופן תיאורטי פגשתי על המסך שבפליקס
ובאופן פיזי אי אפשר לומר שפגשתי, מקווה שבקרוב
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מפתיע. שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה? שאלה טובה בגדול אפשר לומר שכן, השנה למשל לא טסתי לחו"ל ולא הרגשתי כ"כ את החופש כשכן הייתי בחופש למרות שהיו ימים שבהם נהנתי אך עדיין הרגשתי צורך בשינוי, מי יודע אולי בשנה הבאה בע"ה. חג שמח, שנה טובה ושבת שלום לכולם

../images/Emo75.gifחג שמח ושנה טובה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):חג שמח אהבת חיי - בועז שרעבי תמונת/פליקס השבוע:התמונות שצילמתי מהופעה של אריק. לא יכולה להעלות כי אני בעצמון תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מצעד גלגל"צ כי ככה מעבירים 3 שעות בדרכים. ציטוט/י השבוע:חג שמח!!!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי - הלכתי לצילומים עם ורד ורוני משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:פקקים היום בדרך לעצמון משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות וכמובן לאונרד האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:באמת צריך? סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מגניב שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה- אמן וד' שלי יציע את השאלה ואשנה את הסטטוס מרווקה ל...

sp400

New member
חג שמח :)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):בואי היום של סקעת , ובין החלומות שאני חורש אותו כבר חודש תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:דני הוליווד - חבל שנגמר ציטוט/י השבוע: "חפרווי" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: בילוי של יום חמיישי בלילה מילא מצברים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יש גם פרימדונות שאוהבים להרוס לאחרים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:כול החברים הקרובים שלי מתגיסים ביחד ביום שלישי ואני נשאר בדדניק לבדי ביג' האם פגשתם את מירי השבוע? לא אבל מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתחמם שאלת בונוס: האם יש משהו שאתם רוצים לעשות שונה השנה? ללכת עם עצמי עד הסוף בלי לפחד ליפול בדרך

tomgirl21

New member
חג שמח[: מסכמתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שירה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חלומות גדולים של אביב גפן,כבר תקופה ארוכה חורשת על השיר הזה:S תמונת/פליקס השבוע: אין לי.... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ערוץ הופ:S ככה זה שמטפלים בילדים קטנים. ציטוט/י השבוע: "חופשששששששששששששששששששש.." חחחח התלהבתי שיש לי חופש ארוך פתאום קראו לי לעבוד.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: שהתקבלתי לעבודה החדשה[: (אופר עם לינה)... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שהרסו לי את החופש בין העבודה הישנה לעבודה החדשה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להופעה של מירי מסיקה ביום רביעי[: פעם ראשונההההההה יאי!!! האם פגשתם את מירי השבוע? לא... אבל יום רביעיייייייייייי יאייי חחח... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: משתפר [:

למעלה