סכמ"ש של התחלות

sp400

New member
../images/Emo75.gifסכמ"ש של התחלות

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים? חברים שתהיה שנה טובה

ofree15

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ערב חג, ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בין העיר לכפר, שירו של שפשף תמונת/פליקס השבוע: אין
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "פעם הייתי" בפעם השניה
ציטוט/י השבוע: "עברתם את הגבול!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הדרכה ביום שלישי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מריבה עם חברת שכבה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פעולה שניה עם החניכים המושלמים שלי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: התחלה ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים? סוכות

מסכמת!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל הדיסק השלישי! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): from this moment או משהו כזה חח לא זוכרת את השם המדויק... תמונת/פליקס השבוע: אין.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא רשת ג'!! מצעד שנתי תת רמה! התבאסתי רצח לראות מה מצב המוזיקה בישראל... ציטוט/י השבוע: נמאסססס לייי!!! (אני מצוננת
) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ערב ראש השנה עם המשפחה המדהימה בבאר שבע!! בכלל יום רביעי היה נחמדיישן!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: זה לא כיף להיות חולה בקיץ.. בחופש... כשיש לי מבחן במתמטיקה להתכונן אליו חחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: רובוטיקה! מתחילים לעבוד, אני מתרגשת
האם פגשתם את מירי השבוע? לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חגיגי!! ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים? סוכות!! עם החופש הכי ארוך, ועם הכי הרבה הזדמנויות לראות אנשים שמתגעגעים אליהם!
חג שמח לכולם! ושנה מעולהההה

Music4Life

New member
אגב, אחותי../images/Emo13.gif.......

השיר שציינת, אכן נקרא "From this moment", זה הזמרת המדהימה - שניה טווין
שאני אוהבת מאד....אחלה שיר, מרגש ומדהים, אחד היפים!

veredmp

New member
מסכמ"שת. תודה שפתחת בהיעדרי ../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "מפלס המצב רוח"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "סוף הרגש" של קרן
תמונת/פליקס השבוע: הנוף מראש הנקרה. פשוט מהמם!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חמישי-שישי, טיול בצפון.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא יודעת אם 'מצפים' זו המילה הנכונה, אבל מסתבר שאני הולכת השבוע ל"אביב מתעורר". הצילו..........
האם פגשתם את מירי השבוע? לא, אבל כשנסענו בצפון ראיתי את קיבוץ מורן. זה נחשב?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טיולי
ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים? כמו רביד, סוכות בגלל החופש

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר של מירי:יום ראשון שיר לא של מירי:דיאנה גולבי- שביל הבריחה תוכניות רדיו שמעתי המון ג וכאן גרים בכייף איזה יום העלה את מפלס הרוח חמישי חיפה אתמול יום הולדת לתאומים הקטנים של בת דודה משהו שמצפים לו שבוע הבא:לראות את החבר\תל אביב השבוע במילה אחת חופש סוכות במיוחד בגלל ההופעות הרבות שיוצא ללכת...

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif מסכמת!!! ../images/Emo13.gif

בואו נראה.............
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
כמבון כמבון שבזמן האחרון אגיד "נטלי"
מאוהבת בשיר הזה פשוט...... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
השיר של קרנונה פלס "איתי" (
אני יודעת שאני לא הכי עוקבת אחרי הזמן אבל...מה נעשה...שיר יפה מאד!) תמונת/פליקס השבוע:
אני ובת של בת דודה שלי: ליה
המדהימההההההההה..........איזו נסיכה היא!!!!!!!!! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
הייתי יכולה להמליץ לכם על המון סרטי אימה מעולים...אבל נראה לי שתפחדו
ציטוט/י השבוע:
"אתה אוהב את המרחק זה מסדר אותך, לבוא אליי יותר נקי ומפוכח איתך תמיד על קצות האצבעות על בהונות, נזהרת אין אפשרות אחרת..."
נזכרתי בשוןרה הזאת עכשיו פשוט.... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
אוי...יש לי כ"כ הרבה דברים שאני מחכה להם בעתיד הקרוב שמרגשים אותי ועושים אותה הכי מאושרת
שיש.... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
המממ כלום, אולי שאני מתגעגעת למירי קצת
אבל זה לא מוריד לי תמצב רוח, אני שמחה מידי בתקופה הזאת..... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טוב, אני מחכה כבר להופעה של מיריל'ה
אבל זה לאאא בשבוע הבא, לצערי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
השבוע לא. אבל בקרוב נראה את פרצופה היפה ונשמע את קולה המושלם
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מהמםםםם
ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים?
המממ אם "חנוכה" נחשב לחג תשרי, אז חנוכה! אם לא...אז ראש השנה או סוכות זה גם סבבה
אין העדפה. בכלל החג ה- אהוב עליי זה פורים
אבל הוא ממש ממש לא בתחילת השנה...... שבוע טוב לכולם

../images/Emo13.gifמסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם של מירי-באה אליכם,חדשות טובות וככה זה.
שיר/י השבוע שלכם לא של מירי-בין העיר לכפר-קרן פלס,שביל הבריחה-דיאנה מכוכב נולד.
תמונת/פליקס השבוע-אין לי שום תמונה על המחשב הזה לצערי.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע-"פעם הייתי" בקולנוע-מומלץ מאוד לטעמי.
ציטוט/י השבוע-
איזה יום היה הכי מוצלח/דבר אחד שהעלה לכם את מפלס מצב הרוח-סוף השבוע הארוך של ראש השנה.ישנתי
ואכלתי
טוב.פגשתי חברות אהובות ואכלנו ארוחת ערב בבית קפה ביחד.
משהו שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח-חברה הבריזה לי אחרי שתכננו ללכת לסרט.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-אין משהו מסוים.
האם פגשתם את מירי השבוע-הלוואי והייתי פוגשת אותה.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת-נחמד.
ושאלת בונוס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים-ראש השנה כי יש הרגשה של משהו חדש באוויר.
שנה טובה ושבוע טוב לכולם.

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל האלבום הראשון,וחדשות טובות מהשלישי:) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל אלבום לילות לבנים של אביב גפן,תן-רוני דלומי,קצת אחרת-רוני דלומי.. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:המצעד של המוזיקה הישראלית...היה מאכזב:/ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הארוחת חג:) היה כיףףף... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שסבתא שלי לא היתה בארוחת חג כי היא היתה בבית חולים בגלל זיהום ברגל,עכשיו היא בסדר השתחררה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לקבל תוצאות ראשונות של בדיקות דם!! הבדיקות דם שעשיתי לפני שבוע לא היו טובות אז עשיתי שוב:/ האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חגיגי... ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים? סוכות,חופש ארוך :)

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני שירים של אברהם טל מתוך ההופעה בשוני ושירים של ק.לס תמונת/פליקס השבוע:יש לי מלא תמונות מהחופש אבל עוד לא הורדתי למחשב- רק מחר תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגלצ- מצעד\ מחוברים\ TLV ציטוט/י השבוע:כיף לי. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:רק אחד? יום שלישי הופעה של אברהם טל בשוני\ מיום רביעי חופש בעין גב והופעה של קרן משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אין משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לראות את האחינית הקטנה שלי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חופשתי\הופעתי ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים- ראש השנה- כי זה החג היחיד שלא עובדת בו

NaniBani

New member
סיכום ../images/Emo232.gif + רשמית: אני חמשושית!!!!! ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הכתף של תל אביב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אם תמונת/פליקס השבוע: (איך לעזאזל מוסיפים תמונות?!) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האייפודטאצ' שלי, המוסיקה הכי טובה
ציטוט/י השבוע: היום, צום גדליה, אחת הבנות אמרה למורה: "המורה, למה אני צמה על גדליה?! כי הוא מת?! אז מה? לא צמתי על סבתא שלי, ולא צמתי על דודה שלי!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי+ שישי בחג, ביליתי עם נוםנום שלי :)
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בין השאר- שרבתי עם אמא שלי... אבל עכשיו הכל בסדר!! :) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פעולת פתיחה עם הגדוד שלי האם פגשתם את מירי השבוע?- לא.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזר! ושאלת הבונס איזה מחגי תשרי אתם הכי אוהבים? ראש השנה- התחלות חדשות.. :) :) שנה מדהימה לכולםםםם :)

veredmp

New member
הוספת תמונה ../images/Emo26.gif

את צריכה לעשות "הוספת תגובה" (ולא "תגובה מהירה") ואז יש לך למטה "הוספת קובץ". את יכולה להוסיף כל קובץ של עד 2048 ק"ב.

למעלה